246

Анонимен

преди 5 години

ИСКАМЕ СИ БЕРЛИНСКАТА СТЕНА,ЗАЩОТО ЖИВОТА И ДЪРЖАВИТЕ НИ БЯХА ТОГАВА ИСТИНСКИ РАЙ И ИМАШЕ РЕАЛНА СВОБОДА!ТЕЗИ ОТ ЗАПАД СЕ ОКАЗАХА РАФИНИРАНИ ФАШИСТИ!

245

Анонимен

преди 5 години

Истината е,че преди да падне Берлинската стена,на изток от нея беше истинския рай и свобода,факт!В момента никоя държава няма свобода и самоуправление,дори и най-силната - САЩ,факт.Забележете,че униформите при встъпването на техния президент в длъжност го придружаваха хора с английски униформи,а не с американски,те май още са колония,но по друг начин и без да го знаят.

244

Анонимен

преди 5 години

Който е живял през соца знае,че истината е една - бяхме много по-развита страна във всяко едно отношение и това беше перфектния строй,който на запад никога няма да достигнат.

243

Ким Чен Ун

преди 5 години

До до 90 То и сега има петилетки в Китай най богата страна във света .Само че да те светна малко по въпроса петилетки има там където някой отрасъл изостава от другите .А за салама от теб научавам че и той се е купувал свръзки ,при положение че имахме развито животновъдство и нямаше криза за месо .За телевизорите няма какво да ти отговарям на тъпите мантри .И накрая ходи в друга медия да лъжеш хората . Тук декиш няма да хванеш .

242

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Членска карта 7 Национализираха земята на чорбаджийте ,а бедните селяни влязоха самички в ТКЗС то защото имаха нивички с по 5-10 декара земя .

241

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Европейският съюз Да прав си и бъдещето е в Евразийският съюз и в БРИКС .

240

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен В интерс наистината и у нас жените не са имали право на глас през 30-те години на миналият век .Чети книгата на Крум Григоров Сред Народът и ще видиш че това е вярно което ти казвам . А и в уйкипедия има статии по този въпрос .

239

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Зозо Да ама има пияни от ишиас Юнкерци ,има още *** ,травестити ,содомити ,зоофилиистци ,наркомани ,пияници и третополови същества.

238

П.Петров

преди 5 години

Ами ако се окаже, че подозрителността на източноевропейците е основателна ?Че на запад от Берлинската стена също обществото се манипулира, но много по-изтънчено?Че демокрацията е станала параван за олигархия на крупния капитал?Че "мултикултурализмът" е нова трактовка на изпитания имперски принцип "Разделяй и владей" ?и т.н.

237

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 245Който гроб копае другиму, сам пада в него. Или най-скъпото му. Така че гледай ти да не паднеш от балкона.

236

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле - гнусно говорило на същества ограничени, отритнати от обществото заради злобата си, намерили поприще в ругането на "комунизма", Нищо че комунизъм не е имало. Но имаше същества, които поради хулиганията си, безмерната си самомнителност и нищо неструване, болестно перчене и неистов кариеризъм, прерастващ в грубост, обиди към другите, тъnа но грозна ирония... просто бяха отритвани от обществото и ... бягаха в подобни структури.

235

Анонимен

преди 5 години

Източноевропейските страни трябваше да захранят Запада с евтина работна ръка, а това предполагаше те да се държат бедни, за да не секне притока на хора. Този процес се подпомагаше от местни политици. Това е причината за недоверието на Източна Европа.

234

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПри лошия соц....Ми скачай от балкона и право при бай Тошо в соца ще идеш!

233

Анонимен

преди 5 години

При лошия соц тука нямаше безработица, наркомании, престъпност, имаше висока култура, просвета, истинска медицина а не комерсиално-търгашеско-неграмотна. На олимпиадите бяхме в топ 10 на спортните народи. Въпреки санкциите и диверсиите на същия тоя добронамерен запад.

232

Анонимен

преди 5 години

Сега евроатлантиците внушавате че не ни лъжат и използват ли? Боже, ела си прибери вересиите.

231

Анонимен

преди 5 години

Като сравниш комунистическите цели и заплати и днешните, ще се види че в много отношения тогава бяхме по-богати от днес. И не ми ги хвалете на запад колко са богати, щото в щатите с доход от 10000 долара 6000 са ти за наема на къщата, освен ако не живееш в барака или в къща в полето.

230

ХАХАХХАХА

преди 5 години

При другите пък си личат раните от фашизма, развратността, наркоманията, грозотиите от браковете по сметка, бездушието, алчността, аутизма, плюскането на гмо, бройлерска храна и наглостта.

229

Анонимен

преди 5 години

И ние не разбираме запада. Грозните западняци идват и ни крадат момите, като се хвалят с пари, а в техните държави тия пари им стигат колкото да не са просяци и да си платят храната и наема. След това се раждат от смесени бракове ей такива чудеса, като например внуката на Жулиета Шишманова, великата ни гимнастичка, като я видях треньорка пна италианските гимнастички и щех да припадна какво се получава като прекрасния български ген се омеша с евроатлантическия. Нема такава неземна годзилкрасота.

228

Анонимен

преди 5 години

Така нареченият запад са едни пари, ама много пари и това дава илюзията за спокойствие, демокрация, либерализъм. Стане ли нещо със стандарта и парите нещата може и да излезнат от контрол и това ще бъде най- лошото и за източноевропейците.

227

един

преди 5 години

Проблемът на Запада не е постсоциалистическото мислене на хората. Проблемът е консерватизмът, който реално предпазва нацията и не позволява на Запада да навлезе в живота на хората, както вече го е сторил в западноевропейските страни. А страните от Централна Европа знаят какво означава да отстояваш свободата си пред големите империи ;)