20

икономист

преди 5 години

Най-интересното е, че населението изчезва постепенно, а цените на имотите растат...Никаква икономическа логика, освен ако някой от чужбина не инвестира яко в нашия имотен пазар!? Този някой може и да са нашите родни емигранти, които все още се колебаят между родината и чужбина, а може и да са чужденци от други съседни нам държави. Може би голяма част от емигрантите са си запазили имотите в страната, за да може един ден да има къде да прекарат старините си...

19

(-_-)

преди 5 години

Малта, Хонг Конг и... Бай *** балкански.. Ейй бре!

18

НАЙ

преди 5 години

Стига с тия класации! Стига с тия най-, най-, най-.По времето на соца като бяхме НАЙ- верни към Русия, НАЙ-послушни, НАЙ-подчинени, НАЙ-обичащи, НАЙ-безмълвни, НАЙ-съгласни и т.н, та какво от това??? Сега пък те не ни обичат - не сме им били верни, затова ни дават най-високите цени на горивата, използват ни по всякакъв начин и ни изсмукват по всички линии.Затова хич не ме интересува колко сме НАЙ-....

17

Анонимен

преди 5 години

Пук! А ? Вече цените тръгват надолу. Как въобще може София и Хонг конг до са в една класация, просто един форсиран пазар и ни предупредиха няклко пъти от ЕЦБ, а сега цените следващите две години ще падат.

16

11

преди 5 години

Във всичко отрицателно сме първенци! Но във всичко положително ни няма никакви. После защо не искаме младите да живеем тук. Заплатите си стоят от преди 12 години. Всичко само скача. Изключение правят май само програмистите и то само в някой фирми и директорите...

15

сара

преди 5 години

И какво като не сме най ???

14

до Динко

преди 5 години

А ако ти дигна пушката и се прицеля в тимберицата ти куха, дали пак ше даваш креативни идеи?

13

Динко

преди 5 години

Много просто е обяснението!Всеки,който изкара някой лев го влага в имот!Това е така защото данъците са ниски и цяла година стоят празни,докато собственика е в чужбина!Вместо 50-60 лева вдигнете на 500-1000 лева данъка,да видим как ще се оправи пазара!Който иска много имоти,трябва да се научи да си плаща!

12

Анонимен

преди 5 години

България е феномен с намаляващо население и растящи цени на имотите.И не само в София е така.Аз съм от Пазарджик и населението е намаляло двойно за 30 години.Ама цените на жилищата растат.Строят се и много нови жилища,които веднага се купуват и стоят празни.

11

Иван

преди 5 години

Брей, толкова много хора станахаме в България, че ни отесня. Скоро ще почнем да заселваме съседните държави.

10

Потенциален купувач

преди 5 години

Най-обичам такива класации, а дали ако се добави и един показател качество на строителството ще сме в топ 10 ? Най-вероятно ще сме първи, но отзад напред !

9

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше класация по квартали, Младост у Софето щеше да е номер 1 със 100% ръст за една година. Космически цени, всичко изкупено и постоянна строителна площадка. Верно си е ***, ама е натъпкана с пpaceнца, които ръсят яко пачки на "строителните предприемачи".

8

До 3

преди 5 години

"Че кой ше иска да си купи имот в тая ***?"Искат! Искат!Руснаците масово се преселват в България и вече са 400 000. Строят си затворени селища и комплекси, купуват апартаменти и къщи като за последно. Причините може да са 2:1. В България е прекрасно да се живее, особено спрямо Русия. Спокойно е и сигурно. Иначе нямаше да припарят тук. За тях ние сме с крачки напред пред руския живот, където се напиват, за да забравят.2. Или може би Путин е решил да ни претопят

7

Анонимен

преди 5 години

Ценовия балон се надува къде ли не.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако продължавахме да живеем в комунизма, никога нямаше да попаднем в тази класация. И може би щеше да е по-добре за нас самите. Само казвам.

5

Българин

преди 5 години

Всеки гледа да избяга от територията на митрите, к*рвите и си*ганите, те панелки искат да купуваме !Луда работа - след 10 години тука няма да има никой свестен !

4

Анонимен

преди 5 години

е как сме в топ 10, като сме на 12-то място?

3

Ясъмкон

преди 5 години

Че кой ше иска да си купи имот в тая ***?

2

Анонимен

преди 5 години

И к'во ни ентересува това, когато човек не е свободен душевно тоя няма да получи щастие никога. Всеки кото робува на парите той не е свободен човек.

1

яв

преди 5 години

като най-бързо зачезваща нация е интересно защо сме били в тази класация ?