421

Уф

преди 5 години

По живо по здраво! С питка, мед и сол! Чий го дирят у България, като не разбират Балкански?Робовладелци достатъчно, малко работяги!

420

Анонимен

преди 5 години

"Да пренебрегнем хейтърчетата, които още нищо не са направили в живота си освен плювни по блоговете и да си дойдем на думата."Много ви е елементарен защитния механизъм щом в един форум с много анонимни като вас се пъчите с изстрадани знамения. Ако наистина бяхте постигнали нещо съществено в живота на дали щяхте да го пишете във форум с анонимни потребители и като анонимен. Много лесно сте ранима и уязвима. Опитвате се да прикриете слабост но не ви стигат параметрите. Пишете клишета.

419

Анонимен

преди 5 години

456'Кой им е виновен на германците, като са темерути?'То ние българите сме такава стока че сме надминали по темерутщина всички по света. Да сочим германците е просто смешно и неадекватно.

418

Анонимен

преди 5 години

Не са и 10 000 чужденците в България, Много си отидоха разочаровани от България. Можете да прочетете много отрицателни мнения на всеки Екс Патриотс форуми. Имаме най много изоставени села в сравнение с други изтично европейски държави.

417

Анонимен

преди 5 години

Къде са тези орди от англичани холандци? Пак ли сънувате? Я има общо десет хиляди я няма.

416

440

преди 5 години

Продължение:Заедно с английската и холандска колонии в околните села и българите там всяка година си организират "международен" събор с надбягвания с коне, български песни и танци, в които участват, и страхотно се кефят. И въобще не става дума за интеграция - тя е факт, когато хората са добронамерени. Кой им е виновен на германците, като са темерути?Каквото повикало, такова се обадило

415

440

преди 5 години

Да пренебрегнем хейтърчетата, които още нищо не са направили в живота си освен плювни по блоговете и да си дойдем на думата.Днес сутринта по Нова ТВ даваха репортаж за холандска възрастна двойка, продала къщата и бизнеса си в Холандия и купила си къща в село в Южна България. Те знаят много повече от 3 български думи и са възторжени от българските си съседи, прирора, климат и храна.

414

440

преди 5 години

О, родна реч омайна сладка!Няма дума "комуняшки" в българския език, казва се "комунистически", и се пише "сфера", а не "свера", неграмотнико!А относно червенушките, няма как - и двата ми дядовци са обявени за кулаци от народната власт(комунисти, ако не си чувал), защото са имали над 100 дка земя (експроприирана от същата народна власт). Ама на теб, простия хейтър, няма смисъл да ти се обяснява какво костваше това на такива хора. Всъщност, ти по какво се различаваш от тези германци?

413

Анонимен

преди 5 години

До 452Със СВОИ пари, като на синко Вълчо ли!?:))))))))Знаем ги ние тези свои парици на бивши и натоящи ***! Не беше хич трудно човек да се сети че сте червенушковци щом се позасегнахте от думата "комуняшки"! Явно колегата си знае работата и забелва като на гем много добре нивата на така наречените "скрити" червени интелекти! От тук на сетхе става ясно и за сверата на интеграция отдаваще се на червен биберон! :)))))))

412

440

преди 5 години

До 445:Относно твоя интелект не мога да кажа нищо добро - нивото му си личи от думите, които употребяваш за хора, различни от теб - "комуняшки манталитет" - първо се научи да пишеш на правилен български, после на правилен английски и немски, пък тогава ми говори за интеграция. Относно невъзможността на децата ми за интеграция - те всяка година ходят на гости на приятели в Европа, които имат от следването си там, но със СВОИ пари, от СВОЯ си труд, а не мизеруват в чужбина при разни работодатели

411

440

преди 5 години

До 444: Не само че са прокопсали, ами и отгоре!! Навсякъде можеха да работят, защото са кадърни и в чужбина си правиха специализациите. Но научиха там каквото им трябваше и се върнаха, за да си направят свои фирми ТУК!! Защото никога не можеш да спечелиш като наемник на по-ограничени от теб ТАМ! А освен това направиха младежка организация за развитие на родния си град, където работят БЕЗВЪЗМЕЗДНО далеч по-интелигетни патриоти от теб

410

Анонимен

преди 5 години

След 90те години, по времето на демокрацията/деморализацията в България, образовтелната ни система беше серозно увредена и сведена на ниво КИЛИЙНО ОБРАЗОВАНИЕ. Резултата от това ясно се вижда в коментарите на 447, 445, 444 и 432. Селяшка простащина на промити закърнели, *** мозъчета с размер на орехче само с две гънки - еднта за ходене и другата за да издават звуци подобни на говорне. Такива хора, като приказват с другите, разговорът им е една смесица от бълване на глупости, придружени с много подскачания и подсвирквания.

409

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 439"Пълно е със западни пенсионери в евтините страни! Това нещо значи!"Не е пълно а претъпкано, мани разшиват се евтините страни от наплива на западни пенсионери. А сега след побългарения махмурлук нека видим статистиките на пенсионерите на запад и броя на тези от тях които си карат старините извън страните им! Айде пак двойки за българските мъдрости!

408

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 441Пълнят се с мюсюлмани!:)))))) Абе я виж нашата територия с какво е пълна и ще напълниш ***!:))))) Що римляни, що мигранти, що силияк! :))))))А римляните съ плодът на конвеир! Как можеш да сравниш Канада с България по територия. :)))))) Айде със здраве и читав смесен българо-ромски брак! :))))))))))))))

407

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 440Твоите май доста страни са изръ.шкали и никъде не са прокопсали. Накрая се върнали при мама и тате. И това ни го поднасяш като патриотизъм. Пфу!

406

Анонимен

преди 5 години

Не задържаме насила в България мигрантите от Запада.От Африка и Близкия изток още по-малко.Свят широк,прав им път.България е за българите.

405

Анонимен

преди 5 години

440, напълно съм съгласна с това което си написала. Това е цялата истина. Тези "българчета" драскат ехидни коментари за живота в България, защото са озлобени от собсвенната си простотия и некадърство. Когато този тип хора, отидат в друга држава, след няколко месеца започват да плюят и по тях - все някой друг им е виновен за това, че където и да са, все са на дъното на варела. Какво друго можеш да очакваш затъпяли *** закърмени с чалга помия?

404

Анонимен

преди 5 години

До 432Канада, Австрлия и Нова Зеландия, постепенно, но неспирно вече яко се пълнят с мюсюлмани. Колкото за живота в Аржентина, Чили, Уругвай и останалите държави в южна Америка, изобщо не си наясно. Ако там беше толкова добре, както ти се опитваш да го изкараш, защо хората там правят всичко възможно да се изселят в Европа?

403

Анонимен

преди 5 години

Отвратена съм от всички "бългалчета", постнали злобни ехидни коментари за живота в Б-я.Моите деца са си тук, отказаха да ходят да подгъзуват и се мазнят на силно ограничените западноевропейци. Въпреки че и двамата учиха и живяха известно време в Италия, САЩ и Германия. Знаят по 2 езика, имат професии, така че нямат причина да се интегрират там. Но не искат да се кланят на по-прости от тях за разлика от вас, родоотстъпници безотговорни!

402

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че в Германия с тези пенсии дърпат цицки! Това да послужи като пример за нашите ентусиасти за пенсиониране в чужбина! Пълно е със западни пенсионери в евтините страни! Това нещо значи!