123

Анонимен

преди 5 години

То ако е за свързвана на двата края, и в Зимбабве може да свържеш двата края.

122

Анонимен

преди 5 години

Причината България да не е добро място за живеене сте точно Ви е които коментирате подобни статии, негативно и с политически пристрастия, и си извадете главата то клозета и разберете че има и друг свят и той не е извън България. Използват Ви за политически игри.

121

Анонимен

преди 5 години

Познавам такива хора! Върнаха се с големи надежди и си отидоха отвратени! В България не обичат на някой да му върви добре! Ще направят всичко възможно да те стъпчат, а пък така наречената "държава" е една мафия на която постоянно трябва да плащаш! Забравете носталгията и детските спомени! България вече не е добро място за живеене! Нито е същата от спомените ви! Ако някой смята да се връща и да си влага парите тук, да не го прави! Ще сбърка и ще си отиде много разочарован!

120

Анонимен

преди 5 години

Научи се да цитираш правилно когато цитираш статистика на ЦРУ.

119

До 111

преди 5 години

Двата края можеш да свържеш навсякъде с работа и най-вече мисъл. Но очевидно ти нямаш волята да се бориш в този живот, да растеш, развиваш и постигаш успехи, а искаш жалко безплатно съществуване.

118

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми вие защо дискутирате руските пенсии в български форуми бе, ***?

117

Анонимен

преди 5 години

Връщат се депутатите от Европарламента. Там веднага взимат заем от банка и купуват апартамент в Брюксел, всяка банка им дава с тия заплати и сигурна работа. После им се полагат пари за наем над заплатите, извън заплатата и с тях си плащат вноските за ипотеките, на практика апартамента им излиза без пари. И като се върнат със спестени 1 милион евро от заплати и апартамент в Брюксел който дават под наем - добре си живеят в България. И не само нашите, всички го правят този номер с апартамента.

116

Анонимен

преди 5 години

Точно статистиката на ЦРУ ти цитирам. И научи български като хората.

115

Анонимен

преди 5 години

Ами, говорете си за руските пенсии по вашите си форуми бе, Ваня. Няма да липсвате.

114

Аз

преди 5 години

Да избера какво България. Ако си се родил в българия смятайте, че сте най - прецаканите хора във вселената.

113

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГрешиш. България е първа по смъртност в Света. По статистика на ЦРУ беше на второ място, но малко след това излязоха цифрите на националния статистически институт, според който България излезе още по зле и на първо място.

112

Анонимен

преди 5 години

Из държавна кампания за фейк нюз, че всичко живо се е юрнало да се прибира в БГ. Преди малко видях на летището два Еър буса А380 пълни с българи, които се връщат в БГ, заради фонтана на витошка, единствения в света! Вервайте ми

111

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 95леко с категоризацията - много хора бяха принудени (и до сега) да си продадат евтино земята за да свържат двата края - за 'безплатно' лечение при доктор Мазнейков или в Плевенската болница, за дом на децата, за храна, защото така и не виждат нищо от от СОБСТВЕНАТА СИ земя

110

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНаселението на Русия се увеличава, България е най-бързо измиращата нация и след 50 години изобщо няма да има такава държава България, а Русия винаги ще я има. И не виждам защо коментирате Русия в тази тема, няма нищо общо, вижте се къде сте в калта затънали, оправяйте си вашето блато вместо да разводнявате темата с Русия,

109

Анонимен

преди 5 години

Гледам днес при демокрацията и свободата пенсионерите си пътуват до Франция ей така, свободни са, сутрин стане фърли няколко пачки хилядарки през балкона, после порови в кофите да намери малко храна да закуси, и хайде в Париж да разгледа Айфеловата кула и да изпие едно кафе на Шанз Елизе.

108

Лъжат ви!!

преди 5 години

Такива новини са лъжа.Върнах се от Испания преди два дни, и бях там две седмици поради лични причини. Пълно е с българи, с техните семейства, дори са си изтеглили и баби и дядовци да им помагат с децата. Някои работят на две места, други имат и малки бизнеси, магазинчета за храни. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ВРЪЩА!! СТИГА ЛЪЖИ!!!!

107

Анонимен

преди 5 години

Западаща България е трета по смъртност.Латвия е четвърта.Процъфтяваща Русия с добрите пенсии е девета по смъртност.Афганистан е десети.Твоят коментар?

106

Ivo

преди 5 години

...бих се върнал да гласувам за Слави Трифонов. i w 4ujbina ste 80%

105

(-_-)

преди 5 години

А, и между другото един знаещ и можещ човек няма как да предпочете България пред която и да е развита държава в цивилизования свят. Тези или са некадърни и мързеливи, или има нещо задкулисно, което обяснява дейността им тук. Интересно кой финансира тая тяхна дейност. Щом се изясни от къде идват парите, ще стане ясно повече и какви цели се постигат и защо..

104

Анонимен

преди 5 години

А като пенсионерите хвърлят пачки с пари защо България е първа по смърност в Света, българите измират повече отколкото в Свазиленд кудето 75% са болни от СПИН.