12

До 11

преди 5 години

"Та кого ще мачкате в неделя,че не се сещам.***,вярвате ли си?Мечтии,мечтиии.С червени баби и дедовци ли ще правите революция." Работата е там, че това са организирани платени протести за милиони. Плаща банкерът Цв.Василев. Той има пари. Нали ги открадна от хората, а сега се страхува от правосъдието и иска да си спаси кожата, с опити да свали правителството и да настане хаос.Ще бъде пълно с ***, провокатори, анархисти, червени бо.клуци и всякаква плява. А те искат да спасят Василев

11

Камата

преди 5 години

Та кого ще мачкате в неделя,че не се сещам.***,вярвате ли си?Мечтии,мечтиии.С червени баби и дедовци ли ще правите революция.

10

Анонимен

преди 5 години

Мен никой не ме организира, нямам фейсбук, но в неделя съм там с още няколко човека!Не искам да ме управлява ОПГ от шофьорите и фризьорките на БКП!Тези личности от Гроб не ме представляват!

9

Анонимен

преди 5 години

Браво на БСП! Мачкайте герберастките комунисти и баш комунистът от банкя.

8

Анонимен

преди 5 години

А, колко струва главата на Ц. Василев....????!!!

7

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Кой протестира у Неделя, бе..?Требват значи, много пари заТоя протест!!!!!!

6

Знаем за 16-09

преди 5 години

*** готвят *** платени протести. Банкерът Цветан Василев финансира мащабен протест срещу властта на 16 септември. Протестът се организира от лидерът на организацията "Боец" Георги Георгиев. след срещата им в Парачин. Уговорени с Василев са стратегията и финансирането на протестни акции срещу управляващите, които се организират в момента в социалните мрежи.Георги Георгиев е в основата и на рестарта на радио "Свободна Европа" у нас, който също се финансира от собственика на КТБ.

5

Анонимен

преди 5 години

Тикво късно е.Вече си пътник, а от понеделник си безработен.

4

BALLON

преди 5 години

ееиий тия старите министри ги пратете на работа при абаджиеви.виж за какви пари става на въпрос в най-бедната държава в света.лелеееее.....

3

ГЕРБераст-помияр

преди 5 години

Бай *** се е насрал от страх - усеща народния гняв от 10 годишните кражби и престъпления на шайката СУДЖУЦИТЕ!!! Сменя трите изгорели БУШОНА, но цялото ел. табло е за смяна, като се започне от главния Шалтер!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.

2

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Едноличната власт на Тиквун...опротивя с наглоста и арогантноста си.Идва деня в който дали си ял чесън,или си...герберист,ще миришеш от далеч и всеки ще те гледа накриво.

1

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да измисли Бойко, за да хвърли прах в очите на хората - вече е късно. В Неделя пада от власт !