13

Анонимен

преди 5 години

Много комплелсари тука бе. Дишате ли прахта под лъвовете. Не може да си простите, че сте по-долна категория. Лъвът е смел, не е злобен, прощава винаги и всичко, жертвоготовен е, благороден, винаги е на страната на слабите, а не като всички други и е много жалостив и помага. Това е. Всичко, което вие не сте. И нека плюенето започне сега :-)

12

ERICH

преди 5 години

До /До ERICH// Не е така ,тя си ръководи въпреки мен,а и мен ме ръководи.Има и един недостатък ,за нея романтиката е лигавене и губене на време

11

ERICH

преди 5 години

Съпругата ми е лъв,с ясно изразени ръководни качества.Като техн.директор ръководи /не командува /към 300 мъже ,та не съм аз ,който ще и се опре.Много всеотдайно грижовна ,но не натрапчиво.Организирана ,добра метематичка,много високо IQ,добра домакиня ,мълчалива.Харесва честните и коректни хора,ненавижда подмазвачите,клюкарите и интригантите.При конфликт предпочита срещения бой.Заради тези качества подчинените И я наричат /зад гърбът И/-г-жа центурион.

10

Анонимен

преди 5 години

Ходил съм с 2-3 лъвици Последно бившата ми жена, която ми разгони фамилията.Много са жестоки, когато им кефне!

9

Анонимен

преди 5 години

Изобщо лъвът е една от най-отвратителните зодии.Мъжете зодии, също не са стока ,както и жените.

8

MaйMyнaтa

преди 5 години

Лъвовете да не эабравят, че Лъвът се води цар на на животните а не хората!

7

Анонимен

преди 5 години

Лъвовете забавни но не и ако са бивши милиционери.

6

Роско Канигин

преди 5 години

Хванал съм си една руса п, и, ч, к, а и правя най-върховния се възможен секс с нея. Да ви кажа още не знам коя зодия е. Не ми е за бройката нито за едната нощ. Още съм само с нея. И въобще нямам намерение да се разделяме с нея с повод и без повод с нея. За да се хване с друг? Не искам да се докарам до там. Такава издънка чак не съм станал все още.

5

Анонимен

преди 5 години

Всички са ми едни и същи.

4

Анонимен

преди 5 години

До 2Много са твърди глави. Гадове в червата. Мръсни по душа и рождение. Никакви добродетели в един човек. Нищо.., просто едно нищо. Те са най - прави за всичко никога не са виновни и са страшно ценични груби и арогантни.

3

Лъв

преди 5 години

До АнонименА кви са

2

Анонимен

преди 5 години

Жените - лъвици са нещо отвратително............надути грандоманки, хич не се хващайте с тях, много ще съжалявате!!!И в секса не са нищо особено!

1

Анонимен

преди 5 години

Нит са романтични , нит добри за връзки. В с екса също са посредствени.