85

Анонимен

преди 5 години

Ама чудесно, нека тогава поляците, чехите и унгарците да напуснат ЕС. Ти, ако си недоволен от една фирма, стоиш ли в нея? Или хем стоиш в нея, хем мрънкаш, че не ти харесва?Аман от лицемери.

84

Анонимен

преди 5 години

80 много хора не знаят какво е ЕС и се плямпат някакви си. Те не знаят, че това е икономически съюз. А Орбан знае, че никой нищо не го кара. И не може да го накара, но вдига пушилка с тези мигранти, защото възрастните унгарци му се връзват и го подкрепят. И всичко е заради проблемите му с младите в Унгария, които масово вече протестират. И сам знае че извън съюза изтеглят ли се немските, френските и т.н. фирми и Унгария фалира. Ама разни слушащи и вярващи на Волен на глупостите не вдяват

83

Анонимен

преди 5 години

"Никога не забравяйте, че Хитлер е дошъл на власт с напълно демократични избори" - Джордж Карлин

82

Анонимен

преди 5 години

Защо да напускат ЕС. Да напуснат фашистите, които решиха, че в ЕС само те решават какво ще се случва. А източноевропейците нямат право на мнение. Унгарци, чехи и поляци не са съгласни. У нас са съгласно герберунгелите, понеже получават европари. КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА ,ВСЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ СА НЕДОВОЛНИ ОТ ПОЛИТИКАТА НА ПИЯНИЦИТЕ от Брюксел.Тези бюрократи в Брюксел се забравиха и решиха, че сме им роби.

81

Анонимен

преди 5 години

Ами щом като са ЗА Орбан, да милеят заедно с него и да напуснат ЕС. Аз съм ЗА :)

80

Анонимен

преди 5 години

Унгарците са ЗА Орбан. ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ. Каквото И ДА Е НАПРАВИЛ ТОЙ МИЛЕЕ ЗА СТРАНАТА СИ. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ВИНАГИ ХОДИ БЕЗ ОХРАНА И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО ЗАГОВОРИ НА УЛИЦАТА. Да сравняваме ли с нещата у нас? Колко пари отиват само за охраната на Борисов, която е цяла рота?Защо Цветанов след като вече не беше министър продължи да се охранява от органите цяла година? Пък и в момента не го знам дали не го охраняват.

79

Анонимен

преди 5 години

30 000 евро безлихвен заем - да.Което довело до скок на имотите с...30 000 евро.

78

Анонимен

преди 5 години

Предсатавете си ако цялата Вишеградска четворак плюс Италия напусне ЕСА можеш ли да си представиш какво ще правят след това? И те не могат, спокойно.

77

Анонимен

преди 5 години

Орбан се уля. И му намекнаха да се спре, защото с постоянното си лаене създава проблеми в съюза. Хората разбраха, че бъркат и започнаха корекция. Но Орбан понеже младите в Унгария са против него и си продължава да плямпа защото вижда, че му се връзват. И сам знае, че никой нищо не му прави. А има яка кирия от ЕС.

76

Дядо ви

преди 5 години

До АнонименНацизма е дошъл със избори в Германия мила моя. Участвали са на избори и са спечелили, после са дошли концлагерите. А следващия път като ходиш някъде "на запад" това дето го пишеш го кажи, щото или от колегите или от мениджърите ще има някой я арабин я турчин я индиец , та да те знаят и да те игнорират както си трябва.

75

Анонимен

преди 5 години

абсурдно е да говорим за нацизъм. Нацизма е предполагал концлагери, също и срастване на партията с държавата. подобно нещо не съм видял в нито една европейска държава.има анти-мюсюлмански тендеции, което не е расизъм. Има много хора, които например харесват японци, китайци,но не харесват араби. Те са мръсни, некултурни и невъзпитани, държат се агресивно. Не е разсизъм да желаеш да държиш неприятноститите далеч от себе си, а наличие на здраво разум.

74

Анонимен

преди 5 години

прочетете какво се случав в ИД. колко жени са малтретирани не просто като робиникато лагерни ку--и.Прочетете какво се случва в Боко Харампрочетете как ако жена се вози в обществения транспорт в ИНдия е почти сигурно че ще бъед изнасилен групово и дори мъжа й не може да я защити. само богатите жени, които се возят с частни коли са донякъде защитени.

73

Дядо ви

преди 5 години

До До 68 Дядо виТи си на дрога мой човек и си 2007 година роден.Опичайте си акъла щото такива "не ***" ще разтурят ЕС и няма да има къде да отидете да работите за няколко хиляди евро на месец, а ще работите за жълти стотинки в милата татковина.Нацизма става модерен от младите и като стане много модерен в Германия, Испания, Холандия - ще се затворят кепенците за всички ви. Щото като почнат да мразят мигрантите, после мразят тези от източна Европа и прас вратата.

72

Анонимен

преди 5 години

местните не правят толкоав изнасилвания като миграните в процент. Миграните имат друга култура. Техните имами опрадвават САМАТА ИДЕЯ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕТО.Според тях ако жена ходи по-разсъблечена не е грях да е изнасилиш.ако ти дойде в къщата - не е грях да я изнасилиш.ако те пусне в къщата си - не е грях да я изнасилиш.Ако жена се съгласи на секс и посел откаже - имаш право да я изнасилиш- Прави се на "интересна"

71

Анонимен

преди 5 години

Французите са ужасно лицемерни. Те участваха в Първата война в Персийския залив, а "миражите" бумтяха. напълниха се с петрол, а Садам изкла шиитите. После Ракози приемаше милионите на Кадафи, след което работата се разсмърдя и той го бутна, отиде да да участва в акцията на Либия най-активно. Сега Макрон не ще "бежанците" от ИТалия, но пък ги пробутва на Италия.

70

Дядо ви

преди 5 години

Живеем в светски държави. Ако някой нарушава закона да си понесе последствията независимо от религия или друго. Нима само мигрантите правят престъпления, само това се дава по телевизиите. Местните не правят ли изнасилвания и убийства - аре моля ви се.

69

Анонимен

преди 5 години

Навремето нашите деди са защитаавли земите си с кръв. И Априлските бунтовници и воеводите от Илинденско--преображенското въстание. Много ми е интересно защо арабите се крият като мишки, а като дойдат в Европа стават много ербап и изнасилват жените ни?защо не изнасилят някоя жена в Русия? знаете ли че преди две години подсвирнали на няколко жени в бар и там руснаците ги смлели от бой. Там няма *** и либерали.Затоав арабите не напъват да ходят в Русия.

68

Анонимен

преди 5 години

На тези хора им бяха дадени адски много дрехи след една кампания и те просто ги извърлиха с обяснението че били втора употреба. Ама че наглост, те трябва да са благодарни, че въбоще получават нещо. Един бежанец може и нищо да не получи, приемащата държава не му е длъжна. ОСвен това в България дойдоха най-вече здрави и прави мъже от Албания и Афганистан.

67

Анонимен

преди 5 години

Мюсюлмани идват с по 3-4 жени. Те ходят забулени в държави, които са предимно християнски. Мюсюлманите имат ПРЕТЕНЦИИ къде да живеят. Това не се връзва с представа ми за БЕЖАНЦИ? бежанец е човек който няма избор, който нарамва магаренцето и жената и бяга с малкото покъщина. Тук има араби, които с давали по 40-50 хиляди на превозвачите и после искат да отидат в Германия- оплакват се от България, че е бедна!!!

66

До 68 Дядо ви

преди 5 години

Абе къв дедо се пишеш бе жендер кат си са родил през 2007 година ? То постоянното другиране размътва мозъкъ.