102

Посмали ...

преди 5 години

Хайде, малко по-реалистично. То бива-бива да ви се е изкривила гледната точка, ама ще речеш, че сме цъфнали и вързали като слушам - велики сме, заплатите растат (от 500!!!), по-богати сме, безработни няма, хладилниците пълни, то да се чудиш защо не мога да повярвам...

101

До 101

преди 5 години

На фона на дънките на Валерката, супер е. Или на късите ръкавчета на Захариева и президентшата...

100

Илия

преди 5 години

И тия като ония - евроскептици. Мислене да видиш. Ако сме независими, защото от нас нищо не зависи, така си е.

99

БС

преди 5 години

До 90:Мисля, че ти нищо не разбираш от тези неща. Съжалявам, но си много зле. Интересно ми е да разбера, дали самият ти можеш да произведеш нещо качествено.

98

Нема такава държава

преди 5 години

*** ! Виж на къде ти е вратовръзката бе Ганьооооо и удари една контра, че си брадясал като стар селски ерген ! С 200 работни места по максимум 1 000 лв. заплата ще цъфне и върше БВП-то на *** дето и се водиш главатар !

97

Гробокопач

преди 5 години

Бойко по стъпките на Орбан, хаххахахахаа. Да, ама Пи-арът му е много зле. Няма как, да сме независими от Европа, когато инвестициите са еврео-европейски, сиреч френски. не са инвестиции от бюджета на България. затова, когато говорим за държавни предприятия, имаме впредвид, предприятия, създавани от националният капитал, не интернационалният!

96

До 82 “ тъп сляп ..”

преди 5 години

И кой и кога даде на Бойко 60 милиарда заем ?!? Защо така се излагате с такива лъжи ??

95

Бери

преди 5 години

До ТериБраво.............ама 16.09. идеееее...................

94

Тери

преди 5 години

Браво на Бойко !

93

Анонимен

преди 5 години

До Waffen SSНяма значение за какво,това е просто откриване на работни места със средна заплата около 1300-1500 лв.За начало е добре .....Но за съжаление не идва от правителството. А от евтината работна ръка...това е

92

Waffen SS

преди 5 години

""Ставаме по-независими от Европа"".Ами ние и сега сме независими от Европа ,а и не само от нея.Та от нас нищо не зависи ,даже нашите "самостоятелни"решения.Независи ,хайде стега ,нека бъдем сериозни

91

Waffen SS

преди 5 години

До ха-ха-ха//Ама недейте така ,това са дръжки за тоалетните , а знаете ли колко са важни те.Представете си ,че ги няма или не са добре,при турболенция знаете ли какво може да се разлети из салона и най-вече при близко-стоящите.Вие да не искате да ни поверят изработването на външните врати,та такъв самолет ще пристигне без пътници

90

Анонимен

преди 5 години

Амчъмъ ставаш ти не зависим ...без да ти кажат и до WC не ходиш

89

До 87

преди 5 години

Абе гном, то всички ако ставаха бизнесмени нямаше да има кой да работи! Като така разсъждаваш спирам да плащам данъци, тъй де ще си купя пищов, на мен полиция не ми трябва! Е такива *** като теб трябва да ги от с трешяме за да се оправи държавата!!!

88

ха-ха-ха

преди 5 години

голям майтап - голяма работа е тоя! Ура!!!, ще правим дръжки за врати за самолети! Леле, какъв високотехнологичен продукт с голяма принадена стойност ще се прави у нас, защото нито енин самолет не може да лети с врати без дружки, нали така? А пък инвестициите не били преки, защото идвали от Франция ама ПРЕЗ наши търговски дружества, т.е франсетата отпуснали парата ама не на държавата, а на някакви частници - голям смях!

87

Анонимен

преди 5 години

с 500лв заплати ли ? бедни ,ама "независими" ? - да се смее ли човек ,да плаче ли ?продавате ни на Европа за бели роби ,ама дали ще има такива ?Всичко младо и работоспособно избега , тук останаха олигаршчетата,простата чалга и електората - та кой точно ще работи?

86

Анонимен

преди 5 години

ТЕЗИ МАЗНИЦИ ОКОЛО НЕГО РАБОТЯТ ЛИ НЕЩО?

85

Име

преди 5 години

Само негативни коментари... Какво очаквате от държава в която живеят хора като вас - все недоволни, чакащи друг да ги оправи, от всичко разбиращи. Не разбирате ли, че няма Бойко да ви оправи живота, вместо да се оплаквате и да мрънкате направете нещо с живота си.

84

Взе да ми харесва

преди 5 години

Бойко подгони крадците! Ветко, Метко Петко, Гуньо всички ком.бизнесмени в затвора! Това добре, ама защо не подхване и своите? Цецо що го мае? Ичо Бисера Ваньо Костов и Стефчо софиянчето са за ЦСЗ! Бойко открива заводи! Това отлично, но защо реже лентички само в София, Пловдив и два три по големи града? Къде останаха Видин, Враца Плевен Габрово? Да се захване и с проблема р.оми! Другото после!!!

83

Анонимен

преди 5 години

мухобоико смешен си и жалък време е да те изметът на бунището