350

мак

преди 5 години

Waffen, хубаво е да знаем кой как гласува, аз разбрах за нашите (но не в България), какви партии как са дали гласа си и някои имена, погнусих се, такова слагачество пред еп.

349

съм за гъмза

преди 5 години

До Waffen SSМи ще ти кажа!Филиз Хюсменова,Илхан Кючук,Сергей Станишев, Светослав Малинов и Искра Михайлова са гласували срещу Унгария!*** Майдел-въздържал се!Негласували-Неджми Али,Петър Курумбашев и Георги Пирински!

348

Анонимен

преди 5 години

До БерлинВИЕ ГЕРМАНЦИТЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. Ако не сме се водили по вашия ПРОСССС акъл, днес България щеше да е на три морета и не само. Вижте на какво приличате - жалък териториален отрязък сте от Европа, а вече си претопявате и собствения народ. След сто години няма да съществувате и то сами се затривате, а лошото е че и на други народи продължавате да проповядвате упадъчния ви пример.

347

Анонимен

преди 5 години

ЮНКЕР ТРЕЗВЕН ЛИ Е БИЛ ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ?

346

Анонимен

преди 5 години

Ха, право на глас! Като че ли има някакво значение.И досега какво какво направиха, като го имаха? Което впрочем важи и за нас.

345

до 332

преди 5 години

Каква хранилка бе,човек!?В момента Унгария се развива много стабилно със собствени сили,и на еврейците и сорос това не им харесва!Непрекъснато ги "съветват" кво да правят,но те си знаят своето!Сега се опитват да ги мачкат,но няма да стане!Между другото,никой от нашите евро дупеДати не е подкрепил Унгария!На това му викат "кенефсуратлъ",ама карай да върви,в България е така!

344

Анонимен

преди 5 години

До БерлинНЕ НИ ИЗХРАНВАШ А НИ ОГРАБВАШ ПО ДЕСЕТКИ ОТВРАТИТЕЛНИ НАЧИНИ, ЗА КОИТО МЕДИИТЕ КОИТО СИ КУПИЛ НЕ ПИШАТ. тЪРГОВИЯТА ТИ С НАС Е КАТО НА АНГЛИЧАНИТЕ С ИНДИАНЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ГРАБИШ ИСТИНСКИ ЦЕННИ НЕЩА - ЗЛАТА, СРЕБРО, МЕД, ЧИСТА ХРАНА, ЖИТО, А ВНАСЯШ ГМО *** И *** ОТГЛЕЖДАНИ В КОВЧЕЗИ.

343

ХАХАХХАХА

преди 5 години

ЧЕ У НАС ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ СЕ СПАЗВА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА, АМА НАШИТЕ СЕ Д У П Я Т НА ЕВРОЛЕШОЯДИТЕ И ЗАТОВА ГИ ОСТАВЯТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ОГРАБВАНЕТО И ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИ, ТУРЦИ, РОМИ, ЕВРЕИ, АРМЕНЦИ, НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА МИЛОТО НИ ОТЕЧЕСТВО.

342

Waffen SS

преди 5 години

Интересно ми е как са гласували нашите родни сервилници.Оказва се,че ЕС мощно налага санкции на горди и борещи се за национално достойнство държави.Тези,които дръзват да имат собствено мнение.Но за нас няма страшно,защото с тази безгръбначна политика на тотално,сервилно и коленопреклонно поведение няма опастост.Цялото кредо на България беше изразено с кратката и незабравима фраза на Борисов"Ами каквото кажат началниците ,те да се разберат".Тази фраза изчерпва цялата политика на България.Красота

341

Анонимен

преди 5 години

Всеки има право на мнение стига то да е като нашето - ЕС

340

Членска карта №7

преди 5 години

Демокрация, да ге!

339

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Ето на това му се вика демокрация по евроатлантически !Пучдемон в затвора, защото организирал референдум.Орбан без глас, защото е държавник и иска да опази народа си от асимилация, цiганизация и ислямизация ...Господа, измислени демократи, а всъщност слуги на световния елит, такава липса не свобода и демокрация не е имало дори по времето на СССР и Берлинската стена.Факт !

338

Берлин

преди 5 години

Българи, излизайте час по-скоро от ЕС. Писна ми да ви изхранвам.

337

anonimen

преди 5 години

ЕС Е НА ПЬТ ДА СЕ РАЗПАДНЕ !!!!! ДАЙ БОЖЕ ДА СТАНЕ ТОВА !!!!

336

anonimen

преди 5 години

До АнонименИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ЩЕ ПОМОГНЕ РАЗВИТИЕТО НА БЬЛГАРИЯ !!!! ГРЕШКА БЕШЕ ВЛИЗАНЕТО НИ В ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ !!!!

335

Берлин

преди 5 години

Хахахахахаха... яко! :))))))

334

Име

преди 5 години

аз съм на мнение, че този нелегитимен еп трябва да си ходи, заедно с всичките си институции. ако в цялото си съществуване англичаните имаха право, то бе брексита от този фекалий от шуробаджанащини, какъвто е "комуняшкият" ек, еп и всички братчедски институции, които нямат нищо общо с реда в свинските черва, с извинения към турците...

333

Отговор

преди 5 години

До Стоянов 334 Ами проблема е, че ще ги одрусат със стотина милиарда , като Англия .

332

Име

преди 5 години

aaa, праскача на минуси смени темата. поздрави, леха номер 341. като *** на повикване да поддържаш огъня в името на страницата, имаш плус, но от пене три минуса, *** ракетчик. това е нищо, дето го постигна, но щом земаш пари за дейността си, като всеки един мъск, бесос и друг комсомолец на клинтън, тогава "минаваш"... :-))) но не пред мене!

331

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не ги мисля богатите, та те, ако нямаха сметка от нас нямаше да ни приобщават. Нали за това са богати, защото са лицемери. Нашите пари, като вноски се връщат обратно за да ни кажат как да ги харчим, обаче вместо да изписват вежди изваждат очи. Много добре знаят как се харчат парите тук , но не им пука. Що не кажат: Харчите парите корупционно и да ги спрат, или да наложат техен контрол.