15

Анонимен

преди 5 години

Цех с тъкачни станове в родното му място няма ли да монтират. И двама полицаи денонощно на стража да ги вардят от роднини на дизайнера....

14

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите се чудят как да свържат двата края. Дишаме най-мръсния въздух в европейския съюз. Северозападният регион е най-бедния в Европа. Няма достъп до сума ти населени места. Болници са затънали в дългове. Железопътният ни транспорт за нищо не става. А гроб и псевдопатриотите спонсорират някакъв ***-***, и то за пореден път... Поредната излагация на правителството!!!

13

Наблюдател

преди 5 години

Ех, р-ом да си в тази държава! Това започва да става мечта за всеки българин, който иска да получава блага наготово, без да дава нищо насреща.

12

Анонимен

преди 5 години

Това е ужасно несправедливо всъщност. Ако сега бях студент в България, щях да изляза на протест или да напусна завинаги.

11

Анонимен

преди 5 години

Гнусен популизъм.Не може да се покрива обучение в чужбина,когато тук има студенти,затънали в мизерия,и такива,които бачкат като луди,за да си посрещнат базисните нужди.Надали е единственият,който иска да учи някъде,където не може да си позволи.Да му дават пари,само защото е от някакво малцинство,трябва да е обидно и за него,и за всички останали.Още повече,в британските университети лесно се влиза,ако си плащаш.Другояче стоят нещата, ако си със стипендия или учиш в Шотландия,където е безплатно.

10

месара

преди 5 години

марсело - как хубаво звучи това българско име! ама да попитам : какво ли артистично име ше си измисли когато навлезе в модните шивашки среди?!

9

Анонимен

преди 5 години

тоа няма ли да работи нещо или цел живот на държавна хранилка?като го гледам така как се е къносал и ква *** причесчица си е фърлИл има много хляб в него в някои нестандартни среди на албиона.

8

Анонимен

преди 5 години

До Я па я...!Средно. А дали учи никой не знае.

7

Анонимен

преди 5 години

Браво ! Тъкмо се питах къде е и няма ли да платим нещо за него !!! Ще се завърне голем инжилерин и гиниалин пруектантин ... на дамско бельо с изкуствин интилектин. И ще отрови пардон отвори фирми и ще направи заводи и въобще ще цъфнем и вържем. Нема други български деца като него с таквизи големи таланти да им ги помогне държавата. Най-важното е дамското бельо. Или може би нещо друго а ?

6

Я па я...!

преди 5 години

Още не е ясно средно образование ли учи Марчело в Англия?

5

Анонимен

преди 5 години

На меринджея няма ли да му давате джобни че ще залинее на Албиона,не е като в Столипиново да яде на корем по пет пъти на ден от помощи.

4

Анонимен

преди 5 години

защо ги наричате с обидното име "роми"?Българите от край време се казват българи.*** от край време се казват ***

3

Я па я...!

преди 5 години

Марчело да се готви за президент.

2

Марганчело

преди 5 години

Менгалчело .... ще до дават за пример или ще бъде президент след 20 години ако случааайно се върне

1

:-)

преди 5 години

Пазете Марсело! Той е нашето национално богатство.