46

Анонимен

преди 10 месеца

Изобщо, ама изобщо не ме интересуват айфоните скъпи ли са или не са. Аз купувам само китайски текефони от известни фирми или от съвсем нови фирми пробиващи на световния пазар и съм много доволен. Ulefone piwer 5. 1300 батерия.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Минимална почасова заплата в България:
2.865 лева на час.
Средна почасова за България, поне според НСИ:
6.32 лева.
Новите iPhone - цена от 1500 до 3200 лева.

Познавам хора, който се "правят на важни" с iPhone-ите си, което е смешно и жалко. Едно мекеренце на татко, се правеше на бизнесмен и матякваше, че му бил с 256GB (500лв отгоре) телефона, а не знаеш какво е FaceTime, като му казах, да се чуем по него после. WTF?

44

Анонимен

преди 10 месеца

До предния - Точно! Добре, че се намери още един на моето мнение. Когато братовчед ми, който е роден и израснал в Норвегия си идва на гости на баба и дядо, винаги познати и приятели права коментари от рода на "Много се фука това момче с тея телефони". Когато аз съм на гости у тях, всички са със такова телефони и никой нищо не казва. Хората не им пука. Ако някой се "фука", той не бива коментирам, той бива игнориран.

43

Анонимен

преди 10 месеца

И след толкова години пак не осъзнавате, че не айфоните са скъпи, а заплатите ви са малки тук. Целият спор не опира до това, дали е Епъл, Самсунг или Нокия с фенерче за 30 лева, а до това, че нещо, на което в развитите държави се гледа като на модерен аксесоар, тук се превъзнася или оплюва, защото заплатите са толкова мизерни, че малко хора могат да си го позволят, а тези, които си го купуват често си дават последните пари. А това отдавна не би трябвало да е така. ЗАПЛАТИТЕ, НЕ ЦЕНИТЕ!!!

42

Додо

преди 10 месеца

Най-добре е човек да изхвърли умния си телефон, без значение марката, цената и външния вид. Тези устройства се превърнаха в оборудване за шпионаж, индоктринация и хегемон на юдеите-илюминати.

41

Нокия с копчета

преди 10 месеца

Добре де, за какво толкова ползвате тези смартфони. Остави гъзарията че си с Епъл, или някой флагман на друга марка. Говоря за обикновените. Аз освен чатене, интернет камера и фейсбук, друго различно от обикновен телефон не виждам. Сериозно питам? Понеже никога не съм имал такъв телефон и още не изпитвам такава нужда. Явно нещо съм сбъркан? :( , а съм млад човек, пък ме гледат като абориген, като извадя Нокията с фенерче. П.П. вземам заплата много над средната... Всеки месец мога да съм с нов!

40

Анонимен

преди 10 месеца

Щото сте си купували iPhone, ще останете бедни. 1500 над вашия годишен доход ли е богатство?

39

Анонимен

преди 10 месеца

До 34
В Долно Нанагорнише така ли правите в дискотеките?

38

Анонимен

преди 10 месеца

До 36...
Lolz.... Сериозно ли си мислиш, такива работи, за един телефон? 21475

37

Реалист

преди 10 месеца

Колкото и да е пари, явно си заслужава! Имал съм и други видове Смарт-телефони, но този си е върхът. Производителите знаят това, и затова си държи цената. Никой не ни го набутва насила- купувай си каквото искаш, но имал ли си веднъж Ай-фон, просто разбираш каква е голяма разликата в класите на видовете телефони.!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Айфона е медикамент. Както златния ланец. Става само за едно - да потиска напълно основателните комплекси за малоценност. Показва и в каква "среда" се движи приносителя. И силна липса на внимание и уважение, които не получава дори и от тази "среда". Такива хора не е добре да разполагат с пари, че може и проблеми да създадат. Щом това е единствения начин да се чувстват и те нормални хора - така да бъде.

35

BetriebssicherheitsV

преди 10 месеца

Един път айфон.....винаги айфон!
Просто знаеш,че функционира.Не запецва,не блокира,не се бъгва от вируси....Върши работата си добросъвестно и не обещава нищо повече от това за което е направен.И точно заради тези му качества,никога повече не бих купил нещо друго!!!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Всичката работа наистина е сектанти, будали с излишни пари, суперскъпи *** - личен опит. Ама като някой тийнейджър в дискотеката изплющи на масата айфона, купен от мама и тати, всички пикли почват да се лепят по него като мухи на мед. Нали скъпото е символ на "положение" и "престиж", на кой му дреме, че е ***.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Това не е изделие за български селяни. Трябва да стане поне 3500 лв за да се ограничи достъпа на *** селяни до него.

32

ахъ ахъ

преди 10 месеца

айдеее на китай-фоняяяя, той ест върви и с едно две експресно бързи кредитчета, купувай купивай

31

тт

преди 10 месеца

повечето коментари са ала "киселото грозде". Няма защо да недоволствате. Никой не ви кара със сила да купите такъв телефон. Изборът си е ваш, но ако все пак се разхлабвате докато плюете по инерция всичко що се движи и не се движи продължавайте .

30

хаха

преди 10 месеца

балъците ще купуват скъпи и ненужни телефони, затова ще си останат и бедни

29

Анонимен

преди 10 месеца

Балъци бол ;)

28

Анонимен

преди 10 месеца

До Жоро

То нямаме магизин на Апъл в България пък ти очакваш да ти сложат бг меню.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Най-добрия смартфон на пазара.