59

Анонимен

преди 5 години

В Англия,се обаждат още първият ден в който детето не е на училище,на вторият пращат социалните, които ако преценят, взимат детето и никое нас.срано НПО няма думата!Толкова е лесно!!!!!Училищата за затворени,няма как да бягаш от час или други своеволия!Телефоните са изключени и учителите имат уважението на учениците!Извън училище обаче децата си показват семейното възпитание....животни.85674

58

Анонимен

преди 5 години

До Бай ГаньоМи.зерник,всички ползват "евтините"компании!Спестените пари ги пращат в България да ядете!Ти освен с каруца,предвижваш ли се с друго?Евтиното е по 200-400 паунда през почивните сезони!Но ти сигурно ползваш арабските и турските компании за 3000-5000 паунда със 3 прикачвания за 16 часа за полет отнемащ 3 часа.Защото си компетентен,като останалите многознайковци.

57

!!!

преди 5 години

видяхме ги на преброяването колко много милиони са ромите хахахахаха400 000 души..ще станат повече от нас насън..периодът на голямата ромска люпилня мина - има си публикувани данни - четете

56

до 76

преди 5 години

Можем а си ги метем и сами, вярваш или не. Ако ги нямаше индийците, вероятно щеше да е по-чисто.

55

Анонимен

преди 5 години

Ало гьотверени ако не са социално слабите от покрайнините (индийците)ще тънете в мизерия и мръсотия еее я кажете кой ви мете градовете и селата и ви оправя градинките.....не благодарници

54

Бай Ганьо

преди 5 години

Някой да отиде на Терминал 1 и да види кой лети за Европата с евтините компании... Са е роменге са в Германия и околностите. Помпат социални, носят по 1 кило злато. Та не знам кой при кого точно е останал, щом и те вече са ЕС граждани.

53

Анонимен

преди 5 години

До 71То никой не е длъжен да ни бъде рефер при потъването. Потъваме та бълбукаме!

52

Хюго Бос

преди 5 години

Българчета друг път. Поредната статия за оркоподобни, коитъо ни се пробутват за българи.

51

до 70

преди 5 години

щото Американските медии вече казаха, че ЕС е Титаник и то с вечно пияният си капитан на чело - Юнкер, дето не е изтрезнявал от десетилетия!! така, че ние потъваме, заедно със "съюзниците" си, които създадоха Европейски Съветски Съюз!

50

Анонимен

преди 5 години

Абе защо не прекръстим България - Титания, като Титаник потъваме.

49

Анонимен

преди 5 години

В коментарите май доста заблудени има, в провинцията ромите масово бачкат по чужбината и са доста добре матеериално сравнени с повечето българи.Само в София и големите градове още има кирия за тях и там живеят на гърба на другите, ама всичко е до време.

48

Анонимен

преди 5 години

Не знам, това да твърдиш, че всичките 60000 са ромчета е щраусова реакция. Не може да си затваряме очите и заравяме главите в пясъка пред фактите. Повечето са си чисти българчета. Дори и 10% да са ромите и дори да раждат два пъти повече от нас пак излизат 20% от тези 60000 което прави най- много 12000 ромчета. Е, другите 48000 какви са според вас?

47

Анонимен

преди 5 години

Българска работа кое му стряскащо

46

Анонимен

преди 5 години

Говоря за тези по гетата!.Тези по гетата си глаголят на ромски. Турски знаят по-възрастните и единици от младите. Български говорят всички. Ромите отдавна не се турчеят. Може би защото в България няма признати малцинства и не могат да извлекат полза от това. Ромите в по-голямата си част се българеят, това е истината.

45

1

преди 5 години

До ОсманДобре де, защо тогава братовчед ти я взе? Разграничавай обичаите от национализма! Тя ако беше националистка нямаше да се омъжи за него!Може и двамата да се съгласили на някакви компромиси, за да са заедно!Примерно, ако тя го накара да отидат на църква за Велик ден и той да се кръсти, ще го направи ли? Явно са си направили сметка, как да живеят в тази ситуация!

44

Анонимен

преди 5 години

Нема нужда да учиш нещо, в *** всичко може!Неакви трибуквени старшинки от флота владеят ***-овград -Варна, а хидроинженерът Ахмед Доган купи ТЕЦ Варна!Сърби ме Калашника

43

джипигруп

преди 5 години

В този сайт нищо, докато новината за милиардите откраднати евро-фондове в българия обиколи света :"Междувременно,новината за задържаните у нас разследващи журналисти обикаля света.Водещи световни агенции като "Асошиейтед прес", "Ню Йорк Таймс", "Уошингтън Пост", "Чикаго Трибюн", "Фокс Нюз" и ред други големи медии отделиха място за инцидента."

42

Римляни

преди 5 години

Не са българчета

41

Кой

преди 5 години

За Етноса незнам, но Нета си остава Алтернатива на Образованието.

40

Осман

преди 5 години

Братовчед ми пък си взема българка. Старите се сърдят. На Байряма не целувала ръка. Научила турския и разбира ама не говори. Само се усмихва фалшиво. Големи националисти сте българите. Все едно да си лягаш с Волен Сидеров.