33

Анонимен

преди 5 години

До 32Аз съм програматорЗвучи като аз съм ключ.Програматор е уред адаптер за "флашване".

32

Анонимен

преди 5 години

Как ще имаме образование , като до 5 клас не може да се повтаря. Като иде в 5 клас човека неграмотен до 7 клас най-много да се научи да чете. Или в 7 клас вече е грамотен но необразоват. Това го взехме от европейците. Те европейците затова са слабо образовани и търсят специалисти от източна Европа.

31

иван

преди 5 години

Да увеличат парите на учителите поне на 3000лв. Аз съм програматор и взимам 7000лв. Как се оправят учителите с толкоз пари незнам

30

Анонимен

преди 5 години

МОН при всичките си ръководства от '89 година насам умишлено занижава нивото на образование за да падне до ромския манталитет и да се "учи" само до 4ти или 7 ми класове.Защото ромовете само до толковаиздържат да стоят(не да учат) в училищата.

29

Ганчо

преди 5 години

Развалихме образованието по европейски модел. Забравихме добрата стара Българска система по всички предмети и като *** въведохме мързеливата и ограничена европейска система.Елате в някой университет и вижте как пишат и попълват входящите документи студентите. Жалка работа. Те не знаят една молба да напишат. За правопис не говорим- това е тъмна и непристъпна джунгла. А за правоговор въобще да не говорим. Всички говорят на наречието характерно за родните им места. ЖАЛКА РАБОТА

28

Е какво му е?

преди 5 години

Образованието зи е добре! Ориентирано е към земеделието - производството на тикви, кратуни,кауни, репи, компири.Резултатите са окуражителни.

27

Анонимен

преди 5 години

До месара......то и без това цялата ви история е такава.....по романа на Вазов.....пък кога е живял какво е видял не е интересно...***

26

Анонимен

преди 5 години

Ако искаме да има България и български народ, бизнесът трябва да мине на втори план.ЕДИН УЧЕБНИК по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и ЕДИН УЧЕБНИК по ИСТОРИЯ!ТОВА Е! Прости хора лесно се управляват. Бедни и глупави хора лесно се купуват.А образованието обслужва и произвежда точно това....

25

Matematika

преди 5 години

Da chetat korana...im stiga...

24

месара

преди 5 години

до 23 :когато аз съм учил история се пишеше и казваше турско робство, има и една книга, под игото, а не, под присъствието. мисля че тоя който ме е учил е по запознат от теб!

23

Анонимен

преди 5 години

До22. Не се казва турско а е Османско. И "робството" е било по дълго в Гърция, Македония, Крит. Но никой в тия държави не пише робство. И тебе някакъв елит те е учил.

22

месара

преди 5 години

щом в историята се пише (положително) за ахмед доган, и че не е имало турско робство а присъствие в България, по тетрадките снимки на чалга елита, за какво образование говорим!

21

Ха-ха

преди 5 години

И по-зле ще става, ако не почнат да закриват "институти". В частния бизнес не се интересуват от дипломи ами от можене. А най големия работодател - държавата, назначава само калинки

20

Анонимен

преди 5 години

да се видят димукрадите докаде я добутаха.

19

Анонимен

преди 5 години

Образованието целенасочено се унищожава...............по план.Така искат западните държави................българите да сме прости, бедни и да сме обслужващ персонал!Всичко е по-план за унищожаването на БГ-народ!

18

Анонимен

преди 5 години

Време е, да се насочат към частния бизнес. Цял свят, научните разработки са на 90 процента от частни институции. Да не мислите, че MIT е "държавно" училище ?

17

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Дори програмиста от Харбър Бридж е бил тормозен от бесни доценти за пари и често налитан от загорели лелки на 50+ в унито и затова е изперкал

16

Аз

преди 5 години

РОДИТЕЛИ ! Научете децата си да четат книги, разговаряйте с тях и се интересувайте от ежедневието им . Не ги оставяйте по цял де на улицата и с телефони в ръце . Научете ги да уважават вас , учителите и всичко около тях.Тогава мисля ,че ще са по-добри и в училище.А българското образование си е добро.

15

Българин 1

преди 5 години

Това не пречи даскалята да реват за високи заплати и да са в безсрочни отпуски! Лоша продукция високи заплати!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Нали младите учители бяха много надеждни?! Те щяха да оправят образованието. Назначавайте ги! Продължавайте! Назначавайте и учители по "бързата писта"! Те ще довършат започнатото.