16

mnenie

преди 9 месеца

Сега си спомням, че през комунизма, докато съм бил на 11 години, ни повтаряха, че думата фашизъм е *** колкото думата капитализъм. "борбата против фашизма и капитализма".
Сега започвам да се замислям, че дори "капитализъм" е по-*** от "фашизъм".
Съвременната демокрация - анархия, при която властите само си водят статистика на престъпността, но не и действия срещу нея.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Ми най-разумно е разни антимафиоти да си сложат черните маски и черните бронежилетки да вземат един черен бус без надписи и да почнат посещения по домовете.Всеки проблем си има име,фамилия,адрес и родители.Почват посещения по домовете бързи арести и после младите гангстери вече ги няма.Никой не ги е виждал никога не им откриват телата.Малки зелени човечета?Божията ръка?Дълга екскурзия до Колумбия?Никой не знае. И след 3-4 такива чистки няма да има проблеми.Лесно и просто ама не искат да действат

14

Анонимен

преди 9 месеца

Може ли някой да ми назове едно място в Италия (охраняваните вили на милиардерите не се броят) където не е мръсно,не изглежда мизерно ,на улиците няма тъмнокожи крещящи типове приличащи на клошари и трафикът да не е в задръстване от бусове,баничарки и малки мърляви автомобили всички надули клаксони?Просто е така едно две места за спорта да назовете.Да,иначе Италия.Всички знаем че е много голямата работа ама по-добре да не се ходи там.

13

Само питам

преди 9 месеца

Как точно надига глас Артуро, след като гласните му струни са наранени?

12

Nda

преди 9 месеца

A статията е напълно достоверна. Неапол е невероятно богат от историческа гледна точка град, с фантастична архитектура, храна и гостоприемни хора.

В същото време трябва постоянно да сте нащрек и винаги може да попаднете в кофти ситуация дори в центъра или по крайбрежния булевард.

Една Сицилия е безкрайно по-спокойно място. Неапол е клоаката на Италия.

11

Nda

преди 9 месеца

Всъщност Москва е много по-сигурен град от повечето западноевропейски столици, за тия в Южна и Северна Америка да не говорим.
Спокойно може да се разхождаш примерно в 2 през нощта в парка без да те налази някой джендър и други отрепки.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Отивайте в Русия тогава.Там ви чакат палачинки, с хайвер, и с водка.

9

Киро Скалата

преди 9 месеца

Всяка българска кифла мечтае да срещне италианец, който да я заведе да живее в Италия..

8

Анонимен

преди 9 месеца

Нонсенс. Навсякъде по света има престъпници, не само в Неаол.Дори в малък Карнобат откриха скоро.Дори сега,докато си чатим,някъде по света се раждат престъпници.Нема отърване.

7

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 4
Напротив, за БГ-мафия се знае всичко, освен това в държавата останахме много малко хора, не повече от 5 милиона.
БГ-служби и чуждите служби знаят всичко за всеки мафиот, бизнесмен и политик!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Не само в Италия има банди отидете в която и да е страна от евро-гея и ще се хванете за главата. Работата ми е такава че обикалям с Тира цяла европа скандинавието та чак долу на краят на Испания. Понеже нощувам в паркинги на бензиностанциите оставям камиона и си правя обиколки в града в които ще нощувам. След полунощ по улиците не се виждат хора освен наркомахски банди. Полицията сее видяла в чудо щото законите не им позволяват нищо освен да ги гледат и да мигат на парцали. Пълна трагедия.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Южна Италия отдавна се командва от мафията.................в Северна Италия също има мафия, разбира се, но на Юг положението е безнадеждно..............там няма държава, мафиотските кланове командват тотално!!!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Светът е една голяма Камора, но никой нищо не казва за българската. Как определени компании печелят определени поръчки, а понякога наемат държавни които да им свършат работата за по-малко пари, но разликата в парите е за тях, а неустойките за държавната.

3

Анонимен

преди 9 месеца

До 1

е друго си е в Русия

2

Анонимен

преди 9 месеца

Че това си е реалния живот,другото е животарене когато ставаш в 5 сутринта и отиваш във фабриката за конци да тъчеш пътеки за чорбаджията за 20лева надница.По добре да живееш кратко като лъв,отколкото цял живот като малко мишле.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Тази статия започна толкова нелепо, фалшиво, измислено, бутафорно и като цяло крещящо ясно, че няма нищо общо с реалността, че моментално ми стана ясен произхода й - Дойче Веле.
1 Изречение по-нататък се доуверих, че е така... и изпитах леко задоволство, но и притеснение.