202

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 218Той и Станишев не е много стока, но за тия думи е прав!!!

201

Анонимен

преди 5 години

Станишев 2013 - Би било престъпление да върнем властта в ръцете на ГЕРБ

200

Смях

преди 5 години

Ако не е грешка и наистина става дума за завод, разпрострял се на ЦЕЛИ 5 дка, това означава площта на една оранжерия за краставици и домати, демек мижава фабричка.

199

Анонимен

преди 5 години

"С това производство, с тези заводи, се прави брутен вътрешен продукт и ставаме по-независими от Европа"---Az misleh 4e magistrali i sanirane mu e maikata....

198

Китаец

преди 5 години

Откак младите избягаха от тоя асвалтен бос са усети че трябват заводи .Обаче не само за 200 човека ,а за един милион работещи реално .КОй нормален ще работи с такива данаци в БГ .Заводи има дори в Сърбия за коли но в БГ няма .Защото тая държава само пт данъци и такси съществува .Нищо не се произвежда тук .Дори чесъна е внос от КИТАЙ !

197

Анонимен

преди 5 години

Не е имало по-деградивно и убиващо страната+населението управление от фашисто-комунистите на герберите!

196

Анонимен

преди 5 години

А казахте ли,че ние сме единствената държава в която се взривяват заводи с убити жертви,за да крадат олигарси и прикриват кражби?И няма ли най-накрая да инвестирате в наука,изобретения,собствено производство,вместо да ни заробвате?Патологични лъжци.

195

Анонимен

преди 5 години

Сто пъти препочитам немците,пред тези.Тези само проблеми създават където стъпят, немците са по-разумни.Само да не са герберите,че извършват геноцид над населението.Искаме да се връщат БСП и ПЕС!

194

KOSTAS LINKE

преди 5 години

ГРЪЦКАТА АРМИЯ ПРОИЗВЕЖДА СОБСТВЕНА ХОДОВА МАШИНА -- ВОЕННО ШАСИ ЗА ТАНКОВЕТЕ ЛЕОПАРД 2 И ЗА БРОНЕТРАНСПОРТИОР - ЕЛБО ХЕЛЛ (МАДЕ ИН ХЕЛЛАС), ИЗЦЯЛО В ГЪРЦИЯ С ГРЪЦКА МЕТТАЛУРГИЯ !АТИНСКАТА ДЪРЖАВНА КОРАБОСТРОИТЕЛНИЦА ПРОИЗВЕЖДА ПОДВОДНИЦИ ИЗЦЯЛО В ГЪРЦИЯ ....С ПОМОЩА НА ГЕРМАНИЯ, КОЯТО ПОМАГА, РАЗБИРА СЕ .ФРАНЦИЯ НИ ПОДАРЯВА ЛИНЕЙНИ РАЗРУШИТЕЛИ - БЕЗ ПАРИ .КОГА ПРИ ВАС ТАКА, БИЛГАРИ .

193

STAR WARS

преди 5 години

ОХ ГОРКИЯ ТОЙ ЗАТОВА ЛИ ПРЕДЛАГАШЕ НА ИЗРАЕЛ ДА ПРАВИ ЧАСТИ ЗА ТЕХНИТЕ ДРОНОВЕ,ЧЕ ЩЕ ОТКРИВА ЦЕХ ОТ 5000КВ.ВСИЧКИ НОВИ ЛЕТАТЕЛНИ АПАРАТИ НЯМА ДА ИЗЛИТАТ БЕЗ ДА СА МИНАЛИ ПРЕЗ ЗАВОДА НА БОЙКО С ПОСЛЕДНА ДУМА НА ТЕХНИКАТА НАРЕЧЕН ЗОНА 51.

192

Тж

преди 5 години

Тази година цех за панти и бурми , догодина нещо по отгоеорно като например сенници за пилотската будка или защо пък не - пагони за пилотите , или пък токчета за стюардесите . Та ако всеки ден ербус пускат по един самолет от конвейра , поне 20-30 панти на ден и 100-200 бурми и болтове !!! Всеки ден !!! Гарантирано , на 1 работник се пада да произведе една бурма на ден !!! Ако го домързи да бачка може да купи 30 бурми от железарията и въобще да не ходи на работа

191

Анонимен

преди 5 години

Когато бяхме с Русия построихме АЕЦ, когато станахме евроатлантици ни накараха да го затворим.

190

Анонимен

преди 5 години

5 декара са това, не един и два, колкото оранжерия за домати. Голяма работа.

189

Анонимен

преди 5 години

Тодор Живков откриваше български заводи, не чужди които използват само евтината работна ръка.

188

Анонимен

преди 5 години

НАЛАПАХ ТЕ СЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ С ПАРИ И СЕГАПО НЕЗАВИСИМИ ОТ ЕВРОПА И НАЙ ЗАВИСИМИ ОТРУСИЯ.СМАЧКАНИ КОМУНИСТИ.

187

Анонимен

преди 5 години

Ми що не си докахте капиталисти без да грабят народа, с парите от джоба си да купуват заводи от капиталисти и да развиват производсто и скромно да не се назначават за директори и членове на управителни съвети?

186

Анонимен

преди 5 години

Радват се на цехче за резервни части. Сбъднаха се думите на Тодор Живков: "Тази година завод за полупроводници, догодина - за цели проводници." Вече само заводи за проводници и кабели се откриват.

185

БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР

преди 5 години

ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА.КАКЪВ ЗАВОД Е ТОВА ОТ 5ДКА.ЗА АВИОЧАСТИ.ЦЕХ ЗА СЛАДКИШИ ЛИ СТЕ ОТКРИЛИ.КАКВИ ИНВЕСТИЦИЙ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА.ПАК НЯКОЙ ЩЕ ПЕРЕ ПАРИ.БОЖЕ ВЗЕМИ СИ ВЕРЕСИЙТЕЩЕ ДАДЕ НЯКОЙ НА НАЙ-НЕКОМПЕТЕНТНАТА НАЦИЯДА ИМ СЕ ПРАВЯТ ЧАСТИ,ЧЕ ТО САМОЛЕТА ПРЕДИ ДА ИЗЛЕТИ ЩЕ СЕ РАЗГЛОБИ.

184

Анонимен

преди 5 години

Не, комунистът иска да ограби народа, да купи с парите завод от капиталистите, да се назначи за директор и да вика Вижте какъв производител съм След 10 години фалира и почва да пцува Сорос, Маккейн, евреите и пр. глупости

183

Анонимен

преди 5 години

дно време в Плевен се произвеждаше оборудването за командните зали на всички АЕЦ на СИВСега някой спрял ли те е да произвеждаш?Отивай и произвеждай, не е забранено.