250

Yan

преди 5 месеца

"Ставаме по-независими от Европа!" Шегаджия!

249

яв

преди 5 месеца

Борисов откри че единствения начин да пуснат мутренския му задник в щатите е като клекне на евреите и отвори консулство в йерусалим срещу виза за щатите. Ние пък може да не искаме вземане даване с терорист номер 1 в света но какво му пука на султана....

248

Анонимен

преди 5 месеца

Ще разкажа истинска история:
Пътувам в метрото в София по време на избори, когато бяха докарали от села и паланки разни симпатизанти на различните партии. И на една метростанция влизат 5-6 човека развълнувани, ентусиазирани симпатизанти на ГЕPБ. Хилят се шумно, закачат се, радват се.
По някое време по говорителя на метровлакчето се чува (ще го напиша как се чува, а не как се изписва)... "Следваща станция, Ге Ме Димитров".
И една от ГЕPБ симпатизантките казва, "Ааа, Геме! Това е македонско име!"

247

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен

Ами то се оказа,че най-тъмночервените и алчни комунисти и русофили са при герберите.
БСП се оказаха много по-демократична и свободна партия.И поне качваще пенсии и заплати отвреме на време.

246

Do 245

преди 5 месеца

До Шефа

Това, че Борисов е патологичен лъжец е ясно вече на всички.
Само не на сектантите от ГЕРБ и на техните фенове, които живеят в заблудата, че ГЕРБ са против БСП и не са комунисти.
Стига ти само да им прегледаш депутатите, за да разбереш, че са същите деца или завършени комунисти от преди 89г.
Но и българина е като руснака- иска си някой вожд, който да го краде постоянно,

245

Анонимен

преди 5 месеца

"Станишев за герберите 2012 - "те гледат на страната като плячка".
Бай *** се страхува да пусне кокала,защото ако падне от власт,американците и турците идват на власт и ще го яде.
Но вече прекали,време е да си вървят всички гербери,стрната ни умира.

244

Анонимен

преди 5 месеца

"Това не са супер технологии и се набляга на средния и по- нисък кадър-ръчна работа. Инженери не са нужни много."

Да де, ама инженерите да умират от глад ли? Да назначим бармани и сервитьори, вместо технически подготвени хора ли? Страшна логика, няма що!
Като няма риба, и ракът е риба! Като няма работа за инженери, инженерите си търсят и по-нискоквалифицирана техническа работа. Обаче докато се позволява на разни завършили филология да решават кой ще е на работа и кой не, до тогава ще е зле.

243

Анонимен

преди 5 месеца

"или при военните."
---
И кои са тия военни? Нашите дърти летци, които още летят, защото искат повече пари от летателните часове и така не дават шанс на младите пилоти? Същите дърти летци, които са станали такива благодарение на дядовците си партизани и комунисти изедници! Военните ни авиоинженери са почти като yмствено изостанали деца. Пък и при тях се отива само с връзки. То за един обикновен редник кадровак искат връзки, а ти за там говориш!

242

Анонимен

преди 5 месеца

"Ами с такава професия и езици навсякъде може да вървиш,подавай в чужбина документи или при военните."
--------
Къде навсякъде? Навсякъде ти искат бревети, които струват адски много пари и време. А голяма част от тях се издават ако имаш поне 3 години опит в конкретна авиоинженерна дейност. В България къде има такава? В Терем? В Луфтханза Техник - София? В Авионамс? Във Виа? В България Еър? Никъде! А най-слаби са в Луфтханза техник! Там HR-ката знае по-добре от теб какво искаш да развиваш ти.

241

Шефа

преди 5 месеца

Доста несъобразено с европейските ценности изказване на Бойко Борисов!Не е хубаво да се плещят врели некипели във всички посоки!Инвестицията идва от Франция т.е. от Европейския Съюз и не ни прави независими , а обратното !Алтернативните източници на ел.енергия получиха несъразмерен скок именно при Борисов , а неговата бивша Цв.Бориславова оглави Асоциацията им!Борисов отново е неадекватен и лъже , лъже и за умрелите!

240

Анонимен

преди 5 месеца

"съгласен съм с критиките, самият аз пуснах 1-2, но тука има и руски тролове"

Самият аз пък се срамувам, че е имало време в което Бойко Борисов ми е бил симпатичен!
Примерно помня когато беше някакъв Главен секретар на МВР и аз като по-млад тогава съм бил наивен като съм си мислил, че на тоя наистина му пука и че наистина лови престъпниците. А сега остарях и прозрях истината, от гледната точка на изгубената ми вече по-голяма част от живота! Да, глyпак съм бил, че съм си мислил, че ще се оправим

239

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен

Ами с такава професия и езици навсякъде може да вървиш,подавай в чужбина документи или при военните.
Предполагам,че си и с английски,най-хубавия и вървежен език навсякъде по света.Тази професия не се среща често.На запад понякога не взимат работещи,защото са преквалифицирани,т.е. са с по-високо образование от необходимото.

238

СДС

преди 5 месеца

След като във воюваща и не членка на ЕС- Република Сърбия има 1.5 милиарда долара инвестиции, а в благодентстваща и мирна България - едва 100 милиона- за какво говорим?

237

Анонимен

преди 5 месеца

Това не са супер технологии и се набляга на средния и по- нисък кадър-ръчна работа. Инженери не са нужни много.

236

абе

преди 5 месеца

съгласен съм с критиките, самият аз пуснах 1-2, но тука има и руски тролове, които с еподиграват с България, намират кусур на французите... Айде , постройте вие един самолеттен завод за истински самолети тук, нали сте по- големи от тях))): Много знаете дда лаете.

235

тонката

преди 5 месеца

Давай Бойко,мачкай другарите.Нека реват по сайтовете,нека търсят майка си,нека пикаят газ.Народа е с теб.Показва го на избори,когато се наложи ще го покаже пак.

234

Анонимен

преди 5 месеца

Е също като завода за осветителни тела на Осрам в Пловдив. Там инженери НЯМА!!!
Окей, има, но такива само с купена диплома. И са супер малoyмни, не стават за нищо.На работа взимат само хората, които едно време не идваха на училище и едвам избутаха с 3.30 успех за средното. После работиха като шофьори на такси, бармани, продавач-консултанти в хипермаркети и т.н, а сега са ги наели да работят някви технически длъжности в завода на Осрам. Пълна трагедия! ГЕPБ си намира работни места на електората.

233

Анонимен

преди 5 месеца

Точно Боко, ставаме все по - независими от Европа и все по - зависими от Русия - ето сега с новите цени на газ ... Западните инвеститори бягат , това не можеш да скриеш с това цехче за 200 души, тук има инженери, които помнят машиностр. заводи с по 1500 -200 души, не некви цехчета за ширпотребата на самолетите.

232

Киро Кюмюря

преди 5 месеца

До Анонимен Авиоинженера

Писал съм какво ще се прави там, не им трябват специалисти за производството на панти

231

Анонимен

преди 5 месеца

Авиоинженер съм, завършил професионална техническа гимназия дори, знам езици, от Пловдив съм си дори.
И познайте... три пъти пусках документи за различни позиции в този завод и дори не ме поканиха на една бърза среща. Нито пък ми върнаха някакъв отговор (примерно както много фирми казват "Благодарим Ви за интереса, в момента не можем да ви предложим подходяща позиция". Тези дори и това не направиха.
В България тия заводи се строят за имидж на властимащите, които са им позволили да строят.