45

Анонимен

преди 5 години

До AzПич...... Чехия е *** така ли? *** в Прага и ми говори пак, сравни Прага със София и ми кажи къде ще ти е по-добре. А що се отнася до Орбан........ той е един от много малкото които посмяха да се опълчат на Брюксел и аз заставам твърдо зад неговата позиция за "бежанците". За останалите теми не съм компетентен да говоря но във видеото засегнаха и корупцията - ако Брюксел използва този показател срещу България сигурно трябва да ни изхвърлят директно от ЕС а не просто да ни забранят глас!

44

Анонимен

преди 5 години

Абе....... дали все пак Англия не се оказа права с решението за Брекзит? Диктатурата на Брюксел тук (в Англия) изобщо не е на почит!

43

Az

преди 5 години

Писна ми от тоя Орбан. На всички, които си мислите, колко е велик мога да ви кажа, че Унгария е пълна дупка и е доста по-зле за живеене от България. Същата *** е и в Чехия. Ако не вярвайте пробвайте да поживеете там. Наеми 10 пъти по-високи от тук, доходи по-ниски от България. Да, по-ниски - нищо, че ви разправят друго и нищо, че минималната заплата е по-голяма. Тези страни за клозета на ЕС в момента.

42

Анонимен

преди 5 години

Само Сорос да не му спретне някоя унгарска пролетНикой не може да ти направи това, което сам си причиняваш. Нека Унгария пак да е с визи и гранични пунктове и ще видиш как унгарците пак ще хукнат на Запад, като през 1956 г.

41

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Диктатура било в ЕС, ама не ходитеУ Русия.... Хахахааааа... ЩО, бе...???!!Щото там за лаене не плащат, нали...?

40

Анонимен

преди 5 години

Отсега е ясно, че Унгария няма да напусне ЕС. О(бр)ан ще търси начин да излезе с достойнство от ситуацията, защото кинтите, които му осигурява ЕС, са просто твърде много. Ще си поиграе на трагичен герой и ще бъде забравен скоро след това.Явно дори самият той не очакваше толкова рязко и категорично да му отворят вратата.

39

Анонимен

преди 5 години

Само Сорос да не му спретне някоя унгарска пролет...

38

Анонимен

преди 5 години

Методите ви са същитеМнда, сигурно са пратили танкове и са убили премиера, за да остане Унгария в ЕС. Откъде ви намират такива...

37

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Орбан се усра.СЕГА ОСТАВА БЕЗ ДЕПУТАТИ В ЕП.ЩО НЕ НАПРАВЯТ ТАКА И НАШИТЕКОМУНЯГИ?НАЛИ ГО ХАРЕСВАТ?!!!

36

реалист

преди 5 години

ДРАГИ РЕДАКТОРИ НА САЙТА, ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ И ЩЕ МЪЛЧИТЕ ЗА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ , КОИТО БИЛИ АРЕСТУВАНИ ОТ ПОЛИЦИЯТА, ЗА ДА СЕ ПРИКРИЯТ ВАЖНИ ДОКУМЕНТИ, КОИТО УЛИЧАВАТ БАШ ВОЖДА НИ В КОРУПЦИЯ ЗАЕДНО СЪС ДРУГАРЯ МУ ЗЛАТЕВ, КОЙТО НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ОТ 10 ГОДИНИ. СТРАХ ЛИ ВИ Е?

35

Анонимен

преди 5 години

Както е тръгнало в ЕС, дори и да излезе от Съюза, след няколко поколения Унгария ще се окаже заобиколена от поафриканчени и помюсюлманчени държави... Орбан не иска такова бъдеще за държавата си, така че по-добре унгарците да останат в Съюза и да се борят за промяната на самоубийствената толерастка политика на Брюксел. Орбан трябва да бъде подкрепен, той е един от малкото държавници, които виждат по-далеч относа си!

34

преди 5 години

Не мога да повярвам, че го казвам, но с Волгин сме на едно мнение !

33

Анонимен

преди 5 години

Помните ли революцията в Унгария, а брюкселки наследници на съветския съюз? Методите ви са същите. Срам ме е, че сме в тоталитарния ес.

32

Анонимен

преди 5 години

Орбан прилича на малко дете: "Искам да си правя каквото искам, ПЪК!". И тропа с краче.Казват му: "Прави каквото си искаш, ама чао".Ама Викторчо не иска да си ходи и пак тропа с краче. Комедия голяма.

31

Анонимен

преди 5 години

До до 8-тъпотоВ DW и Шпигел работят хора с имена Ал Байрак по-добре да гледам направо Ал Джазира. Що не отиваш да живееш в Ирак или Афганистан и вземи и Меркел със себе си

30

Анонимен

преди 5 години

И АЗ ТОВА КАЗВАМ КАТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ОБИРА КРУШИТЕ ОТ ЕС :DАЗ ОСТАВАМ В ЕС ЩОТО ИМА ПОЛЗИ А САМИТЕ БЕЖАНЦИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ОСТАВАТ ТУК :D

29

Анонимен

преди 5 години

Всеки вика "диктатура", ама като му кажат да си ходи, почва да го усуква. "Велика" Британия още не се е наканила, колко време мина вече.

28

House M.D.

преди 5 години

А какво мисли по този въпрос колегата Петър Енисеин?

27

Анонимен

преди 5 години

ТУК БИТКА НЯМА!!! ТОВА НЕ Е ДАВИД СРЕЩУ ГОЛИАТ :DТОВА Е МРАВКА СРЕЩУ СЛОН :DБРАВО НА ОРБАН НО ШАНСОВЕТЕ МУ ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА МЕРКЕЛ СА ТОЧНО -1%!

26

Анонимен

преди 5 години

Диктатура на джендърите и пед офилите!