45

Бонобо

преди 10 месеца

До Анонимен 42
И виолончелото ли стана обидна дума? А ти знаеш ли въобще какво означава? Можеш ли да кажеш петима най-изтъкнати виолончелисти на ХХ век? Колко от тях си слушал (щото аз двама)? Кои са гастролирали в България? Мърляч неграмотен! Сигурно и диригент е *** дума, и сопрано. Защото между близките приятели на Путин са и Гергиев, и Нетребко. Путин е интелектуалец и живее сред интелектуалци.

44

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 31
И.д.и.о.т, защо всичкото русофобското сте такава воня? Това за джуджетата, за болните и за часовниците непрекъснато излиза във фъшийския цороцоиден сайт. Нищо ново не можете да измислите, акъл нямате за две пари, чувство за хумор - никс мамата! Вярно, тук е мястото, дето можете да излеете вонящите си душици, на улицата ще ви сбият, за някой ще дойде "Бърза помощ". Разбирам ви, ама проявете творчество, малко поне!

43

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 33
А президентът Ф.Д. Рузвелт е бил на инвалидна количка. на мен ми беше даже симпатичен, докато не узнах, че знаел за Пърл Харбър и не е предупредил!
Путин е нисичък, но има черен пояс по дзю-до, кара Су-27, слизал е с батскаф до дъното на Байкал и с миниподводница до дъното на Балтийско море, плувал в ледени сибирски реки, ловил е риба, язди кон, маркирал е амурски тигри, сега се оказва, че може да приготви блини!Кой от западните лидери може да направи всичко това? Дришльовци!

42

Анонимен

преди 10 месеца

Запомнил съм Саманта, пардон - Марая, пардон Джесика, от едно говънце, което се изssра, като разказваше смешния случай как руски самолет за борба с пожари полял катаджии! Още тогава пролича, че начинаещото лекенце НИКОГА няма да стане джорнализче! От слугинче дама не става!
А блините дали са били с черен или с червен хайвер е однохуйствено - все едно никой русомразец няма да ги опита!
Ваше здоровье, дорогие Си и Володя!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Путин - главния алхимик на КГБ'то, а може да посвири и на "виолончело" на китаеца !

40

Анонимен

преди 10 месеца

Малкия лакомо се пресяга към чинията на другарчето си. Руски навици :)

39

Анонимен

преди 10 месеца

"Гледах видеото Китаеца е по-майстор , Путин не можа да обърне плачинката и се разкъса.. А китаеца я направи перфектна.."
=============================================

И аз го гледах още вчера по обяд. На снимката е запечатан моментът, в който Путин признава, че палачинката изпечена от Си Дзинпин, е с идеална форма. Заглавието на този пасквил е чиста манипулация за наивните и доверчивите.

38

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 28
А ти какво си търсиш? Някой да ти изпълни реkтума ли? Или да ти се наложи да търсиш добър дантист?

37

анонимен

преди 10 месеца

В Китай кокошките снасят светлосини яйца

36

Ще се видим!

преди 10 месеца

Момиче начинаеща джорнализка със старобългарското име! Заглавието ти ПАК е отврат!
В него има неприличен намек, достоен за ТУК вилнеещите русомразци! А ако ти имаш нестандартна нагласа, проблемът ти е само твой! Ще си имаш неприятности!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Ако бяхте гледали кадрите, както твърдите, щяхте да видите, че и двамата правят блини. После слагат черен и червен хайвер и хапват. Отпиват и водка.
Но това са подробности. Важното е, че Русия и Китай са в добри отношения, а на сащисаните това никак не им харесва.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Театъра продължава. В страната стачкуват заради пенсиите ...вниманието обача се измества в глупави палачинки :) ленин още живее

33

Анонимен

преди 10 месеца

За диагноза джудже височината трябва да е под 130см за мъжете и под 120 см за жените. Но дори някой да е джудже какво от това? Все едно да се подигравате на някой, че носи очила например.

32

До 31

преди 10 месеца

Иди .от ли си? Нещо несвързано пишеш.

31

Анонимен

преди 10 месеца

До 29
Е, тогава вече ще му викаме путин високото джудже. Руските джуджета са най високите джуджета в света, руските болни - най здравите болни, руските часовници - най бързите в света.....

30

Анонимен

преди 10 месеца

През това време из Германия бяха убити няколко местни, френски джендъри се изпоизплякаха както си знаят, а в Англия признаха кришнарството за водеща религия в кралския двор.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Путин е висок 1.70. За неговото поколение това е ръст над средния. Баща ми беше 1,72 и беше най - високия сред връстниците си. Че доколкото си спомням дори и всред всичките си приятели и колеги, макар, че имаше и по - млади от него. Това с джуджетата говори само за твърде ниско ниво на общата култура. Леекинко се излагате ;)))))

28

Анонимен

преди 10 месеца

Путен ботокса си търси гадже....Дори китаеца е по висок от него ха ха.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Пупи се мазни на китаеца, но опасността се крие точно в жълтурите. Китай ще стане свръх държава благодарение на ***. Ще и вземе Сибир и ще натири пиянките в Маскавата. Ватната държава е обречена на гибел. Скоро ще намалее територията и с около 16,5 млна км.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Путин ще готви на китаеца, защото ще му се наложи да го моли за убежище, след като си призна, че е замисен в отравянето на Скрипал !