120

Анонимен

преди 5 години

ТОТАЛНИ ПРОСТОТИИ!

119

Лексис до кифладжия

преди 5 години

Прочети малко за lx570 и не се притеснявай за мен как се будя :D

118

Анонимен

преди 5 години

Ръчните скорости наистина дават повече контрол и предсказуемост на автомобила.Автоматикът е за удобство.Никой в спортните серии не кара с автоматични скорости, точно по причина контрол и предсказуемост. Никой, който иска пълен контрол и кеф от шофирането не оставя колата да му превключва каквото си иска, когато си иска. Затова всички по-скъпи модели имат възможност за секвенциално ръчно командване. Пълният (само) автомат е за средностатистическия и за шофьори на камиони дето въртят с хилядите.

117

Анонимен

преди 5 години

Поредните глупости.

116

Шоп

преди 5 години

До 117Тоа си един от тикварете, дето правите катастрофете..

115

Анонимен

преди 5 години

Аз съм в САЩ и за да си купиш кола с ръчни скорости трябва да си я поръчаш специално. Мисля че при натоварен градски трафик автоматичната кутия е голямо предимство. Повечето коли продавани напоследък имат електромеханични автоматични кутии и недостатъците на по ранните модели са преодолени. Те имат и режим на ръчно превключване,който е много полезен при спиране с двигател в планински райони при продължително спускане. Освен това и светофарите са различни, от червено направо светва зелено.

114

Анонимен

преди 5 години

Автоматикът е за жени и пишман шафьори. Един пък го заболял левия крак, щото натискал 800 пъти амбреажа за 4 км в градски условия. Ами то като се кара автомобил няма как да се чешиш по мускула.Човек който разбира от шофиране никога не би хвалил автоматика. Това е един вид мързеливо шофиране. Друго си е да влезеш на завой с желаната скорост, тя се усеща.

113

Анонимен

преди 5 години

Всяко едно изречение в този пасквил е грешно! Някои от твърденията биха били верни преди 30 години. Но днес - всичко написано е грешно, смешно и нелепо.

112

Бай Митьо

преди 5 години

Обичам си "ръчката". Сам преценям къде да цедя и къде да малея. Също така съм професионалист на 6-та свободна :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Само трябва да слушаш и познаваш двигателя и колата си!

111

Поздравления за..

преди 5 години

.. чудесно аргументирания текст!

110

Анонимен

преди 5 години

Жена, *** или инвалид е логично да изберат автоматично включване на скорости.Един истински... мъж със самочувствие и опит винаги ще избере кола с ръчни.14 точки са ви написани отгоре, като предимство... Колко подобни може да напише някой отворко за автоматика?

109

Анонимен

преди 5 години

До ЗАЗ 111Абре като гледаме само и единствено *** се избиват по нашите пътища. Не е ли време да спрем да пишем глупости и вникнем адекватно към този огромен проблем!?

108

ЗАЗ

преди 5 години

Автоматика е за мързеливи. Загубват връзката с автомобила и усета кога какви скорости са най-подходящи за движение. Джендърите обожааават автоматик.....

107

Американ

преди 5 години

С една дума те са за цицията, дето му се свиди на си плати удобството..Или за голтака, който няма пари за това..

106

Анонимен

преди 5 години

ръчната е практична,автоматичната е комфортна-всекиму каквото търси,и двете си имат почитателите и шофьорите- никой няма да убеди другия в своята правота,защото различни неща търсят и ценят,разнообразието не пречи

105

умница

преди 5 години

Карам кола на 3 месеца, модел 2017 г., автомат.Всичко написано за ръчките са глупости. Единствено вярно е първото - ЦЕНА!

104

Тео

преди 5 години

С удоволствие шофирам както автомобили с ръчна, така и с автоматична скоростна кутия. При ръчната скоростна кутия удоволствието от шофирането е в пъти по-голямо, но ... има едно голямо НО! Когато си в задръстване автоматика е голямо удобство. Колкото за теглене на каравани и ремаркета, авторът удобно е пропуснал да спомене, че при автоматите има и ръчен режим, където ти определяш на коя скорост да шофираш. За съжаление новите коли са еднодневки, и след 200 000 автомата го хвърляш!

103

Кифладжията

преди 5 години

До Лексус до КифладжиятМожеш, можеш...Като се събудиш си избърши възглавницата от потта и лигите. :)

102

Anon

преди 5 години

До АнонименВ САЩ масово карат автоматици, защото навремето са пробвали разработка на ръчни скоростни кутии, и не им се е получило (в масовия случай). От тогава на американския пазар се налага автоматичната кутия. С изключение на влекачите и спорнтите автомобили ръчната кутия в американско возило е по-скоро екзотика?

101

Анонимен

преди 5 години

Koла автоматик = количка за голф.