14

муспи

преди 5 години

Да е ставало дума някъде за сексуалните посегателства на деца в синагогите?! А всяка мръсотия по света оттам тръгва. Да не би всички медии да са под еврейско влияние? Нее, това е обида за тях, - медиите са си изцяло еврейски гешефт!

13

†БПЦ†

преди 5 години

Нека неосведомените да не коментират църковните дела. Това не е педофилия, а си е съвсем каноничните ритуал"въведение на младенеца в лоното Христово". Има го и при нас православните, но ние това го имаме за нормално и не го правим на проблем. Пък и никой не се оплаква.

12

Анонимен

преди 5 години

е време е тая католичека църква да се разклони,да си направи един порноклон,по две три църквички в страна,няма да останат непосещавани и останалите ще са си ок

11

Дървен философ

преди 5 години

Видяхте ли?А вие ругаете баба Меркел!Не оценихте усилията на жената да внесе мулти-курти разнообразие, като включи в мероприятието и имамите в джамиите!

10

Анонимен

преди 5 години

Много педофили стават свещеници, защото там закона не ги лови. Най-много да ги преместят в друга църква. Това е и начин да се омърси християнството. То, не че и без това е много чисто.

9

Анонимен

преди 5 години

Когато пишех че нямаме работа в католическия еврог.еиски обор много народ не бяха съгласни. Как може овца и магаре да са в един обор. Аз лично не съм виждал такова чудо. Но едни предатели на род и родина ни натресоха на пачи яица. От лакомия да откраднат 2-та милиарда евро с които ги подлъгаха евро.геиците сега патиме ние които не видяхме и два евро цента от цялата кражба. Е все пак виждам как си купуват яхти за по 7 000 000 евро джипчета за по 200 000 евро по 6 апартамента и палати в испания.

8

Анонимен

преди 5 години

В БЕЛЕНЕ ДА СИ ПАЗЯТ ДЕЦАТА ОТ ПАОЛО КОРТЕЗИНА КАТОЛИШКИ ПОП ВЯРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИМА.

7

Анонимен

преди 5 години

Как техният католически бог допуска това? Добре, че православният не е такъв педофил.

6

Анонимен

преди 5 години

Като ви казвам аз , че католиците са по-гадни и по-долни от много мюсюлмани, вие не ми вярвате!!Е.............ще го разберете скоро, но по трудния начин!

5

Анонимен

преди 5 години

Католицизмът е извратена версия на християнството..............истината е в православната вяра!!

4

Анонимен

преди 5 години

Нашите брадати може да са всякакви, изобщо не са цвете за мирисане, но не са педофили.Имат си попадийки, дечица, варят си ракийка, правят винце, изобщо живеят като нормални хора. Гадните папищаци и разни техни клонки, дето лицемерят по кирхетата и чърчовете, посягат на всичко, на което могат!А сега са във люта битка с православието!

3

Анонимен

преди 5 години

Католическите свещеници са извратеняци.............знаем ги тях!!

2

Коце кмета

преди 5 години

Не им върви на германчетата - първо ги е... свещеници, а сега - имигранти.

1

Анонимен

преди 5 години

Кой ид иот праща децата си при тея дърти пед офили...