13

Анонимен

преди 5 години

НЕ ОБРАЗОВАНИЕТО А ДЪРЖАВАТА ПОТЪВА ИЛИ ПО ТОЧНО Е ПОТЪНАЛ МАФИЯ КОРУПЦИЯ И КРАЖБИ.

12

Анонимен

преди 5 години

Не са 63% недоволните. Повече са. Нашето т. нар. образование е средновековна форма за зубрене на често пъти остаряла и нунужна информация и не знам да се харесва на хора със здрав разум.

11

Анонимен

преди 5 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ СТАВАТ ПО ЗЛЕ

10

Анонимен

преди 5 години

То е нормално образованието да потъва. Като всичко друго е потънало. Във всички основни институции , всички служителите са с висше едно и с по две. Но ето пробит регистър, пробит НАП, пробит НОИ. Значи трябва да се вкарат от запада и да оправят работата. Но те са повече със средно и как ще ги приемат наште.?

9

НалиПредлагатХората?

преди 5 години

От БАН да останат няколкото институции, чрез които се набавя научна информация, а великите "учЕни" да станат преподаватели в университетите и в училищата. Който от тях сътвори и научен труд, да го представя за обсъждане или в катедра в университет, или на научен съвет в БАН, който обаче ще работи без хонорари.Така хем държавата ще спести доста милиони от издръжката на тарикати и лентяи в БАН, хем учебните заведения ще се сдобият с нужния брой преподаватели!

8

slavi

преди 5 години

Образованието лошо , здравеопазване лошо , съдебна система не зачита конституцията и законите ! Що за държава е това ?

7

Анонимен

преди 5 години

ЕС ни рани, не е нужно вишу за да те ранят наготово.

6

Бивш учител

преди 5 години

Принципът "Парите следват ученика", въведен от Даниел Вълчев, в съучастие с Орешарски, убиват образованието бавно и сигурно.Скоро ще го доубият окончателно.Честити да са ви знанията, получени от "нередовните" учители, с които се канят да запълнят дефицита, и то-съвсем официално го обсъждат.Като добавим и некадърността на ръководните кадри на Герб, назначени за началници и директори-картинката е пълна.Пимер-ремонтите започнаха на 1 септември, тогава отпуснаха пари, за дългите и сложни ремонти.

5

ШибиРиби

преди 5 години

Потъва ми шнорхела в дълбоката Янка с твърдата нянka

4

Анонимен

преди 5 години

От как сме демокрация има ли нещо, което не копае дъното?

3

Анонимен

преди 5 години

Може и да потъва, но пък е демократично.

2

Анонимен

преди 5 години

И к'во като потъва на кой му трябват образовани хора за да са нужни образовани хора трябва да се развиват някакви технологии, индустрия да има. До 4-ти клас да учат и после на Слънчака трябат бачкатори, камериерки и готвачи и жрици и келнери.

1

гого

преди 5 години

ами всички тези търтей в това министерство да се изринат до един