13

tt

преди 5 години

Леле,вече сериозно се притесних за спец.прокуратурата.Тия се преработиха бе.При цялото нищоправене през годините, изведнъж......Накрая ще се окаже залудо като и преди това но нищо.Важно е Брюксел да види движение,че нещо уж правим.После съд в Европа,данъкоплатеца плаща и всички доволни.Боко най-много.

12

ВГЗ

преди 5 години

Тея държаха по едно време в Подуене един мутроресторант. Винаги съм се кефел на розовото Бентли спряно в калта, до разбития тротоар, до изкъртената стара панелка.Балканска идилия!

11

това е

преди 5 години

Уведомихме МВР и колегите Димитър Стоянов и Атила Биро тръгнаха натам. В полето до Радомир, към 8 вечерта, полицаите изскочиха от храстите, тръшнаха ги, закопчаха ги с белезници и им взеха телефоните.

10

и това

преди 5 години

Още в деня на публикацията #ДжиПиГейт предупредихме МВР, че от сградата на Джи Пи Груп на Черни Връх се изнасят документи. И какво мислите, че стана? Нищо. Няма качулки, няма обиски, няма закопчани с пранги крадци на еврофондове. Два дни изнасяха и горяха документацията без нула внимание от компетентните органи. Сами проследихме къде я горят.

9

Анонимен

преди 5 години

А ДжиПиГейт? Радомир? Полицията която прикрива унищожаването на документи като зарестува журналисти?Цензура и мълчание, нали?колега това тук е жалко продажно г.рбераско саитче наречено днес . бг кво очакваш

8

а за това

преди 5 години

МВР охранява унищожаването на документи, доказващи чудовищна корупция засягаща най-високите етажи на властта, ограбващи обществото в комбина с олигархичната мафиотска структура!!! Всъщност МВР откровено се легитимира като бухалкаджийска банда на Мафията!

7

Анонимен

преди 5 години

Колкото разследваха три мандатния кмет които разсипа града и го прехвърли тихомълком на кметицата

6

Анонимен

преди 5 години

Верно е да се присмееш е лесно *** да си напънеш мозъка е сложно от такива мозъци цял живот теглим с вирусите в канал 1 ли бе а помним бе и в бтв кои какво знаел и можел да ядем и пием дружно

5

Радомир

преди 5 години

А ДжиПиГейт? Радомир? Полицията която прикрива унищожаването на документи като зарестува журналисти?Цензура и мълчание, нали?

4

Анонимен

преди 5 години

Сигорно тия мозъци предпопитат павароти и смеха около него

3

Анонимен

преди 5 години

Поредната чалга кръчма странно е само едно оттолковя деици на културата в ловеч не можаха ли да поканят криско в ловеч а на угърчин е ловеч е град на веско маринов богдана карадочева и славка калчева срамота

2

Анонимен

преди 5 години

Кога ще арестуват филията с мас за подвизите му през 90-те години. Кога ще закрият фирмите му. КоИ ще проверят колко европеиски мангизи са откраднали фирмите му които правят пътища убиици. Защо никои от журналистите не задават тези въпроси стрх ли ги е нали са 4-та власт. Защо никои не провери на другарката от крушовица как е придобила милиони и как е приватизирала. А р.овч кога. А цв.цв. с 6-те апартамента кога. А драгалевеца когаПо всичко личи че ние народа трява да вземеме нещата в свои ръце

1

Анонимен

преди 5 години

ДжиПиГейт !!!!!!