62

Анонимен

преди 5 години

Цереу много го е яд, че две совалки изгоряха, а корабите Союз са железни. Ако разсъждаваме като британските служби и политици, Тръмп е виновен. Няма кой друг да е. Лично е наредил този саботаж. Техният откраднат нацист Фон Браун само го храниха и не го осъдиха като военнопрестъпник заради бомбардировките на мирно население в Лондон. Нищо не свърши. Нито войната спечели, нито космическата надпревара.

61

инж. Ганев

преди 5 години

Може при скачването да са забилиНекой и друг пирон по корпуса....За да вържат въжетата, бе....!

60

Хахах, ааааа.

преди 5 години

А, графити Нема ли по корпуса?!!!! Щото може и на 3-водки, некой даЕ работил направо с теслата.....!!!

59

Анонимен

преди 5 години

Американците са си играли на фунийки и така е станало.

58

Анонимен

преди 5 години

"Туристи" в космоса ! Искали да видят катедралата на Солсбъри от птичи поглед !

57

Анонимен

преди 5 години

Извънземни с дрелка са се приближили и са дупчици на посоки.

56

Trump

преди 5 години

Някой от присъстващите на станцията се е саморадикализирал и сега чака да нанесе смъртоносен удар по неверниците.

55

Анонимен

преди 5 години

Смея на разбирачите изпод мен. Смешницииии

54

Анонимен

преди 5 години

Смята се, че дупката е направена около 2 седмици, преди да я открият, докато руснаците са изпълнявали операции в открития космос.

53

Анонимен

преди 5 години

Спейс Хикс може да достигне само до 1 от 5 - те най - използвано от американските военни орбити. А за голям товар с ГАРАНТИРАНА доставка не говорим за нито една компания, различна от Роскосмос за момента. Освен това по цени няма как да ги бие който и да е. Освен китайчетата, може би, но на тях им куца гаранцията. Което си е сериозно.

52

Анонимен

преди 5 години

За да върнат болната американка и да качат друг астронавт с нещатен полет е доста по - скъпо, отколкото с планиран такъв. Поради това Хюстън отказват да я върнат, а колегите и вече не могат да я траят... Не стига, че тя е виновна за запушването на тоалетната им, а и понеже е изтрещяла им къса нервите и е вероятно да я самоубият ако не я върнат на Земята...

51

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че американката на борда е запушила американската тоалетна, а руснаците не им дават да ползват руската и затова американците ходят с памперс. Ама като сменят памперсите все нещо остава във въздуха. Резултата е по стените и във въздуха в американския сектор и на момата нервите и не издържат и къса нервите и на другите американци, които смятат, че е *** и искат да я върнат... Та така се пробиват дупки с дрелки в космоса... Жени на отговорни постове и важни мисии - никога!

50

въпрос

преди 5 години

А сега как ще коментират руснаците, предишните си злобни намеци, че дупката от бормашината е оставена от американски космонавти?

49

Информиран

преди 5 години

Тук един пише спейс екс на Мъск имали 2 полета само за 2018 са 17 броя с 14 приземяване на 1 степен.Това само 1 от 6 компании които се съревновават за поръчки.Роскосмо има 6 полета с международни екипажи и доставки щото плащат НАСА и Европа друго самагоните нямат изоставането им и тук е брутално няма база за сравнение. .....Виж Новичок е друга работа там са първи

48

11

преди 5 години

До СатаНАТОСигурен съм, че си пил украинска нафта.

47

11

преди 5 години

До Хан КрумКруме, Круме, тая година не си разбрал, че гроздето е плесенясало. Зелените човечета ти се привиждат от вкиснато вино, приготвено лично от Путин, бе кръгъл ***!

46

Хан Крум

преди 5 години

Ами въглищният отсек проверихте ли? Там как е положението? Въглищата сухи ли са или американците и тях са намокрили? че то руска техника без въглища не върви!!! Пък дупката са се опитали да пробият зелените човечета на Путин дето ги няма във Украйна за да се доберат до резервоара със водка ама са объркали / хубава работа ама руска / както винаги мястото.

45

Анонимен

преди 5 години

Първо - летенето в космоса е невъзможно! Цялата пропгаганда между 1950 и 2018 е с цел да се промотира мир на земята.....ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ТИ НЕ СИ ДОБРЕ БЕ ЧОВЕКО. КАК МОЖЕ ДА КАЖЕШ ТАКАВА УМНА ТЪ.ПОТИЯ. АКО НЕМОЖЕ ДА СЕ ЛЕТИ КАК ТОГАВА ГЛЕДАШ СПЪТНИКОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ОТ НЯКОЛКО ГЕОСТАЦИОНАРНИ СПЪТНИКА. ИЛИ ВИКАШ АБЕ ТЕ Я ИЗЛЪЧВАТ ОТ НАЗЕМНИ СТАНЦИИ И ЦЯЛ СВЯТ ГИ ГЛЕДА. НЕ СЕ ИЗКАЗВАИ НЕПОДГОТВЕН ЧЕ И ДЕЦАТА В ДЕТСКАТА ГРАДИНКА ЩЕ СЕ СПУКАТ ОТ СМЯХ.

44

Анонимен

преди 5 години

И какви са тия наземни изпитания, които нямат нищо общо с вакуум и екстремни температури? Наивни опити да заблудите хората...

43

До Анонимен 34

преди 5 години

Според по-подробни описания на инцидента в медиите, въпросната дупка е била замаскирана / запушена/ с някакъв леплив материал, той е издържал известно време на налягането, а после е последвала разхерметизация, установяват загубата на компресия, оглеждат кораба, откриват проблема и повторно запечатват мястото...Очевидно е работа на руски психар в завода-производител, възможно е да го открият и тогава....не бих искал да съм на негово място, в Русия с такива не се шегуват...