41

н иво..

преди 5 години

До ИвоТи с арабките на женския ли общуваш?По-добре си трай тогава.

40

Анонимен

преди 5 години

До ИвоАми те му диктуват в ухото какво да говори,бе!Ако и ти трябва хем да говориш и слушаш едновременно и на тебе езика няма да ти е перфектен.Аз затова съм против един човек да управлява,трябва да има разнообразие от идеи и хора,а не диктатура.

39

Анонимен

преди 5 години

Много важна държава е посетил Радев, за да се бори за правата на българите в Латвия. Там дали има 50 българи постоянно живеещи?

38

Иво

преди 5 години

До АнонименДа му имам английския хахахаха, арабите на женския имат по-хубаво произношение :D Скици големи сте

37

Анонимен

преди 5 години

До ИвоТи нормален ли си,бе?За всички пилоти английския език е задължителен,това да не ти е простата тиква,дето 20 години един език не научи и го водят за носа?

36

Анонимен

преди 5 години

... Да, ама елита там не е от с. КРУШОВИЦА!!!!!

35

Ами така е.. Радев.

преди 5 години

У нас , елита сте ти, любовницата ти,И крушовишката крава.Така ги редиш нещата, май.....

34

Иво

преди 5 години

До ДивоТочно тоз индивид български не знае, камо ли чужд език за да води дипломация :D Много сте забавен

33

Иво

преди 5 години

Цъкайте минуси, клепундери :D Затова ще гниете в блатото още мнооооого дълго време, боготворете *** и прости :D

32

Диво

преди 5 години

До ИвоЗащо да не дава акъл,нали за това са се събрали,а не да се целуват и прегръщат и да повтарят-конграчулейшън и ние всички тука парле ву франсе.Знае човекът езици,може да разговарят.

31

Иво

преди 5 години

Тоя пък кой беше хахахаха та да дава акъл на цял съюз хахаха, ще падна отсмях :D

30

кор упция

преди 5 години

Какво стана с румънския журналист,който заедно с нашия са били арестувани от палицията,вместо да арестуват тия,дето палят компроментиращи властта документи.Румънският посланик е ходил в 4 часа през ноща да ги освобождава.Но нашите медии мълчат като нас..ани.

29

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТака е да, като почнеш да внасяш в ЕС колкото Германия и ти ще си част от тоз елит, ама и ти си криеш парите в зеления чорап-----------Работата е там,че те внасят в нашите държави от изток,а ние не можем да изнасяме за техните държави на запад,разбираш ли как сме прееб ани отвсякъде?

28

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе,ей,тогава защо всички са влезли в държавите от бившия соц лагер и печелят милиарди,крадат ни откритията и патентите печелейки от тях и на всичкото отгоре ни налагат и техните безумни правила и калъпи?Дори нормални заплати и пенсии няма,90% от хората живеят в мизерия.Бай ***,не е виновен,че го ограбват и няма правосъдие и ред,а бандитите са с власт и управляващи,нали тези управляващи са западни марионетки,бай *** ли е виновен,че управляват лошо и хората живеят в дикатаура и

27

Анонимен

преди 5 години

Това Баце никога няма да посмее да го каже от страх да не разсърди НачалницитеАз не знаех, че целта е да се разсърдят "началниците"!? Ако това дето си го написъл го и мислиш...няма спасение!

26

Анонимен

преди 5 години

До Един турчинАбе Юнкер още не е сложил зет си за шеф на финансите, както направи вашия човек.Или турското не е шуробаджанащина?

25

месара

преди 5 години

това го знаем Господин Президент, както знаем че преди години ссср определяше настояще и бъдеще на половин Европа. въпроса е защо го позволявате вие, ръководните органи? преди добре, строя беше такъв, но сега защо?!

24

Анонимен

преди 5 години

А от кого трябва да се управлява ЕС?От ген.Радев от Хасково ли?

23

Един турчин

преди 5 години

Европейският съюз е обречен на провал,защото е пропит от лобита,непотизъм,връзкарство и шуробаджанащина.Англичаните разбраха това и си обраха крушите.За съжаление България няма полезен ход нито с оставането в него,нито ако реши да излезе,защото нямаме икономика базирана на стоки с принадена стойност и валутата ни е обезценена,и затова сме в условията на валутен борд от 20 години.

22

хаха

преди 5 години

До Анонимен16На който не му харесва в ЕС, да заминава за Северна Корея, Куба, Венецуела или Москва по избор.