40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31И.д.и.о.т, защо всичкото русофобското сте такава воня? Това за джуджетата, за болните и за часовниците непрекъснато излиза във фъшийския цороцоиден сайт. Нищо ново не можете да измислите, акъл нямате за две пари, чувство за хумор - никс мамата! Вярно, тук е мястото, дето можете да излеете вонящите си душици, на улицата ще ви сбият, за някой ще дойде "Бърза помощ". Разбирам ви, ама проявете творчество, малко поне!

39

Анонимен

преди 5 години

Запомнил съм Саманта, пардон - Марая, пардон Джесика, от едно говънце, което се изssра, като разказваше смешния случай как руски самолет за борба с пожари полял катаджии! Още тогава пролича, че начинаещото *** НИКОГА няма да стане джорнализче! От слугинче дама не става!А блините дали са били с черен или с червен хайвер е однохуйствено - все едно никой русомразец няма да ги опита!Ваше здоровье, дорогие Си и Володя!

38

Анонимен

преди 5 години

Путин - главния алхимик на КГБ'то, а може да посвири и на "виолончело" на китаеца !

37

Анонимен

преди 5 години

"Гледах видеото Китаеца е по-майстор , Путин не можа да обърне плачинката и се разкъса.. А китаеца я направи перфектна.."=============================================И аз го гледах още вчера по обяд. На снимката е запечатан моментът, в който Путин признава, че палачинката изпечена от Си Дзинпин, е с идеална форма. Заглавието на този пасквил е чиста манипулация за наивните и доверчивите.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28А ти какво си търсиш? Някой да ти изпълни реkтума ли? Или да ти се наложи да търсиш добър дантист?

35

анонимен

преди 5 години

В Китай кокошките снасят светлосини яйца

34

Ще се видим!

преди 5 години

Момиче начинаеща джорнализка със старобългарското име! Заглавието ти ПАК е отврат!В него има неприличен намек, достоен за ТУК вилнеещите русомразци! А ако ти имаш нестандартна нагласа, проблемът ти е само твой! Ще си имаш неприятности!

33

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхте гледали кадрите, както твърдите, щяхте да видите, че и двамата правят блини. После слагат черен и червен хайвер и хапват. Отпиват и водка.Но това са подробности. Важното е, че Русия и Китай са в добри отношения, а на сащисаните това никак не им харесва.

32

Анонимен

преди 5 години

Театъра продължава. В страната стачкуват заради пенсиите ...вниманието обача се измества в глупави палачинки :) ленин още живее

31

Анонимен

преди 5 години

За диагноза джудже височината трябва да е под 130см за мъжете и под 120 см за жените. Но дори някой да е джудже какво от това? Все едно да се подигравате на някой, че носи очила например.

30

До 31

преди 5 години

*** .от ли си? Нещо несвързано пишеш.

29

Анонимен

преди 5 години

До 29Е, тогава вече ще му викаме путин високото джудже. Руските джуджета са най високите джуджета в света, руските болни - най здравите болни, руските часовници - най бързите в света.....

28

Анонимен

преди 5 години

През това време из Германия бяха убити няколко местни, френски *** се изпоизплякаха както си знаят, а в Англия признаха кришнарството за водеща религия в кралския двор.

27

Анонимен

преди 5 години

Путин е висок 1.70. За неговото поколение това е ръст над средния. Баща ми беше 1,72 и беше най - високия сред връстниците си. Че доколкото си спомням дори и всред всичките си приятели и колеги, макар, че имаше и по - млади от него. Това с джуджетата говори само за твърде ниско ниво на общата култура. Леекинко се излагате ;)))))

26

Анонимен

преди 5 години

*** ботокса си търси гадже....Дори китаеца е по висок от него ха ха.

25

Анонимен

преди 5 години

Пупи се мазни на китаеца, но опасността се крие точно в жълтурите. Китай ще стане свръх държава благодарение на ***. Ще и вземе Сибир и ще натири пиянките в Маскавата. Ватната държава е обречена на гибел. Скоро ще намалее територията и с около 16,5 млна км.

24

Анонимен

преди 5 години

Путин ще готви на китаеца, защото ще му се наложи да го моли за убежище, след като си призна, че е замисен в отравянето на Скрипал !

23

внимание

преди 5 години

слагаш ли себе си над друго същество, вече си трици

22

Палачинков

преди 5 години

Вова сигурно ще подложи някоя друга палачинка под крака на Си Дзинпин в стил КГБ за да се подхлъзне хубаво...

21

Анонимен

преди 5 години

Путин може да сготви на китаеца и вкусен "Новичок" за две клечки !