49

за идиоти

преди 9 месеца

Психолозите на това предаване са много *** и си мислят, че някой интелигентен човек се интересува кой с кого се е.бе в това тъпо предаване...Или пък сте много хитри и побърквате населението с тази олигофрения...

48

Анонимен

преди 5 години

На тая територия хора като тоя шемет и Стилист Капанов са звезди!После се сърдите на един професор, като каза за 80-те %!!!

47

Анонимен

преди 5 години

На кого му пука кой коя мацка опъва?Тоя ВИП-брадър....................голям клюкарник....................нищо повече!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Абе защо на всички *** им викат звезди, аз на тая *** не си хвърлям ***, моля ви - дайте нещо за пример че и децата да са ни читави. После защо има насилие престъпност смяна на пол и какво ми не. Ние си нямаме работещи институции , нямаме защита , нямаме достатъчно средства да живеем на всичко отгоре си имаме тонове *** наречени звезди. И после в чужбина българин било *** дума. Ами правете си извода

45

Анонимен

преди 5 години

Да, това е руски ***. Там ги има много.

44

туй ли е джендър??

преди 5 години

Значи тъй изглеждало ,,мъж" с оскубани вежди и силиконови устни. И как тъй се кръстил ,, Кулаген"???? Това нещо сега *** ли е?

43

Анонимен

преди 5 години

Вие пък дето пишете тука си мислите че пишете закони и декрети :D

42

АНИ ЛИНГУС

преди 5 години

Клозетна публикация.

41

Жоро

преди 5 години

сутринта влизам, тая "новина" на челно място...влизам сега, още си стои...така ли нищо не се е случило за 6-7 часа...баси отрепките...

40

Ха

преди 5 години

За пръв път чувам за тоя, че съществува. Най- смешното,че си мисли, че е известен и значим. Някакъв си бръснар. Голяма ценност за обществото, няма що, направо светът не може да живее без п.едали гримьори. И се оказа, че е мноого лошо човек да си направи косата и грима сам. Абе тоя луд ли е.. Не се вижда той на какво *** се е направил, та тръгнал да си хвали способностите на капацитен- естет. Ами не е. Смешен е и освен да му се подиграват зад гърба, друг избор не оставя.

39

Оф

преди 5 години

Мислят си, че като си бъркат по всички дупки и това ги извисява интелектуално и духовно. Е, резултатът е просто, че ми писна от поредния типичен гей и смених канала. А и Кънчев като взе да го превъзнася, че тоя бил шедьовър за човек,та и патрашката и тя някви несъществуващи добродетели като взе да му навира... Дотам бях.

38

Анонимен

преди 5 години

Да си призная и аз незнам автора на върви народе възродени.Незнам защо в България всеки българин трябва да знае всеки български автор, композитор, певец и тн. Тази информация е абсолютно ненужна. По добре е човек да може да си сметне лихвата.

37

RAD

преди 5 години

Влязох тука само, за да видя какви хора коментират "Биг Брадър"Уж никой не гледа това шоу. Уж всеки знае каква простотия е, обаче повечето са много запознати :))

36

Гoшу

преди 5 години

До МитьоИ Ваня Костова ли? :-D

35

Гoшу

преди 5 години

До МитьоДа, на Виваком съм. Диона и Розмари са като изрисувани, много красиви лица и тела. Тази готвачката не може да им се мери на красотата, но пък има нещо много перверзно в нея. Лъха на секc :) Убеден съм, че е много добра и страстна в леглото. А тая Яна пък никога не съм я харесвал. Виждал съм я на живо, още като ходеше с Орлин. Чакахме пред входа на 1 дискотека, така че добре я разгледах. Има много широко лице

34

Шопо

преди 5 години

До ГoшуА аз си ,,падам ,, по Цецка Цачева ! И Искра Фидосова е гот !!!

33

Гoшу

преди 5 години

До 35Аз ги гледам и двете, голям кеф ми е. Като се прибера посред нощ първо си сипвам една водка с портокалов сок, после си връщам "Фермата", като я изгледам си пускам Брадъра. Най-якото от всичко е, че си превъртам досадните реклами :)

32

Анонимен

преди 5 години

напълно си прав аз за това гледам фермата все пак е много над тоя брадър

31

GG

преди 5 години

Ти си *** бе Гошу

30

Гoшу

преди 5 години

Пичове, вижте сега. Разбрахме вече, че никой тук не гледа Брадъра, ами дайте да си проведем една анкета. Коя мацка ви харесва най-много? Аз лично много се колебая между Диона и българо-германката Розмари :)