80

факт

преди 5 години

До АнонименНакара ме да проверя актуалната средна цена на бензина в САЩ и се оказа 0.82$ за литър А 95.Което разбира се е доста повече от 80-те стотинки дето съм писал,само че масовият бензин там е А86,колкото и странно да изглежда.Иначе преди 2 години имаше цена и от 1$ галона.

79

Анонимен

преди 5 години

до 75налагало се е няколко пъти,заради паднал акумулатор,но иначе не съм жан клод ван дам дето буташе с 40км/ч в един филм,пък и съм твърде мързелив за да го правя за спорт,но се е налагало и съм решавал проблема сам

78

Анонимен

преди 5 години

В статията е описан автомат от преди 30 години като недостатъци спрямо ръчката от тогава. За мен лично робота е идеалното решение, защото имаме стандартна механична кутия, но робот превключва предавките, а същевременно може и сам да ги превключваш. Поддръжка не скъпа и не за състезатели. Удобство на добра цена.

77

Анонимен

преди 5 години

а аз се чудех защо планините и майните си са пълни с изоставени коли,а те били автоматици с изгорели стартери

76

Бийн

преди 5 години

Те мъжете как ще карат автоматик, нали трябва да се правят на "големите мъже". Ама то и от цените си личи кое е по-добре. Който няма пари ще си кара на ръчни.

75

Анонимен

преди 5 години

до74 Сигурен съм,че още си я палиш на бутане даже:)

74

Анонимен

преди 5 години

до 70ако падне акумулатор или изгори стартер и ти си някъде на майна та си в планината,на някой черен път,пак ще те питам дали ти е такова мнението.Веднъж ми изгоря стартера и без проблем си я палех на скорост и обикалях докато намеря сервиз, а на равно просто не я гасях за да не ми трябват хора за помощ,и се оправих напълно сам

73

Любопитен

преди 5 години

Защо аджеба цените на колите с автоматични скорости са по-високи като нови и по-ниски като втора употреба за еднакъв модел,двигател,оборудване и пр.Сигурно си има основателна причина.Доколкото знам,цените са много свързани с търсенето.

72

Анонимен

преди 5 години

Е то по тая логика всичко от Лада и Дачия нагоре е за жени щото май само те от новите ще си останат с ръчка.Джиповете май уазката има ръчни и тва е.Хайде стига бе хора след 30-40 години ще има автомобили които нямат нужда от колела за да се движат вие не можете да преживеете автоматичните скорости..А едно време е имало една манивелка и се върти едно кранче и чистачките работят и отгоре тече водичка (ако врътнеш кранчето) .

71

Магда

преди 5 години

Жените трябва да карат с автоматик, а мъжете с ръчни скорости.

70

Анонимен

преди 5 години

Който ще си купува кола с идеята да може да си я пали с бутане,по-добре да ходи пеша

69

Анонимен

преди 5 години

До фактО сега бензинът в САЩ е скъп.Преди 40-50 години е струвал колкото вода.Буквално.И в Бг има начин при скъпите горива.Малолитражен дизен -1,5 ,1,6. Ама сега ще кажеш няма го кефа да набичиш парахода и да изореш асфалта... Е така е.Удоволствието струва пари.Преди години ръчните скорости са нямали синхронизатори.И тогава разни знаещи са обяснявали че тия синхронизираните са за инвалиди и некадърници а истинските шофьори помпят пedалите и "усещат" мотора и га да включат на горна или долна..

68

Жена

преди 5 години

С една дума - автом. скорости са по-добри и удобни. При "условие", че караш по нормални пътища, и колата не е от времето на Т. Живков.

67

факт

преди 5 години

До АнонименАко във САЩ цената на бензина не беше 0.50-0.80лв(от 1.2 до 2$ галона-3.65л) ,а 2.20-2.50лв(8-9$ за галон) ,феновете на автоматиците и там щяха да оредеят значително.Щото поне половината НЕ МОГАТ да си позволят автоматици от новите!

66

Крис

преди 5 години

На човек му трябват 2-5 неща в живота за да е щастлив. Родители,семейство, деца, приятели, природа, домашни любимци

65

Анонимен

преди 5 години

14 причини които се свеждат до номер 1 - парата

64

Анонимен

преди 5 години

Когато ел. колите станат масови така или иначе ще се простите с допотопната ръчка и съединител.Защо всички скъпи автомобили са автомат?От лошо ли?Едва ли.Единственият недостатък е че като се развали и е по-скъпо.Но тва се оправя с ремонт и подръжка.

63

анонимен

преди 5 години

скоро един колега с автоматик му паднал акумулатора и висял с часове добре че един човек имал кабели съжалил го и му дал ток

62

Анонимен

преди 5 години

мой приятел в израел го късаха над 10 пъти на шофьорския изпит и накрая взе книжка за автоматик,нея я дават на всеки,който пожелае.Карал съм автоматик,все едно си на детските колички в лунапарка,удобство е но никога не бих го предпочел.Не си струва заради едно удобство да наливаш маса пари за закупуването и за ремонтите,отделно аз си карам колата макс икономично,понеже не желая да давам излишни пари,и често и се случва да си върви без да работи двигателя и то с километри а паленето с бутане е ок

61

Анонимен

преди 5 години

До ха хоМоже и да си прав, но на удобството лесно се свиква. Покараш ли автомат в града ще го оцените. По скъпо е да но ако не те притесняват парите е за предпочитане.