401

;)

преди 5 години

Айде довиждане!

400

Анонимен

преди 5 години

Не общували с хората от селото..... Знаели само 2 думи-вода и хляб?!? Е как да стане общуването?! С 900 евро не можели да живеят на село, а ние 4 членно семейство живеем с 590 евро?!?

399

Анонимен

преди 5 години

На Ралф и Бернадет като не им стигат парите за живот в България да отиват по курортите ни да си докарват повече пари.Той сервитьор ,тя камериерка обслужващи германски туристи.Иначе каква е ползата за българската икономика от заселването у нас на запаДнали пенсионери от "великите" Германия и Англия.Когато българин отиде в която и да е западна държава от него се изисква да знае съответния език.Този научил 3 български думи и има претенции.Неинтегрирали се емигранти са това.

398

тракториста

преди 5 години

--- Завършека на предният ми коментар ---Това, че някои от нашите тарикати не дойдоха, не учуди никого, но всеки се изненада че англичаните дойдоха и положиха същите усилия като всички други. Просто искаха да са част от живота в селото.Как няма да ги уважаваш такива хора?

397

тракториста

преди 5 години

Не знам какъв е проблема с това германско семейство, но предполагам си има причини. В нашето село има две семейства англичани, пенсионери. Дойдоха преди десетина години и мога да кажа, че напълно са се интегрирали в живота тук. Много са учтиви и приказват със всички, макар и на развален български. Хората го оценяват това и всички ги харесват. Преди няколко години, кмета сложи обява в центъра, в която призоваваше всички да се съберат в неделя на гробищата за да ги почистят от тръни и треволяци. Това, че някои от нашите тарикати не дойдоха, не учуди нкого, но всеки се изненада че англичаните дой

396

Айде

преди 5 години

Ами да се махат. ***. Хем евтино, хем хубаво - нема такъв филм. Немските пенсионери ходят в Испания не в Бг. Прав им път.

395

Анонимен

преди 5 години

европата е бита карта след 50-100 години ще е заприличало на африка.Бъдещето на европейската емиграция е канада,австралия и нова зеландия.И бих добавил няколко държави в като аржентина,чили и уругвай също са добри държави за живот.

394

AZ22

преди 5 години

Ами нормална реакция.На мен ми влизаха 3 пъти апаши в апартамента, ако бях чужденец щях да се изселя незабавно...

393

123

преди 5 години

България няма нужда от такива отпадъци. Да си се връщат там откъдето са дошли. Германия от доста време не е приятно място за живеене и климатът е отвратителен. Те затова " великите" германци прииждат на орди всяко лято на черноморието та и къщи купуват и после се оплакват...Айде марш обратно в мъглявата швабия с еднопосочен билет!

392

Анонимен

преди 5 години

Еййй. Ужас. Как така на Ралф не му харесва в България? И сега какво ще правим? Абе какво ни занимавате с изкуфяли германски пенсионери. Всички чужденци искат като идват тук да им е евтино, да им можем гъ въведе и да им се кланяме като на богове. Ами не го поздравявали хората. Дали проблема не е в него. Живее в България ама знае три думи. Аз без да живея в Германия зная повече немски думи. Не ни занимавайте с изкуфяли чужденци!

391

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 427Леле майко, 45 000 германци се блъскат за да живеят в Милиционерия, абе избиха се, тъпчат се като луди крави! :))))))))))А да, българомразци сме били ние където сме емигрирали. Па убуу, продължавайте да се обичате в България. То нали хипарското движение е тръгнало от България, а на бас! Името ти да не е Карикатурио??? :)))))))))

390

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 427Не че се радваме а просто констатираме че германеца успя да прогледне за разлика от нашио матрял - вече близо 30 години! А българомразците са само и единствено в България - трепане из цяла България при това документирано! Така че трий си гънките и чешай с чесън! :))))))

389

До рускиня

преди 5 години

Абе то Сталин беше тръгнал руснаците да затрива, та ти българите не ни мисли ;)

388

Анонимен

преди 5 години

Немският поглед е пропит с омраза и надменност. Вид расизъм и лошотия е това, а те сякаш не го чувстват. Неприятни хора.

387

Хитлер капут .

преди 5 години

Объркаха България с някоя африканска колония , да си одат дома или в Трансваалд .

386

Александър

преди 5 години

Лигльовци, баба ми с 200 лв пенсия се оправя, тоя нежния се чуди с 2000 как ще се оправи. Айде като не им харесва си ходят в германия, на никой не му дреме. Вярно е, селата са станали опасни, не отричам, ама и тия се превземат яко.

385

Анонимен

преди 5 години

В Албания щяха да бъдат много по - добре

384

За!

преди 5 години

Чиба от България, на който не му Понася

383

Ганю Крадецу

преди 5 години

Нормален човек няма да дойде от Германия да живее в българия.И да дойде след време се маха.То за това 2.5 млн.сънародници духнаха у Европа да берат евро.

382

Рускиня

преди 5 години

Българите сте отвратителен народ. Ако бях на мястото на Сталин щях да изтрия това петно от балканския полуостров.