146

Боби

преди 5 години

До Анонимен 128"какви спекуалции бе, къде им е ФБ, твитера или инстаграм профила"Ако мен ме провериш в мрежите ще получиш следното Скайп ползван докато МС не го купи тоест докато АНС и ФБР не получиха достъп "Легално" до разговоритеФБ в който не съм влизал от не знам колко време но е активен(заради загуби време браузер игрите)Туитър, Инстаграм и прочие даже не си правя труда и да видя как се инсталиратКакво би казал за мен - Че и аз съм агент на някоя служба Щото лично инфо не давам???

145

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 153: Ти сигурно ги ползваш редовно.

144

кремълски туристи

преди 5 години

туризъм с цел тероризъм

143

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 154СъвеЦкия гражданин, другаря Димитров ли визирате?! Антибългарина?!

142

ПЕНКО

преди 5 години

НА ВНИМАНИЕТО НА БРИТАНСКИЯ-АНГЛИЙСКИ ОФИС ПРЕМИЕРСКИ : УБИДА ЗА ИНТЕЛЕКТА НА ХОРАТА Е ТВЪРДЕНИЕТО ВИ ,ЧЕ ДНЕС НЯМА ПОНЕ 100 ПО-РЕЗУЛТАТНИ И НЕУЛОВИМИ СПОСОБА -ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАН КОЙТО И ДА БИЛО !!! "НОВИЧОК " Е "СТАРИЧОК" -ДОРИ ОТ ФИЛМА " ЧАКАЛА" С БРУС УИЛИС !!!!

141

Анонимен

преди 5 години

Както веднага намериха за виновен Путин, така и сега са намерили двама руснаци, които са били там по същото време, за да ги обвинят и тях като изпълнители. Не може да са други, както казват.Процесът е политически, както беше политически процесът срещу Сергей Антонов, срещу Георги Димитров в Лайпциг. Не е нещо ново.

140

Анонимен

преди 5 години

До 146Професия, "фитнес инструктори" бе майна !!!Хранителни добавки, генни обогатителни, стимулиращи субстанции, пянообразуващи вещества,..абе, с една дума - най-новото име на "Новичок" !

139

ognyanz

преди 5 години

Питам се, ако сложат снимката на Бойко (както все забравя да се обръсне напоследък) до горните две, кой ще изглежда най-подозрителен от тримата.

138

Анонимен

преди 5 години

Путин няма полезен ход освен да се предаде !На Света омръзнаха тези "отпускарски" и "туристически" партенки.

137

рубладжии смотани

преди 5 години

руското посолство изкарало на работа всичкия платен тролетарият за да ни убеждават колко невинна е Русия и нейните туристи -терористи.

136

Анонимен

преди 5 години

Боширов и Петров са видни руски учени, които изследват катедралата в Солзбъри.Скоро ще напишат фундаментален научен труд за нея. Ще покажат на англичаните, че нищо не разбират от катедрали.

135

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 143: Откога пък станаха и чеченци? Ти още малко и талибани ще ги изкараш. Дай малко по-сериозно. Или поне карай по на едро като "Българин" по-надолу. Според него даже и са ги хванали.Какви ли не г'лупости има да се тиражират още.А на тия младежи не им завиждам. Имат-нямат нещо общо със Скрипал, но не трябва да пътуват повече. Докопат ли ги британските тайни служби, ще кажат и това, което не са и сънували.

134

Анонимен

преди 5 години

Някой разбра ли какъв им е бизнеса и къде им е фирмата на тези "туристи" ?Много ми приличат на оня "Челист" от Кремъл който станал милиардер, като купувал виолончела!!!

133

Анонимен

преди 5 години

Западът няма абсолютно никакво време! До 10 години Китай ще бъде абсолютен икономически хегемон. До тогава трябва да бъде унищожен. Но Китай не може, да бъде унищожен, ако не са направи същото с Русия и Иран предварително (без тях оставят Китай без енергоносители, СА ще им спре доставките по нареждане от САЩ). Реално войната с Русия вече си тече, на първо време икономическа. Всички глупости за Скрипал, за Украйна и пр. са, за да се убеди собственото население да понася тежестта от санкциите.

132

Анонимен

преди 5 години

Абе, откога чеченците са такива поклонници на католическите катедрали в Англия, като този запален "турист" Боширов !?

131

Анонимен

преди 5 години

"къде живеят, щом получават визи в Санкт Петербург, но излитат от Москва".Ами аз получих виза в София, пък излетях за Ню Йорк от Белград, защото ми беше 600 евро по-евтино. Платих на един приятел горивото да ме закара и да се върне.

130

niki

преди 5 години

Съветски шпеони, смях в залата. На тоя от ляво му пише на челото, че е ченге.Палячовщина, една легенда не могат да измислят като хората....туристи .... хахахахахах

129

Анонимен

преди 5 години

Запдаа вече гласи Лавров за Президент в случй, че Путин бъде задържан от Интерпол и изпратен в Хага !

128

ognyanz

преди 5 години

До пак руски провал: Нещо много си се развеселил, "ха-ха". Кой изгони руски дипломати ( и му изгониха на реципрочна основа)? Сателитните на САЩ държави. Радвам се, че поне ние не направихме тая г'лупост. У Бойко понякога се проявяват (по изключение) проблясъци на здрав разум.

127

Анонимен

преди 5 години

По мутрите им се чете - ЧЕКИСТИ! Хубавото на демокрацията е това, че дава право на някои да ги считат за туристи.