65

Анонимен

преди 5 години

Нима е лошо да защитаваш християнството? нека видим какво постигнаха либералите?първо всички държави в които има мюсюлмани има изнасилвания. Според мюсюлманите щом жена те покани в къщата си, значи иска да прави секс с теб - няма не искам, няма недей. Това са само пози на разни к---ви. Ако жена дойде в къщата ти - значи пак иска да правите секс. ИСляма счита, че и ако една жена е порасъблечена, тя си проси да я изнасилиш.

64

Анонимен

преди 5 години

До АзПич, 50000 CZK = 3831.95 BGN по днешен курс

63

Анонимен

преди 5 години

Предсатавете си ако цялата Вишеградска четворак плюс Италия напусне ЕС?впрочем именно Унагария, ЧССР и Полша бяха държавите които ляха кръв за свободата си през1956, 1968 и 1980. И затова сега защитават независимостта си. А ние? ние се спотайваме като мишки и пляскаме на "големия брат" - преди Кремъл, сега Брюксел.

62

Дядо ви

преди 5 години

Ако войната в Сирия беше спечелена от тези които ЕС подкрепяше, сега щеше да води Унгарски фирми да възстановяват. Ама като се обърнаха нещата и дойдоха мигрантите - не. Говорил съм с редови хора от тези държави Унгария, Чехия и Полша и те казват "ние сме бели хора, християни и не искаме други". Дефакто са расисти и нацисти но не им се казва.В страни като САЩ това отдавно се класифицира както си трябва, щото има всякакви хора. Но в ЕС, се търпи и тихомълком се приема за модерно.

61

Аз

преди 5 години

До 5450000 крони са почти 9000 евро. С такава сума на всякъде можеш да изплатиш апартамент и да отгледаш малко дете. Аз също съм машинен инжинер с 30 години стаж в производство и подръжка на плавателни съоръжения и изкарвам в Прага на месец по 1600 евро чисто, плащам 900 наем.

60

Анонимен

преди 5 години

ОРбан не е пуснал и един имигант. Според думите на Борисов в България са се региристрирали 60 000 имигранти. Така ли? кой ги пусна? Орбан построи две пари, и взе пари от лошия ЕС за това. България не може да построи една стена и тя излеез златна.

59

Анонимен

преди 5 години

Хайде да не сравняваме нещата в България и Унгария. Орбан е избиран за четвърти с над 50 процента от насалението, опозицията му не може да прескочи 20 проценти, а референдумите му са подкрепяни от над 70 процента от гласувалите. Доста голяма разлика между него и Герб.

58

GROB FALSCHIFIKATORI

преди 5 години

NA IZBORI

57

Анонимен

преди 5 години

До Аз 56В България, макар и некадърна има опозиция в Унгария - няма!-има, да прав си - 60-те % негласуващи!

56

Анонимен

преди 5 години

Орбан просто има казва "не помюсюлманчвайте Европа", а брюкселските зелки му викат "ти си против нашите ценности"...

55

Анонимен

преди 5 години

В Унгария едно семейство с две деца, което е образовано и работи (не говорим за ***) получаав 30 000 евро безлихвен заем, за да си купи къща плюс още 30 000 евро нисколихвен заем

54

шматка

преди 5 години

До 46Права е разбира се.Англичаните не ги е страх от емигранти те си имат достатъчно и знаят как да се справят.Те се страхуват от това да си загубят суверенитета и правото да водят собствена политика.Те не напразно се бореха срещу Третия райх.

53

Аз

преди 5 години

До АнонименВ България, макар и некадърна има опозиция в Унгария - няма! Не говори за машинации, защото там опозицията е унищожена. Бойко също го избират 3 пъти.

52

Анонимен

преди 5 години

До Az 50Познавам двама души семейство в Прага, с 50 000 крони на месец гледат малко дете и изплащат апартамент (жената е по майчинство). Не знам също така къде ги видя тия 1300 лева средно за София но знам че като поискам 3000 лева старт на ръководна длъжност (аз съм инженер с няколко допълнителни дипломи от Англия, по настоящем работещ в Бентли и със стаж от БМВ) и направо ми казват че съм им извън бюджета

51

Анонимен

преди 5 години

Какво да говорим за Унгария? Достатъчен е само факта, че Орбан го избират трети път с две трети от гласовете.Нашата Тиква от зор взе 30% и то с безкрайни манипулации и фаршификации. Ана изборите участваха 47% от гласуващите. Фактически истинската му подкрепа още в началото е 12%. И ВСЕКИ ПЪТ СЕ ПРОВАЛЯ. И КРАЯ МУ НЕ СЕ ВИЖДА.

50

обективен

преди 5 години

Диктатура на ЕП или битката на Виктор Орбан срещу либералите-А дали не бе санкционирана пълзящата фашистка диктатура на орбан, завита в целофана на "патриотизма" и "родолюбието" и поръсена със щипка "братушкане" ?като си се натискал да влизаш в ес, е редно да спазваш правата на човека и личните свободи, "другарю" (то да беше другар, ама и тва не си) хитле... пърдон - орбан!

49

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА дали си вярва, че е права, щото, като гледам, още се влачи към изхода, ама не много убедено?НЕ ги мисли, те са колонизирали половината свят и ..... повярвай ми, никой нямаше да разреши референдума да успее ако нямаха план! И другото нещо - колкото и зле да стане тук (Англия) докато не започнат англичани да идват в България да берат домати нали се сещаш къде ще е по-добре да се живее

48

Az

преди 5 години

До 47Живея в Парга от 2015г. Като 2017г изкарах в Будапеща. Първо разликата между Прага и другите градове в Чехия е като между София и Койнаре. Второ в Прага наемите са убийствени, а приходите са почти същите като в София. Пример наем среден 700$ средна заплата $1100. София наем 600лв средна заплата 1300лв. Това са официални данни. В Будапеща пък средна заплата 625 евро при минимална 425 евро. Заеми няма да споменавам даже

47

Анонимен

преди 5 години

До Хахах, ааааа.Щото нашите ***, също както нашите демократи мислят единствено за усвояване на евро-фондове за разлика от Орбан. На тиквата цяла България му каза че не иска "бежанци" а той подписа Дъблинското споразумение

46

Анонимен

преди 5 години

дали все пак Англия не се оказа права с решението за БрекзитА дали си вярва, че е права, щото, като гледам, още се влачи към изхода, ама не много убедено?