41

Анонимен

преди 9 месеца

Браво Станишев, кво стаа с кантовете по униформите на руската армияя, нещо да кажеш? А върлата комунистка, ленинградската библиотекарка, щерка на комунестически полковник, хитроо се плласира като царедворка и ханъма. Евала... След изхвърлянето и от ЕП ще я викаме да ни боядисва мазетата. Снаглата ухилка на лице. И с мъж - изпечен мошеник и прибирач.

40

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 35

В Европейския съюз се вихри свръхколониална диктатура и тоталитаризъм! Демокрацията стана най-лицемерната идея от 20 години, а либерализмът и пазарната икономика - отвратително, злокобно, анархистично управление на обществото, попаднало в коварните им лапи. Ограбване на националните ресурси, обезличаване на индивида и народа, унищожаване на традициите и народното творчество. Налагане на неизвестни по произход, извратени ценности, главните от които са демагогия и лицемерие!

39

Анонимен

преди 9 месеца

Извинете, а ще напишете ли защо социалистите са против директивата за интернет цензурата а ГРОП и патриотите са за да се налага интернет цензурата. Това е далеч по-важно отколкото тая новина за Орбан, защото утре сайтовете безнаказано ще трият коментари и ще пускат тонове официален фейкнюз. Искат да са на власт вечно с медийна пропаганда

38

Анонимен

преди 9 месеца

В конституцията ни пише - всички хора се раждат равни по достойнство и права. Националистите с *** тен като един вице просто са за смях. Лъжат народа, за да са на власт. Целия ни народ независимо дали е българи или от някой етнос е лишен от достойнство и права и само националистите вдигат пушилка а нищо не правят. Сеят злоба и омраза между съседи и страдаме всички заедно от крадливото управление.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Орбан си има и много грешки, като например посяга на съдебната система, гази медиите. Член е на ЕНП - защо социалистите да гласуват за него, като мачка унгарските социалисти и унгарското общество.Позитивите му са че е опълчил на С о рош и нищо повече. Оградата му е популизъм и не спира никакви мигранти. Тя ако спираше мигранти нямаше Унгария да е налазена от с в и нска ***.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Социалистите не могат да подкрепят ксенофоби, диктатори и неофашисти. Така че българи вижте за кого сте гласували - за диктатори, мразещи хората заради цвета на кожата им ама ползващи гласа им за да дойдат на власт. Левите партии са хиляди пъти по-човеколюбиви от десните и псевдонационалистичния им популизъм. В същото време днес са в очевадна коалиция с ДПС. ДПС ги докара на власт.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Голяма демокрация, големи ценности. Внесохте си античовешки патладжан от най-мрачните кътчета на света и сега искате да го натрапите на България, Полша, Унгария и всички страни, които са се борили векове срещу сатанинските орди.

Не, мерси. Фашисткото ви съюзче се разпада главоломно и всички нормални народи си обират крушите. Ще си останете само френско-немско-шведски джендърчета с милиони (а скоро милиярди) от предпочитаните ви тъмнолилави домашни любимци. Халал да ви е, акбар да ви е.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Каква демокрация властва в тоя ЕС! Завидна просто!

33

Анонимен

преди 9 месеца

В тоя европарламент ако метнат 200 кокошки без глави, по добра политика ще правят.

32

Европейски диктат

преди 9 месеца

ЕС показа истинското си лице - диктат на деградирали евро-корумпета.
А простите граждани да си пеят Одата на радоста и да се запасяват с вазелин.

31

Шоп

преди 9 месеца

Тази лесборалка Джудит Сергентини не беше ли дето я сритаха тука, че се меси във вътрешните работи на страната?

30

Врачанско

преди 9 месеца

Не знам какво правим ощв в ЕС?
Сигурно ние и Унгария ще успеем да събудим ЕС от грозния им сън за извратени ценности и накрая да се разбие ЕС което е най доброто за световното спокойствие.
От ЕС се хранят само политици и мафия особено тук в изтока няма оправя.

29

Хахах, ааааа.

преди 9 месеца

Орбан-няма проблеми, ама няма
И депутати в Брюксел, вече....

28

Хахах, ааааа.

преди 9 месеца

Орбан-без Депутати в ЕС!
... И вие ли искате като него?
Ама Той има пари.... А вие грънци.

27

Валери

преди 9 месеца

Браво на депутатите от ГЕРБ и ВМРО. Опълчиха се на ЕС и защитиха правото на всяка държава сама да решава как да се управлява.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Орбан утре, ако обяви че е обърнал резбата и сменя пола ще отпуснат на Унгария 10 млд. евра безвъзмездна помощ :D

25

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен
Орбан ако беше джендър нямаше да има проблем

ми да, а той най-обикновен пeдeрaс

24

Анонимен

преди 9 месеца

Петър Курумбашев, Георги Пирински от социалистите и Неджми Али от либералите не са участвали в гласуването.

те са били в столовата да ядат кифтета

23

Сериозно

преди 9 месеца

ОК! Хубаво са гласували против, но сега, ако са принципни да напуснат Европарламента в знак на несъгласие с по политиката на ЕС! Ама нямаха .... кой бяга от големите заплати и привилегии.

22

СССР

преди 9 месеца

ЕНП разрешили "гласуване по съвест". Демек по съветски. Жендари, пидираст и тикви. 45 ГРОб минимум!