39

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателНяма нищо общо с братушките ти бе, тиквeникo, казват ти хората че докато сте корумпирани няма шенген, няма и еврозона..-че то едно о е пряка функция от другото, наследена функция

38

Анонимен

преди 5 години

Ами това се очакваше - България е много жестоко наказана, защото започна да го играе двойно и пак да се "братушка"!!Ха братушкайте се сега, да ви доде акъла - евро, шенген - "на върба у петък"

37

Елементарно:

преди 5 години

... Изпълнете условията и... ВлизатеВ Шенген!Само с мрънкане не става!

36

сс

преди 5 години

Това не е съюз,а пирамида!!!Управляват ни еврогейчета и затриват нормалните хора!!!

35

Анонимен

преди 5 години

Златото е тема на атакистите само за избори. Не са говорили за златото от вземането на властта заедно с Герб. Щяха да вдигат проценти за държавата, нищо не направиха. Сега пак заговарят за златото, че идват избори за европарламент. Нищо за ЕРП-тата, мълчаха пред Гинка.

34

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

Затворихме почти "Козлодуй", унищожихме армията.... дариме си затото.... затворихме си руските пазари....ЕРП- та.... ТЕЦ-овете..... не можахме да направим 'южен поток'..... ЗАЩО??????????????????????????????????

33

Анонимен

преди 5 години

Как помагат на българската правосъдна система? Сърбия кандидатства за ЕС, отдавна трябваше да и дадат ултиматум да върне оня Магнитски. Нашите са мухъли, а Сърбия им се подиграва от години.

32

Сами си ги избрахме

преди 5 години

До Анонимен 30Жалката участ на България в ЕС се дължи на некадърните политици и дипломати, които я представляват в Брюксел. Всяка страна сама гради положението си в Съюза. Нашите управници искат само парите да текат и да не ги закачат за друго. Заслужено решение от страна на Юнкер да обърне страницата

31

Име

преди 5 години

bye-bye, жан! надявам се да направиш нещо по-добро с парите, които открадна от нас, данъкоплатците, отколкото направи с парите ни любимото невежество на меркел - юсуф акерман. юсуф акерман бе заплашен с бомба през далечната... защо? и с какво той отговори пред "правосъдиято" на билдерберговите и масоните? а може би мешерето на всички тези да го осъди?

30

Име

преди 5 години

bye-bye, жан!

29

Анонимен

преди 5 години

А какво стана със Западните Балкани, любимата дъвка на Бацо?

28

гого

преди 5 години

какво успешно европредседателство....в кавички...

27

Анонимен

преди 5 години

Още ли не ви е ясно, че никой не иска България в ЕС, че беше вкарана в ЕС защото САЩ искаха да сме в нато да сме им плацдарм и пушечно месо срещу Русия. А след като бяха принудени да ни вземат ще ни използват само за евтини черноработници и за пазар на техните стоки, и ще ни залъгват с пари за асфалт, за балетни зали по обезлюдените села, но не и за собсвени български технологии и приозводства.

26

Мнение

преди 5 години

До Анонимен 14 За това пък сме първа категория на Истока.

25

Име

преди 5 години

на скорошните избори за еп, хората трябва ясно да си кажат кой кара влака. назначените от международните мафиози - правителства и техните еп, лоялни калинки, продажни медии, цензурирани теми..., или народът, който плаща данъците, без да има възможност да бяга в офшорките!

24

Да живей

преди 5 години

Браво, толкова беше успешно българското председателство, че интересите на България изцяло отпаднаха от дневния ред на Еврокомисията

23

Съвет

преди 5 години

За това Корделка и веднага сме в Шенген и евро зоната.Така ли е ?

22

Име

преди 5 години

до 21:джендърската дименция не прощава на никого.

21

ergen4ev

преди 5 години

няма приемане ако не си го спечелим,когато не се придържаме към изискуемите правила можем да се сърдим само на нас си и това е реалносттаняма как да ни пуснат в по горния клас ако не си решим домашното и завършваме всяка година с двойки по всичкотрябва да се радваме че ни приеха прекалено рано и напълно неподготвени в ЕС но да искаме повече от това е абсурдно

20

Анонимен

преди 5 години

За умрелия или добро или НИЩО!