166

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли какво гледах днес по немската телевизия,жените не само не са имали право да гласуват,но не са имали право дори да се подписват,ако съпруга им не е до тях и е съгласен около 60-те,70-те години и още много други дискриминации спрямо жените!Ние такава дискриминация на жените не сме имали и през 18 век,а те ще ми говорят,че ние сме сме нямали свобода,а те били свободни,хаха!Нямадори свобода на словото.

165

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли какво гледах днес по немската телевизия,жените не само не са имали право да гласуват,но не са имали право дори да се подписват,ако съпруга им не е до тях и още много други дискриминации,хаха!Ние такава дискриминация на жените не сме имали и през 18 век,а те ще ми говорят,че ние сме сме нямали свобода,а те били свободни,хаха!Няма дори свобода на словото.

164

Анонимен

преди 5 години

Не беше ли по-хубаво да опитаме да оправиме собствената си *** вместо да тичаме към запада да слугуваме.За тях сме евтина работна ръка слуги,кой уважава слугите, никой!Дори тук ни пробутват второ качество стоки бе те в очите ни крещят вие сте *** ние им правим мили очи и им се радваме!

163

Бойко Борисов

преди 5 години

Аз па на острова немам жени! Обиколих го на длъж и шир и не намерих женски гaщи! Значи нема и жени.

162

Анонимен

преди 5 години

Предлагам дойче зеле за награда лъжец на годината.Има много още хляб да ядат,докато настигнат развитието и свободата,което беше постигнато през социализма.

161

Анонимен

преди 5 години

Не искаме да ни правите по калъп,ние си имаме своята идентичност,нито да ни натрапватесвоите калъпи и да подценявате източноевропейците от които смучите маса пари,а едни заплати и пенсии не повишихте,върнахме се в робовладелския строй назад в развитието си,срамота!

160

Анонимен

преди 5 години

Запада ни прие с отворени обятия и как не кой ще им върши мръсната работа,да работи на полето,да чисти ***,мие чинии,нищо с което западнякът ще се захване вече защото има милиони източноевропейци които ще вършат това.Те ви се присмиват и не ви броят за хора, по-мили са им черните и тарамбуките защото са израстнали с тях а с вас са плашели децата да не дойдат лошите комунисти.Плюят вие си мислите че дъжд вали!

159

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБежанците са проблем , но те са следствие от политиката на прехваления Запад и алчността на западняците ................да крадат нефт и газ от целия свят........по-специално от Близкия Изток.

158

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 172В Украйна има и католици , и православни..............това е само една от причините за това , че Украйна е провалена държава............failed state.За другите причини .................цяла книга може да се напише.

157

Анонимен

преди 5 години

Хора в Бегото, защитавате пропаднала кауза. Ще тънете в мизерия ако не проумеете какво става.

156

Анонимен

преди 5 години

Сега сороските *** се опитват да насъскват хората срещу бежанците, като че ли те са основния проблем, вярно е, че са проблем, но не толкова голям. ЕС се разпада и без бежанците, и без бежанците ни смятат за хора втора ръка, дори самите бежанци са третирани по нормално отколкото българите на запад.

155

Анонимен

преди 5 години

Бежанците обаче не искат и да помиришат мизерната България, и с въже да го завържеш бежанеца в България ще намери начин да избяга, по скоро ще се прибере с родната си страна където се води война ако не може на се вреди на Запад, но няма да живее в мизерията.

154

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми те гърците и румънците и украинците и арменците и грузинците още много други народи освен славяните също са православни.Защо пък сега им пречи православието?С какво?Православнята църква е майка на всички останали християни и християнски разклонения.Това означава,че искат да ни изтрият идентичността и ни направят по свой калъп,както направиха това през 18 век с "румънците",през 19 век с "украинците",с "македонците".Защо?

153

Анонимен

преди 5 години

Както е казъл поета: Обичам България, но не и обитателите.

152

Анонимен

преди 5 години

Те тия които са отишли да живеят "на запад" и са си "оправили живота" са по католици от папата, те най-много плюят по България и българите, въпреки че и на тях местните там гледат като на хора втора ръка и никога няма да ги смятат за равни, децата им вече ще ги приемат, но те не са българи, децате им дори български не говорят.

151

Тате

преди 5 години

Всеки отговорен родител трябва отдавна да е напуснал кочинката.

150

Анонимен

преди 5 години

България постигна благодарение на Социализма такива успехи, каквито Западът успя да постигне след векове колониализъм, империализъм, грабеж на целия свят. Ей, затова България е велика е западът е западнал. Западът е сбор от гейове. Българите, които живеят на Запад, са гейове.

149

Анонимен

преди 5 години

Западът води необявена война с/у България.Толкова ли е трудно за разбиране??Защото ни смятат за славяни и близки с Русия....................а западняците безкрайно много мразят Русия и православието!!

148

муспи

преди 5 години

Ето образец на еврейския фолклор. "Лъжлива преся", но нито дума че е еврейска - не под еврейско влияние, а изцяло еврейска! Източно европейците са недоверчиви наистина, но именно комунизма със страданието си ги е направил такива, защото страданието извисява, докато лакейството проваля. Лакейския опит ги е научил да бягат по селата, без да отричат че сами си правят съдбите. Берлин е станал дивашки град - по улиците не може да се види бял. Но, всеки си знае задълженията - евреите нямат нищо общо.

147

Анонимен

преди 5 години

Западът, колкото по-бързо западне, толкова по-добре за България.Ей, сега , някакви отворковци, дето живеят в Англия и Франция, ще почнат да говорят лошо за българите в България .............но те не осъзнават, че цялото богатство на Запада е платено с кръвта на хората от Африка, Близкия Изток и другите колониални и ограбени страни.Рано или късно.............сметката се плаща и всеки си получава това, което е заслужил.