103

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се напъват от пропагандния отдел на гробарите - в неделя си зиманават.Този път завинаги. Българинът е търпелив, но не чак до такава степен.Десет години разни полуграмотници и селяни с наколеннки да го правят на май муна.

102

Пешо

преди 5 години

До Анонимен 86не чистя в Лондон а работя за престижна световна фирма. И съм доказал че съм по-добър от доста местни и чужди колеги. И за 3 години видях от света толкова, колкото не можах да видя с голямата си българска заплата за предишните 25. Съжалявам че не заминахме преди 10-15 години, но и да заминеш на 45 не е късно. Само като прочета новините от Родината ми се повръща - безочливи крадци и мошенници си разиграват коня, няма закони и кой да ги спре. Няма и да има - те държат власт и съд!!

101

Смех

преди 5 години

Те просяците не искат да се връщат, какво остава за другите. Това е положението при евроатлантизма и демокрацията.

100

Гошо

преди 5 години

Наистина ли още има хора останали в тази държава?

99

Анонимен

преди 5 години

91, то там проблемът е въобще да доживееш до пенсия, както се оказа.

98

доволен селянин

преди 5 години

глупави статий ке се врънат ама на врълов ден

97

Жана

преди 5 години

Учителка по английски сьм в Истанбул. Вземам 1.000$, но бяха 1.400$ в началото на годината.Много много ми се врьща обратно!!!Преди седмица бяхме в Тасос и минахме за 1 ден през Бг и така се вьрнахме.Забравихме Тасоса и си спомняме само за София!!! Толкова ни хареса...Искам всичките тукашни имоти да продам и да се вьрна...Мисля...

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен91Не знам каква е пенсията в Русия но им стига...А не знаеш, ама знаеш, че им стига!?Нашите пенсионери ходят по кофите ама за да оставят пачки с пари.

95

Анонимен

преди 5 години

"Тя се завръща когато всички бягат" - Това изречение чудесно обрисува какъв жалък нихилистичен пораженец е българина днес. А пък автора на статията даже го издига в максима и величае тези хора за "подвига" им, че живеели в родината си!? Най-тежките проблеми в нашето общество е насадения комплексарски манталитет и убежданието останало от великия соц, че някой друг е длъжен да се погрижи за нас. Иначе че в България има много възможности е така, обаче тук много малко хора имат необходимост от тях.

94

Анонимен

преди 5 години

А, не, извинявай!Никой не ви е карал да продавате нивите си за половин заплата декара. Продавахте ги, защото от 10-15 декара взимахте по няколко хиляди накуп за стар опел.

93

Анонимен

преди 5 години

Червените много ги е яд, че българите от чужбина се прибират.

92

Анонимен

преди 5 години

Абе що не се опита ти да идеш до Франция ей-така, пък да се върнеш. Като сега. Събираш багажа, палиш московеца и директно през Калотина. Пък можеше и с колело през браздата, тъкмо въздух да подишаш :)

91

Анонимен

преди 5 години

Тука много пишман патриотари бе - свестните отишли по странство, щото тука видите ли не може да се изгради нормално общество. Другари патриотари вие тровите атмосферата тука и се въртите като фурнаджийски лопати.

90

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе знам каква е пенсията в Русия но им стига, там пенсионерите не ровят в кофите и не ходят да слугуват домашни помощници и да гледат стари хора в Гърция както българските.

89

Анонимен

преди 5 години

Единственият който знам да се е върнал е Емил Димитров, да почива в мир. И не само веднъж, много пъти се връща, пътуваше често до Франция (уж се стреляло по границите), издаде и записа албум там на френски, канеха го да остане и му предлагаха договори, щеше да стане по известен от Силви Вартан зашото е класи над нея и французите веднага го усетиха, но той предпочете "мойта хубава страна". Това е беше при соца, не сега, сега никой не би се върнал.

88

Анонимен

преди 5 години

Пенсия в РусияЕй, така и не го научихте този български...

87

свидетел

преди 5 години

по действителен случай.българи в немски магазин след като платиха сметката на касатаооо че тука е по-евтино от България .

86

Васил

преди 5 години

200 фамилии държат 95% от обработваемата ни земя, отнета ни от комунистите и повторно отнета от синовете им. Реалните собственици - тези, които не бяха принудени да продават за по 200-300 лв декар, сега взимат евентуално рента от по 30 лв, при евросубсидия над 40.

85

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Вие пък дека седите и чистите на черните африканци и арабите в Лондон сте много успели.. Юбре негодници ..

84

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПенсия в Русия е около 15 000 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, и забележете - наем за гарсиониерка, и водата да му истаната 120 евро. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите защото парното излиза повече от пенсията и не остава за храна.