18

Анонимен

преди 5 години

Сега ми кажи, че сървърите ви са на Mac Server, или каквото беше там и ще утре пеш. Рибата с тройно характери и флейталити.

17

Анонимен

преди 5 години

... Се надяват всички. И сис административен, ги говореше, че не го хакване били никога с майка (ама той откъде да знае?).

16

Анонимен

преди 5 години

Значи 86а си има Apple II, после и си минал на Правец. Ама 20 години си се мъчил с лоши OSта и чааак тогава се върна към маc.Не междувременно си имал първия iPad, ама пак си минал през Android и... Другото нещо.И си имал два таблетка (WTF?). После пробива ли те/ не те пробивали. А това, че Линукс най-лесно се пробива е... Интересен подход към живота. И сега се правиш на умен - 60годишен it дядка по форумите. Пич, стига глупости. Ставаше въпрос, че май четата, не с токова сигурни, колкото.

15

Solar Power

преди 5 години

Ползвах Apple2 през 1986-та.. после минах на Правец 8М и съжалявах много. По късно през 90-те минах през windows после линукси и накрая пак си се върнах на Макчето с MaC OS. Години работих и на другите системи но са дървени. С телефоните минах също simbian, куп други глупости най-вече бъгливи андроиди и накрая си взех Iphone. Между другото още имам ipad1 който работи !!! А закупения самсунг таблет по същото време на същите пари се счупи с 5 години по рано. Нито един счупен apple продукт.

14

Solar Power

преди 5 години

До 16: В офиса тези неща ги прави системния администратор. Явно имате нужда от такъв или сегашния не става. ОС-а е без значение :)Пробивал съм и линукс и windows и мак. За сведение най-лесно се пробива линукса.Бях си направил цяла мрежа от ботове ...... Дупката винаги е преди кръпката. За сведение на мак съм от 8 години и не са ме пробивали.

13

Анонимен

преди 5 години

До ГенчоТо това е ! Същата логика от последната ми компания - Мак е сигурен, дай да купим вмест за да дадем 12000 лева за служебни лаптопи, да дадем 55 000 лева за макове и да кажем на всички, че са "защитене". И след 17 дена, всички мачета на купчинка пред мен, защото по-рано през този ден, ми искаха 1.5 биткойна, за да ми продадът списък с паролите ни. Проблемът ? Експлойт, който Apple не фиксва за 8 месеца, не предупреждава никого и не ти казва, дори да си сетнеш firewall-a ...

12

Анонимен

преди 5 години

Да, телефони за по $1500 са правилния подход. "Бюджетния" вариан е двегодишен телефон. За същите 1500 кинта, Xiaomi предлага 'Xs" (за бъзика) пакет, който не само, че има по-мощен телефон, ами и два с гривна за фитнес и ... лаптоп.Така ще завладеят, че само разните представителства на чужди компании (kкоито не са толкова много, спрямо китайците) ще са с Apple.

11

Анонимен

преди 5 години

Ще клекнат още. Очаквам и да сложат слот за външна сим карта. Не да ти продават на абсурдна цена телефон с повечко памет и всичко да държиш в "облака", т.е. на разположение за който трябва да контролира личния ти живот. Още ще клякат. Не че и тогава ще хвърля пари на вятъра, нямам комплекси за малоценност, който да компенсирам с айСшит в ръка.

10

Анонимен

преди 5 години

Генчо, искаш ли да ти пусна сайт с вируси за айфон? Ако платиш мога и инструкции за експлоатация да ти пратя ;))) Не за вирусите - нямаш толкова пари. Явно имаш нужда от инструкции за айфоня :)))

9

До ТТТ

преди 5 години

Доста лъжи си изписал.Или изобщо не знаеш за какво говориш.

8

Генчо

преди 5 години

Повечето коментиращи се радват на марката, НО Какво има под марката - андроид , една несигирна OS бъгава и отворена за всеки вирус. Някой да е чул или видял вирус за iOS ? За Мак ? Затворени кодове и всичко се върти вътре в системата.

7

Анонимен

преди 5 години

Не е нужно да се мъчиш с лепило. Вече има не малко модели на. XIAOMI И Huawei с отделен слот за две сим карти и карта памет. Xiaomi Mi A2 lite, Huawei Honor 7a и др.

6

ттт

преди 5 години

Аппле се правят в Китай. Според законите на Поднебесната, поне 51% от собствеността на завода трябва, да е китайска. така, че марката може и да е американска, но айфоните са китайски. някога IBM започнаха да произвеждат в Китай, на жълтите в определен момент им писна и прекръстиха лаптопите на Леново.До Гадорян, номер 4. Аз сън с Р10 - чудесна машинка. Но вече има и Р20.

5

някои

преди 5 години

поставят китайския Хуайуе по високо от айфон 10.???

4

Анонимен

преди 5 години

Гнили ябълки на баснословни цени. Не! Мерси!

3

ГАДОРЯН

преди 5 години

С ябълка съм. Но се замислям за Хуауей Р10

2

Анонимен

преди 5 години

Невиждам смисъл Китай да пазаруват стоки от китайски фирми.

1

Бате Гойко

преди 5 години

"Ще успее ли Apple да завладее Китай?" - НЕ."Също така Apple вероятно ще разтърси пазара на мобилни устройства в Китай, предлагайки модели с два слота за нано сим карти..." - ХАХАХАХАХА-ХАХАХАХАХА