361

Анонимен

преди 5 години

По добре попитайте политиците си защо пращат отроците си да учат на запад с накрадените от вас пари

360

Анонимен

преди 5 години

как да живеел с 900 евро??? алооо, германецът! я понаучи български и питай съселяните си как живеят в 200 евро? тук се изсипват най-смотаните и имбецилни чужденци и после мрънкат. марш при муждахидините в бавария тогава.

359

Анонимен

преди 5 години

Да...като оставим настрана партийно пропагандни предавания като фермата в които някои недоносеници с партиен патос се опитват да съдят нас емигрантите ще коментирам че за съжаление б....я излъчва безнадежност грубост и безвремие.отвращението се появява още на летището.агресивните излобни беззъби *** ме карат да се срамувам че сме сънародници.не ме разбирайте неправилно.аз си обичам страната и народа си просто не знам защо се получи така.не съдете и нас че сме избягали.от хубаво никой не бяга

358

Анонимен

преди 5 години

Всеки има право да прави каквото пожелае, без да пречи на останалите. Аз тук се чувствам прекрасно. Иначе ги разбирам хората - в България е трудно дори за българите, какво остава за пришълците?

357

Гост

преди 5 години

Трябва да се обърне внимание на това,че всъщност реалността е опровергала техните представи за България.Незнам има ли човек ,чиято престава за света да е станала реалност.Още повече двама немци ,за които Германия била скъпа ....И се изявяват със гръмки обяви по Дойче веле Тъжното е когато в 21 век човек не е достатъчно интелигентен да се информира.И накрая знаели само три думи на български и се чувствали самотни !Ами да вземе цяла България да учи немски за техния комфорт!

356

Анонимен

преди 5 години

До ВъпросВъв Варна. Бих казал, че чиави/*** е някъде към 1/4 ...

355

Анонимен

преди 5 години

Да си ги интегрират ***,нали това разправят постоянно!Германците,както и героичните франсета!Нали години наред това вият по медиите си?А интегрирай ги!!

354

AAA

преди 5 години

900 евро пенсия е сиг. една от наи ниските в германия. демек някви *** селяци дет цял живот я са бачкали я не искали и къща да имат а в германия и наема не могат да ди платят. еми да са махат. притрябвали са на някого

353

До 374

преди 5 години

Ей що не ми го каза това по-рано аз толкова се чудех как се пише това Пенсия пенсиьй. Но ми се струва, че не това те дразни ами истината не ти харесва? Толкова ме мразиш ,че не спазвам правилата за правопис а АЗ да обичам хората оито не спазват нито едно правило в България и да не пиша за това, че превърнаха страната ни икономически пропаднала, интелектуално изостанала страна? А можеше да си седя на д то и да продължавам да бачкам за тоз дет духa и да не се оплаквам, че БГ е Мъртва?

352

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен381Не знам дали е антибългарска ,но написаното е истина за съжаление.*** на село,поприказвай с местните,пък най- добре поживей малко, да усетиш битието и страданието....После ела тук и сподели.

351

Анонимен

преди 5 години

А не е ли истина,че по селата няма необрани хора?Не е ли истина,че държавата ни изгони 2 милиона българи,обречени тук на мизерия?Или да продължаваме да се самозаблуждаваме,че всичко ни е наред,доката някой чужденец ни каже истината.Да,истината боли,но трябва да си я признаем,а не да си завираме главата в пясъка.

350

сб

преди 5 години

До до 370Мисля, че дължиш извинение, поне към старите даскали! Защо? Това е въпрос с понижена трудност! Отговори му!

349

Анонимен

преди 5 години

И аз искам при великият Орбан.Може и в Полша .Скандинавците там не вилнеят.

348

Анонимен

преди 5 години

Хоп, още една анти българска статия от поредицата наплювай България и накарай бългрите да се само-оплюват и да им харесва. Егаси гнусните медии!!!!!!!!

347

Munchen_DE

преди 5 години

Не е истина като чета такива работи какво ми се надига отвътре. Полудявам направо!За жалост това е самата истина. София не става за живеене, какво да говорим за малките населени места.Поне със съвет искам да помогна на тези хора.Препоръчвам им Полша. Там цените са повече от нормални. Ако искат при море да вземат нещо около Гданск или Шчечин. Ако искат планина - китните селца в полите на Татрите.Полша не приема бежанци, почти няма и от тези, които крадат.Бил съм в Лодз - страхотен град!

346

Сойер

преди 5 години

България не е оазис на спокойствието,но е лъжа,че и в Германия спокойно могат да се карат старините откакто вещицата Меркел наводни страната с ислямисти.Там на разходка в парка могат да им резнат гърлата ревниви тарамбуки съпроводени от цяла сурия забулени тетки с деца на които имама в джамията отрано промива мозъка джихад.Фюрера го няма и постепенно федералната република се превръща в най-обикновена еврогейска ***.

345

Анонимен

преди 5 години

В България е пълно с наши и вносни неудачници. Така се получава. Значи нещо не е наред.Но дошлите руснаци на черноморието са също пенсионери, но си завъртяха частни хотели и са доволни.Как при тях се получава?

344

Анонимен

преди 5 години

До до 334"ПенсиЙ" какво е - римски сенатор ли?....Неграмотнико, Й не се поставя в края на думата в множествено число. И не се оправдавай с "печатна грешка"Не еПросто си неграмотен

343

Good bye!

преди 5 години

Ciaooo

342

Ивчо

преди 5 години

Ами да си ходят. Кой ги кара да седят? Като не им харесва прав им път. Ако те могат да приемат всяка *** от Азия и Африка, то ние не можем да приемаме всеки новопенсионирал се западноевропеец. Айде бързо ня летището или гарата и беж в Германия!