207

Анонимен

преди 5 години

До 1234Тук си напълно прав. Едно е данък от 60 лева, друго е 120 лева данък. Бедните са на печалба.

206

Анонимен

преди 5 години

До учителПроцента е еднакъв. Все е 10 процента, но бедните не го разбират. Моето предложение е да се увеличи и да е за всички (включително пенсии) и да е 20 процента плосък данък. Така ще имаме по стабилна държава.

205

Анонимен

преди 5 години

Плоският данък е справедлив. Затова драпат и него да отменят.

204

1234

преди 5 години

До учителАми те бедните от де да знаят ,че ако заработваш за 600лв плащаш 60лв данък ,а ако заработваш 1200лв плащаш 120лв данък..бедния му отдържат от труда 60лв а на другия 120лв..А сега на кой държавата взима повече от труда??

203

Bad Company

преди 5 години

Плоския данък "ощетявал" бедните???....Ко??? Значи мързеливия , необразован и нискоквалифициран трябва да плаща по-ниски данъци от предприемача?? Същия онзи предприемач, дето сън не го хваща , заложил е всичко що има на банките и им осигурява работа?? Значи мързеливеца има претенции?? Не бре! Не става! данъка трябва да е еднакъв за всички.

202

учител

преди 5 години

Само истински *** могат да твърдят, че бедните плащали повече.Абе, върнете се в 3-ти клас и научете що е това процент?

201

Анонимен

преди 5 години

Ей значи е такива умотворения ме вадят от кожа,ало шушумигите от КНСБ що не поведете БОРБА против СИВАТА ИКОНОМИКА която според Горанов е близо 30%,вие съзнавате ли какво е тридесет процента от неколкодесетки милиарда евро БВП за държава като нашата?!Знаете ли колко "бедни"СА В ЗАВЕРА С НАЧАЛНИКА И СЕ ОСИГУРЯВАТ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА а другото ПОД МАСАТА?!Защо все гледате в паничката на тия които си плащат данъка на реална сума а не се захванете с т.н. "работодатели"?!

200

Анонимен

преди 5 години

Господата от КНСБ трябва да бъдат върнати в 5ти клас. Там се учат проценти по математика.

199

Анонимен

преди 5 години

Да си оправят сивата икономика където фирмите на тези 3% осигуряват хората на минимална заплата. С увеличение на данъците как точно ще стимулират хората да се развиват, образоват и изкарват повече? Логиката не е ли обратна - защо да посветя още 4 години от живота си в учене за да плащам по големи данъци?!? трява да е като в германия неомъжена/неженен по високи данъци следователно не образован не амбициозен по-големи данъци.

198

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен120ми що не свърши ти мръсната работа с преспиването?

197

Анонимен

преди 5 години

Не съм осиновил мързеливите и некадърните.Защо трябеа да ги храня?

196

до 197

преди 5 години

Бедните и тъпите да умират в бедност.

195

Анонимен

преди 5 години

Най-бедната нация в Европа, и сред най-бедните в света:- Нека бедните плаща по-високи данъци...Няма да се оправите скоро, ама хич.

194

Анонимен

преди 5 години

До Анонименн 196Защо ако утре цялта ти "класа" спре да плаща пари, няма да се отрази изобщо.Ама ок утре всички бедни изчезнат, ще умрете от глад ...

193

Анонимен

преди 5 години

Бедните трябва да плащат по-голям процент.Аз защо трябва да платя 20 пъти повече данък от някой беден?

192

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНедей ми не харесва, ами ми кажи, защо хората с висше образование, трябва да плащат по-малко данъци от тези без ?

191

Анонимен

преди 5 години

"За хора с висше образование също.."Защо? Нима си по-висш, заради това, че си изкарал 6 години в някоя мухлясала аула ? И не си го направил, за да помагаш на нуждаещите си, а си го направил с надеждата, че ще дебелееш в голям офис, докатото заплатата ти е 5 пъти над средната.... Айде моля ти се.

190

Анонимен

преди 5 години

Ето как е в овцевъдството. За да увеличим количеството на вълната, има два начина:1) Да стрижем по две кожи.2) Да намалим кражбите на вълна.

189

Анонимен

преди 5 години

Вместо 10 процента плосък данък е по добре да се увеличи на 20 процента и да е и за всички доходи- включително и за пенсиите. Само некадърните са осигурявани на минимална заплата, а вземат над официалната си заплата си поне двойно и тройно. А за пенсиите, след като могат да си купуват възрастните билети за национална лотария и да дават по 50 лева дневно за билети, значи може да има 20 процента плосък данък за всички пенсии.

188

Геш

преди 5 години

Тези мухльовци живи били !!!