21

Анонимен

преди 7 месеца

Ционизмът като идеология се приема и от много неевреи, освен това евреите са много различни помежду си, м/у тях има бедни и богати, честни и мошеници, като при всеки народ.

20

7+

преди 7 месеца

Подкрепям за Орбан

19

Социалисти

преди 7 месеца

Така и не се разбра този номер 15 Неков защо беше в Европарламента, освен да ни срами с подобни гласувания. Поредният използвач, който забогатява на гърба на избирателите, без никаква отчетност за делата си

18

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен
Да, има! Но изповядват тяхната идеология, "ценности", стратегия, а някои и религия ( имам в предвид талмуда)!

17

Анонимен

преди 7 месеца

Орбан ако беше джендър нямаше да има проблем

16

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 12
В масонските ложи, които определят бъдещето на ЕС, има не само евреи.
Не може всички евреи да се слагат под един знаменател!!

15

ergen4ev

преди 7 месеца

поредното доказателство колко сме далеч от европейското мислене и ценности
вече не съм сигурен заради какво сме в ЕС ако сме винаги наопаки на всичко
оставаме си най дивите и първобитните втора класа европейци защото сме далеч от истинско европейско интегриране което ще разберем след 50 год към какви ценности принадлежи

14

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 9
Грешиш , Нинова не подкрепя политиката на Станишев, малко прочети, те двамата и преди да били в конфликт!!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Чакаме Корнелия да коментира като се завърне от 5-звездния спа хотел.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Всеобщо табу е разискване на еврейски просиход... ..особено на политици! Все пак, когато един народ изчезва от изповядваната им идеология не е престъпление да знае кой е душманинът му! Нима след холокоста през ВТВ, на евреите им е забранявано да казват, че Хитлер е техният душманин? Е, сега ни сме през изчезване след погрома в ПСВ, ВСВ и студената война, както и последващата ционистката геополитическа стратегия.. ..но ни е забранено да назовем душманиите!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Неджим Али и той ли там слага палеца сред буржоазията.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Ах, тоя Сергей Станишев, той беше и за Истанбулската конвенция.....................Корнелия Нинова е 100 пъти по-мъжко момиче от него!!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Станишев и Корнелия искат още арабески и м**густи да гласуват за тях, все пак подобни са им основният електорат.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Станишев е джендър и на БСП това им е ясно, затова и го отсвириха на последния си конгрес, когато дойде специално от Брюксел.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Kъде сте, комсомолци? Вашият вожд и жалката ви анти-българска комунистическа престъпна шайка гласува против Орбан. Нали бяхте велики "анти-***"? Хаха б*клуци.

6

Анонимен

преди 7 месеца

Станишко не обича Орбан, иска бежови инджинери и доктори да го масажират

5

под игото

преди 7 месеца

Со рос има хора и структири във всички партии, цветове, нюанси, идеологически течения, видове власти и администрация, медии и изобщо нещо, което има някакво влияние! Не си мислете, че глобалната власт е нещо по-просто! Да не говорим за тотално промитите идеологически мозъци! Да не говорим за дългото и упорито дискредидиране на религията! Естествено, тя му пречи! Ако някой народ иска да оцелее, то да вярва само на това, в което дедите му са вярвали, че е добро и зло!

4

Морална е позицията

преди 7 месеца

Съгласен съм с позицията на ГЕРБ - ако признаят, че има проблеми в Унгария, ще понесат критики за управлението на България, където проблемите са сходни, ако не и по-тежки - свобода на медиите, корупцията, върховенство на закона, обществени поръчки, лошо отношение към мигрантите, ромите. Да не говорим за Истанбулската конвенция, за която Орбан беше атакуван

3

Анонимен

преди 7 месеца

Няма никакво значение как са гласували лично Орбан им каза на всичките тюфлеци право в очите, че са нищожества. Кога Боко Тиквата ще се изправи пред целия ЕС и ще им тресне с юмрук по масата и ще ги наплюе като жалки червеи. Орбан е велик политик и не е страхливец да се крие зад депутатите си и да се оправдава със социаисти, фашисти и кой как гласувал.

2

Анонимен

преди 7 месеца

Розовият вожд, а? А кой казваше, че работел за България? Кой казваше, че не бил сосо соид? При все, че е ев реин ( не намеквам нищо)?