186

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече чета коментарийте в Днес.бг, толкова повече се убеждавам, колко са прави българите от България в представите си за мен.Аз не съм българин!Аз не смятам, че другите гледат отвисоко на мен.Аз не смятам, че някой друг се грижи за мен и ми е виновен.Аз не смятам, че българите са най-умни в галактиката.Ако беше тъй, може би България щеше да е малко по-добре.Изобщо не ми пука какво работи съседа. Важното е да е любезен.Има и други неща.

185

Хаха!

преди 5 години

Предлагам наново да изградим Берлинската стена,да се наложат твърди санкции и никой, който не е от Източна Европа да не престъпва на изток от Берлинската стена и обратноСанкции върху всяко движение на стоки на изток,изобщо Източна Европа да се изолира и нито един западняк да не стъпва там за период от 100 години!Ние "готованците" в източна Европа сами да се справяме с трудната ситуация и да не чакаме на западняците!Така ще бъдем санкционирани и наказани за 100 години.Санкцията дазапочваотсега

184

Зозо

преди 5 години

ЕС не е СССР. В ЕС се чуват различни гласове и мнения. Няма Брежневци и Бай Тошовци!

183

Анонимен

преди 5 години

До Аман от всезнайковциДа,бе богати са няколко държави в ЕС,останолото са колонии,а България със 160-200 лева пенсии,които за храна не стигат.В България пенсионери гладуват и децата се недохранват,има случаи на умрели от глад.За едни майка,за други зла мащеха.

182

Карлмаркс

преди 5 години

Не слушкаме за да папкаме . ЕС се минаха. От нас *** не става

181

Аман от всезнайковци

преди 5 години

Няма запад или изток има обединена Европа и това побърква от яд , кремълското комплексирано джудже.Вие сериозно ли си мислите , че в най-богатата част от света , на хората им дреме за политика.Кога ще разберете , че Европа е велика и богата заради своята различност и история , а Русия е бедна и жалка заради своята еднаквост и повтаряща се глупост.

180

Анонимен

преди 5 години

Не подценявайте и не унижавайте европейците от изток!Източна Европа хранеше едновременно и изтока и запада.И сега е така.Имайте уважение и им покачете пенсиите и заплатите.

179

Анонимен

преди 5 години

Западът не построи Европа `отново`. Тя си беше построена. Но помогна на Германия да се дигне отново на крака.Европа беше богата не заради работливостта на европейците. Европа забогатя, защото столетия наред грабеше останалите държави по света. Така наречените колонии, които просъществуваха до към 60-те години бяха ограбвани до шушка. Главно природните им ресурси. И всичко беше влачено в Европа. Най се отличаваше в това отношение Англия, която се хвалеше, че в империята им слънцето никога не зал

178

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Правилно, а статията трябва да е забранена за лица под 18г. Също, не е за казване, на медия пишеща такива статии трябва да осигурява и стаи за третополови.

177

ИСТИНАТА

преди 5 години

От запад се раждат най големите *** пълни гьотверени без самочувствие и комплексари по природа

176

Анонимен

преди 5 години

От гледна точка на сексуалната ориентация е напълно нормално...

175

Енгелс

преди 5 години

много *** и пропагандистка статия

174

Енгелс

преди 5 години

До kuklaВ Германия има т.нар. буржоазен пролетариат, което реално не е пролетариат. Пролетариат са хората, които произвеждат, а в Германия както знаем производството е изнесено в Китай. В Германия работещите са заети основно в сферата на услугите, а доколкото има производство се върши от чужденци, а те както знаем нямат правата на германците и не могат да си вземат болнични като тях щото работят полу-легално.

173

Дойче Зеле

преди 5 години

Евтин ЕС-популизъм на брюкселската джендърска пропагандна машина. Не приемаш джихадисти - спират ти фондовете и ти взимат гласа в ЕС; приемаш бойците на ИДИЛ - крадеш от фондовете до спукване.

172

Анонимен

преди 5 години

До ЕтоДнешнатаРеалностТакива работи през соца нямахме

171

муспи

преди 5 години

Нещастни народе???? Толкоз приказки за бежанците и нито дума за евреите, а те ги докарват. Обърнали сте внимание че идват в Резово като току що излезли от хотела, а се представят като изминали хиляди километри пеша с деца на ръце?! Нито дума че евреите го правят за да изчезне бялата раса?! Нито дума, че по правилата на досегашния свят, до 21 век, това се е смятало за обявяване на война, и ако се правиш на разсеян изчезваш!

170

ЕтоДнешнатаРеалност

преди 5 години

STEFAN D-R D TCHO---YYY-SVERIGE 19 Февруари 2014, 3:57БАВНО , НО СИГУРНО ЗАПОЧВА ДА СЕ ПОЯВЯВА ИСТИНАТА ЗА ПРЕСТЪПНИКА БОЙКО БОРИСОВ! - АЗ СЪМ СЪОБЩИЛ ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ЧЕ ТОЗИ *** Е УБИЕЦ НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК. - ЗАД ТОЗИ *** СТОЯТ И ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, БОЙКО РАШКОВ, БОРИС ВЕЛЧЕВ И ПРЕСТЪПНИ КОПИЛЕТА УБИИЦИ, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГИ ИЗВАДИМ НА ПОКАЗ! - КАКВА ДА БЪДЕ ПРИСЪДАТА Е В ДУШАТА МИ СТРАДАЛНА ?! - - Избягал банкер: Бойко Борисов ме рекетираше! Избиват ни един по един! Мутри ме заведоха при него през 95-а, каза ми, че ще трябва да си плащам, казва Иван

169

Анонимен

преди 5 години

Много е вярна статията!Браво!

168

kukla

преди 5 години

Диктатурата на пролетариата напротив е на живо приложена в момента ва зап. Германия. А на изток е бой за оцеляване. В Германия масово законите се определят от работещите. Там шефовете са нищо. Работещите с години са в болнични поради психическо натоварване. Ходят по психолози. Почивните им дни са почти всеки месец. Уволнение на работещ става трудно, получава десетки хиляди обещетение. Живеят под наем, платен от държавата. ИЛи ако не плащат хазяинът им няма начин да ги изгони. Рай за пролетариата

167

Българска джендърска

преди 5 години

Българина е свикнал да го таковат със векове никой няма да ни уплаши..... чесъна джендърска.