76

това

преди 5 години

До Анонимен е леко ... смешно . Очакваш света да не с епроменя докато не си в БГ ли ? защо изобщо пишеш такива простотии

75

Анонимен

преди 5 години

Това не е само каруцарски език на някаква си Нора Недкова.Това е и езика на алчния продуцент на това пошло предаване Нико Тупарев които той натрапва от екран, и езика на самата телевизия която му дава поле за изява.От години такива твари като него са окупурали медиите,сеят простотии и жънат огромни пари за себе си.Пробутват Златките,Патрашките,Кънчевците,Рачковците и техни подобия да дават "акъл" на народа който те самите нямат.Игнорирайте простотията защото тя е заразна.

74

Анонимен

преди 5 години

Свалете това момиче от ефир защото ви излага както и себе си. Жива и здрава, бъдещето и е уредено така че да си живее живота и да не се занимава с това което не го може. Също така нека се задейства прокуратурата или там някаква образувателна организация за да се разследва как е завършила Софийския Университет!

73

Анонимен

преди 5 години

едва от 4 години не живея в Бг и преди 4 години нито един от тия не беше известен. ВТФ се случи в Бг?

72

Край

преди 5 години

"Каруцарски език" - друг път. Познавам по хубави каруцари от това - зомби с бомби.

71

Анонимен

преди 5 години

Тази Нора е поне автентична и забавна. Толкова непосредствена и простодушна в глупостта си, че на моменти е свръхоригинална на фона на останалите. Мъжете са пълна трагедия. Останалите, като изключим Pозмари, са като цяло неприятни или пресметливи *** и комплексари, които се мислят за нива над останалите. Няма една друга жена, която да заслужава искрено уважение и симпатия. Мира е ужасно посредствена, а подходът й да впечатлява мъжете със сексистките клишета, които е усвоила, е гнусен.

70

Анонимен

преди 5 години

От моята агенция попитахме през 2016,трябва ли плейметката да е по интелегентна, почти всички отговориха:,, Плейметката трябва да е крисива не им трябва да са умни,,

69

Анонимен

преди 5 години

Ако гледате Съдебен Спор по Нова телевизия ще видите адски много подобия на Нора!

68

АТАКИСТ

преди 5 години

Руснаците показаха на това соросoидно предаване що е то да си руснак- наеВаха се в къщата още в първата вечер всички и Брадъра спря предаването.Велики братушки!

67

Име

преди 5 години

това заглавие не обижда ли ромите, които основно са водачи на превозните средства каруци, които са по-вис чи същества от това същество от снимката, което дори не може да стъпи на интелигентността на един ром, водач на превозно средство каруца. моля бхк да се задействаства за дискриминация, злепоставяне и подривна дейност спрямо каруцарите, които биват поставяни на едно по-ниско ниво от тези вип персони, които са елита на това общество.

66

бай ганю

преди 5 години

аре стига драми езика си и е на място като за аудиторията на предаването а не за изискани сноби нека вилнеят и да правят сеир

65

Анонимен

преди 5 години

Не я знам коя е тая,не гледам не само това "предаване"а и по принцип български телевизии но това нещо на снимката което привлече вниманието ми прилича на изрусена обитателка на Жунглата от човекоподобен вид.

64

Анонимен

преди 5 години

Тя затова е станала плеймейтка-да се излага.И онова ГМО кОлагЕн също.А най вече телевизита която толерира такива.

63

Анонимен

преди 5 години

ТОВА СА ДЕЦАТА НА НОВОБОГАТАШИТЕ- ТЕ СА ОТМЪЩЕНИЕТО

62

Анонимен

преди 5 години

Сигуни ли сте бе хора че тази няма пи..а вместо п...а щото ми мяса на мъж.

61

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Да се обадят да скалите на Норвегия те нима нямат вина

60

Даола

преди 5 години

Мутрите си култивираха такива играчки !

59

Анонимен

преди 5 години

До 60Ако отиде на село кокошките като я видят ще спорът да снасят, а кравите няма да дават мляко.

58

Мъж!

преди 5 години

Хем грозна, хем *** жена! Това е много рядка, но и много неприятна комбинация! Не му завиждам на тоя дето се излъже да си я вземе!

57

Наблюдател

преди 5 години

Дайте й една каруца и я пращайте по-живо, по-здраво на село.