9

КОРНЕЛИЯ НИНОВА

преди 5 години

ГЕРБ са виновни! ОСТАВКА на кабинета на Бойко Борисов!

8

Мен

преди 5 години

Стига сте създавали психоза. Само за самоубийства и ПТП-та се пише. Кажете какво става Олимпик и т.н И политиците не са прави да извличат политическа изгода, но и вие не сте прави да пишете само за такива работи. И други новини има в тая държава. На табло за некролози го обърнахте.

7

Анонимен

преди 5 години

Изтрещя тоя народ ей! Заради едното селфи ще се убият!

6

Анонимен

преди 5 години

Сигурно има много клипчета и снимки. Днес всеки е оператор и фотограф.

5

Анонимен

преди 5 години

Прилошало й? Или е била твърде заета да си зяпа телефона? Пък и пишеше, че е вървяла отвъд линията. То и да ти прилошее, ако вървиш където трябва ще припаднеш на перона, а не на релсите.

4

Анонимен

преди 5 години

Не и е прилошало а се хвърли под влакчето. За безопасноста в метрото по добре да мълчим, парите за огражженията са дадени от ЕС, и са усвоени от фирми на Герб. Къде са огражденията аз поне не ги виждам

3

Мен

преди 5 години

Всеки бил в чужбина е виждал как новите станции са с едни прозрачни ограждения, които не позволяват да паднеш на релсите. Вратите се отварят само когато влака спре, интересно каква е причината тук да няма подобно нещо...Фандъчка?

2

Анонимен

преди 5 години

До Денко Вече са го написали но само след като новината се разпространи във ФБ.Иначе винаги се пробва дали не може да се замете под киллимчето.

1

Денко

преди 5 години

А за арестуваните журналисти тази нощ, за да не пречат на горенето на документи в Радомир, нещо ще се каже ли?Тишина и цензура ли?Свобода на словото ли? Може, ама не сега.