22

неразбрал

преди 5 години

каква храна предлага дъртия пияндурник

21

Жоро

преди 5 години

Меркел да стане бодигард! Хем ще си поеме политическата отговорност, хем повече няма да причинява европейски кризи.

20

Име

преди 5 години

на скорошните избори за еп, хората трябва ясно да си кажат кой кара влака. назначените от международните мафиози - правителства и техните еп, лоялни калинки, продажни медии, цензурирани теми..., или народът, който плаща данъците, без да има възможност да бяга в офшорките!

19

Име

преди 5 години

охрана от народа? е, нищо ново! всичко е лумбаго!

18

Хм

преди 5 години

"ЕК ще предложи промени в търговските правила,които да позволят на европейските компании да плащат на чуждестранните партньори в евро,вместо в долари."Че то сега забранено ли е?????

17

Анонимен

преди 5 години

трябва да се пазят от любовта на народамай ще го докараме до кастови общества

16

Анонимен

преди 5 години

Този дали е изтрезнял?!

15

Анонимен

преди 5 години

Че викнете си руснаците да ви охраняват бе!!!!! КОЙ ДРУГ!!!! А колкото до зелените хартийки.............отдавна беше ясно, че ще стигнат в "службата си" до тоалетна хартия!!!!

14

й

преди 5 години

има една единственна световна валута - ЗЛАТОТО !!!всичко останало са еврейски хартиики обезпечени с въздух, които евреите могат да печатат колкото си искат и когато си искат, а ние гоймите им даваме реални матерялни блага срещу хартииките им без покритие

13

Българина

преди 5 години

Юдейския план върви с пълна сила. Вече искат охрана за тези които още не са избрани. Явно кандидатите ще бъдат с фесове и тюрбани, и под предлог охрана на изборите ше има сини бели и американски каски в избирателните секции. Т.е. Ще се гласува демократично и под юдейски строй. ЕС е чудовище по зле и от фашизма, мнооого по зле. Превзе 500 млн души без бой и ги управлява по сталински. Това никой не го е правил, уникално еврейско постижение.

12

Анонимен

преди 5 години

"Юнкер предлага охрана за евроизборите"---За да има кой да го крепи, като го хване (задължителният в случая) ишиас. :)Щото Порошенко и Макарон няма да ги има ...

11

Анонимен

преди 5 години

Световната валута ще е Биткойн. Еврото и долара са част от най-голямата Понци-схема. Освен това управлението им е скъпо и неефективно. Също се контролират от опасни психопати.

10

vlady

преди 5 години

Браво на Юнкер за напредъка в алкохолната подготовка.

9

Анонимен

преди 5 години

Tija koga schte si hodi boiko da mu dade bg pasport i bg pensia 200 lv

8

Анонимен

преди 5 години

Ох, да какъв коз ще му дадат в ръцете на Тръмп, срещу медиите! Вече няма да има "Фейк нюз", *** ще обвинянав всеки в тероризъм.

7

Корупция

преди 5 години

сега аз ако съм от МВР един бизнесмен и му казвам -всичк на компютъра ти е свръзано с тероризъм - имаш 1 час да го свалиш (без да представям доказателства) и той не способен да свали 40 терабайта памет за 1 час - прас - глоба. Или -утре минавам - виждам, че някой журналист е писал срещу властта - ТЕРОРИЗЪМ - веднага да си свали текста. това е законен рекет.

6

позор

преди 5 години

Ех ако създателите на тази прекрасна идея за ЕС,можеха да видят тези мижитурки и *** до къде докараха ЕС,щяха да поискат пак да умрат...

5

Охрана

преди 5 години

къпят се в народната любов....интересно защо досега на евродепутатите не им трябваше охрана?

4

Православен

преди 5 години

Юнкер пак се е подкарал от рано днес, като съдя по тия предложения, особено за еврото хаха голям смях!

3

Анонимен

преди 5 години

ЕС задмина СССP по тоталитаpизъм и Юнкеp задмина Cталин по пиянcтво