250

Yan

преди 10 месеца

"Ставаме по-независими от Европа!" Шегаджия!

249

яв

преди 10 месеца

Борисов откри че единствения начин да пуснат мутренския му задник в щатите е като клекне на евреите и отвори консулство в йерусалим срещу виза за щатите. Ние пък може да не искаме вземане даване с терорист номер 1 в света но какво му пука на султана....

248

Анонимен

преди 10 месеца

Ще разкажа истинска история:
Пътувам в метрото в София по време на избори, когато бяха докарали от села и паланки разни симпатизанти на различните партии. И на една метростанция влизат 5-6 човека развълнувани, ентусиазирани симпатизанти на ГЕPБ. Хилят се шумно, закачат се, радват се.
По някое време по говорителя на метровлакчето се чува (ще го напиша как се чува, а не как се изписва)... "Следваща станция, Ге Ме Димитров".
И една от ГЕPБ симпатизантките казва, "Ааа, Геме! Това е македонско име!"

247

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен

Ами то се оказа,че най-тъмночервените и алчни комунисти и русофили са при герберите.
БСП се оказаха много по-демократична и свободна партия.И поне качваще пенсии и заплати отвреме на време.

246

Do 245

преди 10 месеца

До Шефа

Това, че Борисов е патологичен лъжец е ясно вече на всички.
Само не на сектантите от ГЕРБ и на техните фенове, които живеят в заблудата, че ГЕРБ са против БСП и не са комунисти.
Стига ти само да им прегледаш депутатите, за да разбереш, че са същите деца или завършени комунисти от преди 89г.
Но и българина е като руснака- иска си някой вожд, който да го краде постоянно,

245

Анонимен

преди 10 месеца

"Станишев за герберите 2012 - "те гледат на страната като плячка".
Бай *** се страхува да пусне кокала,защото ако падне от власт,американците и турците идват на власт и ще го яде.
Но вече прекали,време е да си вървят всички гербери,стрната ни умира.

244

Анонимен

преди 10 месеца

"Това не са супер технологии и се набляга на средния и по- нисък кадър-ръчна работа. Инженери не са нужни много."

Да де, ама инженерите да умират от глад ли? Да назначим бармани и сервитьори, вместо технически подготвени хора ли? Страшна логика, няма що!
Като няма риба, и ракът е риба! Като няма работа за инженери, инженерите си търсят и по-нискоквалифицирана техническа работа. Обаче докато се позволява на разни завършили филология да решават кой ще е на работа и кой не, до тогава ще е зле.

243

Анонимен

преди 10 месеца

"или при военните."
---
И кои са тия военни? Нашите дърти летци, които още летят, защото искат повече пари от летателните часове и така не дават шанс на младите пилоти? Същите дърти летци, които са станали такива благодарение на дядовците си партизани и комунисти изедници! Военните ни авиоинженери са почти като yмствено изостанали деца. Пък и при тях се отива само с връзки. То за един обикновен редник кадровак искат връзки, а ти за там говориш!

242

Анонимен

преди 10 месеца

"Ами с такава професия и езици навсякъде може да вървиш,подавай в чужбина документи или при военните."
--------
Къде навсякъде? Навсякъде ти искат бревети, които струват адски много пари и време. А голяма част от тях се издават ако имаш поне 3 години опит в конкретна авиоинженерна дейност. В България къде има такава? В Терем? В Луфтханза Техник - София? В Авионамс? Във Виа? В България Еър? Никъде! А най-слаби са в Луфтханза техник! Там HR-ката знае по-добре от теб какво искаш да развиваш ти.

241

Шефа

преди 10 месеца

Доста несъобразено с европейските ценности изказване на Бойко Борисов!Не е хубаво да се плещят врели некипели във всички посоки!Инвестицията идва от Франция т.е. от Европейския Съюз и не ни прави независими , а обратното !Алтернативните източници на ел.енергия получиха несъразмерен скок именно при Борисов , а неговата бивша Цв.Бориславова оглави Асоциацията им!Борисов отново е неадекватен и лъже , лъже и за умрелите!

240

Анонимен

преди 10 месеца

"съгласен съм с критиките, самият аз пуснах 1-2, но тука има и руски тролове"

Самият аз пък се срамувам, че е имало време в което Бойко Борисов ми е бил симпатичен!
Примерно помня когато беше някакъв Главен секретар на МВР и аз като по-млад тогава съм бил наивен като съм си мислил, че на тоя наистина му пука и че наистина лови престъпниците. А сега остарях и прозрях истината, от гледната точка на изгубената ми вече по-голяма част от живота! Да, глyпак съм бил, че съм си мислил, че ще се оправим

239

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен

Ами с такава професия и езици навсякъде може да вървиш,подавай в чужбина документи или при военните.
Предполагам,че си и с английски,най-хубавия и вървежен език навсякъде по света.Тази професия не се среща често.На запад понякога не взимат работещи,защото са преквалифицирани,т.е. са с по-високо образование от необходимото.

238

СДС

преди 10 месеца

След като във воюваща и не членка на ЕС- Република Сърбия има 1.5 милиарда долара инвестиции, а в благодентстваща и мирна България - едва 100 милиона- за какво говорим?

237

Анонимен

преди 10 месеца

Това не са супер технологии и се набляга на средния и по- нисък кадър-ръчна работа. Инженери не са нужни много.

236

абе

преди 10 месеца

съгласен съм с критиките, самият аз пуснах 1-2, но тука има и руски тролове, които с еподиграват с България, намират кусур на французите... Айде , постройте вие един самолеттен завод за истински самолети тук, нали сте по- големи от тях))): Много знаете дда лаете.

235

тонката

преди 10 месеца

Давай Бойко,мачкай другарите.Нека реват по сайтовете,нека търсят майка си,нека пикаят газ.Народа е с теб.Показва го на избори,когато се наложи ще го покаже пак.

234

Анонимен

преди 10 месеца

Е също като завода за осветителни тела на Осрам в Пловдив. Там инженери НЯМА!!!
Окей, има, но такива само с купена диплома. И са супер малoyмни, не стават за нищо.На работа взимат само хората, които едно време не идваха на училище и едвам избутаха с 3.30 успех за средното. После работиха като шофьори на такси, бармани, продавач-консултанти в хипермаркети и т.н, а сега са ги наели да работят някви технически длъжности в завода на Осрам. Пълна трагедия! ГЕPБ си намира работни места на електората.

233

Анонимен

преди 10 месеца

Точно Боко, ставаме все по - независими от Европа и все по - зависими от Русия - ето сега с новите цени на газ ... Западните инвеститори бягат , това не можеш да скриеш с това цехче за 200 души, тук има инженери, които помнят машиностр. заводи с по 1500 -200 души, не некви цехчета за ширпотребата на самолетите.

232

Киро Кюмюря

преди 10 месеца

До Анонимен Авиоинженера

Писал съм какво ще се прави там, не им трябват специалисти за производството на панти

231

Анонимен

преди 10 месеца

Авиоинженер съм, завършил професионална техническа гимназия дори, знам езици, от Пловдив съм си дори.
И познайте... три пъти пусках документи за различни позиции в този завод и дори не ме поканиха на една бърза среща. Нито пък ми върнаха някакъв отговор (примерно както много фирми казват "Благодарим Ви за интереса, в момента не можем да ви предложим подходяща позиция". Тези дори и това не направиха.
В България тия заводи се строят за имидж на властимащите, които са им позволили да строят.