166

Анонимен

преди 5 години

Значи тия ако са гееве е ясно че са английски агенти и са отровителите, искат да дискредитират Русия. Да бъдат осъдени и да лежат до живот в руски затвор, защото ако Русия ги даде на Наглия, ще ги укрият и въобще ще им дадат пари а не присъди.

165

Цитат

преди 5 години

Мне стыдно, за наши театральные ВУЗы, если это актры, мне стыдно за нашу разведку, если это разведчики, мне стыдно за государство, если это простые предприниматели в таком положении.

164

Анонимен

преди 5 години

Руснаците коментират, че не им е зададен въпроса защо имат по 2 билета за обратен полет, един за 20 ч вечерта и друг за сутринта, както и защо тези любители на готическа архитектура са наели стая близо до дома на Скрипал и далече от туристическия район и забележителностите, както и разбира се липсата на каквито и да е снимки.

163

Анонимен

преди 5 години

Блазе им на англичаниге, правят много големи пачки от руските туристи.

162

до 170

преди 5 години

Те СА обучени агенти и много добре знаят какво следва да става с тях, за това са и притеснени.Единият ще се самоубие докато реже салатата, със 10 прободни рани в гърба, другия вероятно ще падне 'без да иска' от някое високо място....

161

Анонимен

преди 5 години

Двамата артисти от интервюто, нямат нищо общо с двамата агенти посетили Сосбъри с флакончета парфюм. Това се разбира само като им видиш ушните миди които трудно се декизират пък и гримьорите в РТ са решили че няма смисъл да се навлиза толкова надълбоко в приликите. Все пак цялото интервю е предназначено за вътрешна консумация а руските шарани се ловят на всякаква стръв. Така или иначе на запад интервюто беше наречено цирк.

160

Анонимен

преди 5 години

За да им повярвате не в роля на гейове ,ами и в роля на змейове ще влязат--много си мисля ,че ще катастрофират ,може и цял самолет да катастрофира зависи от залога. Или запалване на хотел...Само гледайте....

159

Анонимен

преди 5 години

Запада и Русия са се хванали гуша за гуша и докато Русия не бъде докарана до просешка тояга със санкции и превъоръжаване и постоянно въвличане във военни деиствия , дотогава ако не ескрипал ще е нещо друго. Но трябва да се има в предвид ,че ня братята руси номера с отмъщението е единствения вариант за опазване на таини това не е първия случай ,вижте какво става с инакомислещи журналисти --падат от тераси . Но за таварищ Путин нещата ще стават убииствено трудни и неудържими...

158

Боби

преди 5 години

До юбералесСпоред мен вероятно тия двамата са Гейове. Два три пъти беше на езика на Журналистката да ги попита директно Вие Гейове ли сте.Проблемът е че в Русия да си Гей и то в провинцията е просто ЖАЛНА ИМ МАЙКАОсобено за бизнеса имТочно за това и искат да бъдат колкото се може по-анонимниТова е лично мое мнение не твърдя че е вярно.

157

Артист

преди 5 години

Ако бяха обучени агенти , нямаше да изглеждат притеснени .

156

Свидетел

преди 5 години

Верно бе, аз видях тези двама туристи в Сосбъри на 3 и 4-март да раздават бонбонки на бедни английски деца пред входа на местната катедрала. Хвала на таквиз руски туристи макар че си признаха пред РТ че всъщност са гейове и *** и са недолюбвани в родината си.

155

Trump

преди 5 години

Хотел съездить в Солсбери посмотреть на достопримечательности, теперь сомневаюсь. Поеду в Крым...

154

юбералес

преди 5 години

Интервюто е забавно, двамата се държаха като ''комунист на разпит''. Отричаха всичко, дори един път не се засмяха или усмихнаха, пълни роботи. Кацнали в Лондон, отишли до Солсбъри, за да видели катедралата,защото ''била много интересна'', върнали се в Лондон и отлетели за Москва. Всичко това за един ден. ''Туристите'' не направили нито една снимка от ''екскурзията'' и по принцип нямат нито една снимка в соц. мрежите. Продавали фитнес-добавки, ама не се възползваха от интереса да си направят рек

153

Боби

преди 5 години

До Анонимен 166Добре МААА МУ СТААААИмам военно образование от Химически Войски на БА - Някой като почне да ми говори от ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ до ОТКРОВЕНИ ИЗМИСЛИЦИ е как да не го оборишОтделен е въпросът дали тези дето цъкат минуси разбират какво искам да кажа. Все пак трябва да има човек някаква ОБЩА КУЛТУРА(по физика и логика също)КАКВО Е НЕРВОПАРАЛИТИЧНА ОТРОВА(Новичок)При терминална концентрацияВдишайВдишай ВдишайСпира дишането Спира Сърцето...Изобщо не се шегувам с написаното!

152

Боби

преди 5 години

До МИ6 и останалите ЕКСПЕРТИАз съм ОЗ от Хим ВойскиБОВ по идея са СВРЪХТОКСИЧНИ(дори мин доза да е смъртоносна), СВРЪХАКТИВНИ(да могат да се изпаряват бързо дори и при отрицателни температури за да осигурят максимална смъртоносна концентрация във въздуха), ПО ВЪЗМОЖНОСТ КОРОЗИВНИ(знаете ли как се тестват противогазите в БГ - с капка ИПРИТ поставена на челото ако не пробие каучука е с необходимото качество)(ПП да в БГ има ИПРИТ за производств нужди)Не мисля че Скрипал са отровени с Новичок

151

Анонимен

преди 5 години

До 161, 162Абе "Боби", не ти ли прави впечатление, че обираш минусите на форума с твойте пости, *** коментари !?Не се хвърляй така на амбразурата като съветски ветеран !

150

Анонимен

преди 5 години

Тия с каква лодка прекосиха Ламанша.

149

niki

преди 5 години

Това на снимките са ченгета. Тях никога не може да ги сбъркаш.Туристи ... хахахахахахахахаха

148

Анонимен

преди 5 години

Боширов & Петров не казаха семейство ли са или са ги назначили за "туристи" !

147

Боби

преди 5 години

До Анонимен 135"Ако успеят да обяснят по каква случайност паспортите им са с поредни номера, това би отговорило на много въпроси."Ами на мен и на Брат ми паспортите ни бяха когато бяхме тийнейджъри с последователни номера (брат ми е по-малък от мен с почти две години но задгранични паспорти си вадихме по едно и също време в едно полицейско управление за една и съща екскурзия)