16

месара

преди 5 години

НЕ ОБИЖДАЙТЕ КАРУЦАРИТЕ, сравнявайки ги с тая,и всички като нея!

15

annybody

преди 5 години

Джиновци, Луни, Нори и прочие простакеси са особено вървежни според спонсорите на Нова ТВ и най-вече кошмарния им продуцент. Защо никой не се сеща да реагира срещу люпилнята на простащината?Зуев и Рачков бяха страшно противни - и срещу половин милион световно-неизвестният "продуцентин" Благо Георгиев ги смени с Азис - и пак ли не сте доволни?Гледах до представянето на "блондинката" в целия й блясък, затова и не мога да коментирам повече - е, поне този канал отпада за следващите 2-3 месеца.

14

RRR

преди 5 години

Не знам какви родители са създали това недоразумение, но е отчайващо.Дори плашещо. Ако съм на тяхно място бих потънал в земята от срам. Не вярвам да са същите като нея,явно просто са я оставили някога , да прави каквото си иска и да се развива . Жалко , съжалявам я, съжалявам и тях. А за Тупарев - по - добре нищо . Поздрави на всички нормални хора !

13

Анонимен

преди 5 години

Тази хиалуронът я е направил страшилище.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 9То едни хора ...Нарочно подбират най-големите *** и нехранимайковци. Събери 10 случайни човека, който на се представителна извадка, покзаваща просотия и лошотия, и ще имаш 3 месеца "ученически лагер", къдрто я няко се излежава, я някой друг чете книжка и всички се забавляват. Ама ще е скучно.

11

Анонимен

преди 5 години

Жените за развлечение винаги са съществували,но не бива да се налагат като модел за подражение в обществото.Тъй като по-младите са с все още неизградена ценностна система,и приемат погрешни модели на поведение,и погрешно повлияване на културно-ценностите им.Нека да изясниме първо какво е ,,Плей-мейтка''..Това определение най добре може да бъде разбрано от прочитането на класическият роман на Балзак ,,Възход и Падение на Куртизантките''.Куртизантките са ни наложени като насилствен пример за жена

10

Анонимен

преди 5 години

Каквато държавата, такива и VIP-овете. Ако Левски или Ботев са знаели какво ще стане в тая държава първи са щели да вземат фесовете и потурите!

9

Анонимен

преди 5 години

От NOVA мислят, че с простотия и скандали , ще вдигнат рейтинга на това противно шоу? Преди десетина години, на зрителите им беше любопитно , какво ще правят група хора в продължение на три месеца в затворено пространство? Но това вече досади на всички и е абсолютно безполезно! Ползите са единствено хонорарите за участниците. Надявам се това да е последния сезон на тази безмислица.

8

Анонимен

преди 5 години

Да Ви има българския VIP безсрамници пропадняци такива

7

Анонимен

преди 5 години

...но за сметка на това Колаген е страхотен!

6

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

НорЪ е чудесен персонаж за втора част на филма ''10000 пр.н.ера'',ще изиграе главната роля без нужда от маска и грим.А може и в ''Планетата на маймуните''!

5

Дидо

преди 5 години

Кошмарна! Просто, по просто, най просто, Нора....74294

4

Анонимен

преди 5 години

Немалка част от момичетата днешно време подръжават на такива псевдо жени, тотално деградирали същества които не знаят на кой свят са, няма мисъл нито интелект, за духовни и христянски ценности няма смисъл да говоря дори. Светът йм е длъжен заради това, че са нахални и прости и заради дупката между краката, като в случая на Нора е доста надценена, тъй като нека признаем, нормален мъж с това нещо няма да си легне ако ще да е последна на света.

3

Чезаре Ломброзо

преди 5 години

Питек - истински феминопитекантропус - имам такива в Музея си...

2

koko

преди 5 години

Тая мургавелска тряпка няма ли кой да я изхвърли?

1

Анонимен

преди 5 години

Квинтесенцията на българина-Недкова и Кулагин!Така изглежда българинът в света.