399

Анонимен

преди 1 седмица

Единствената смислена държава в ЕС е наказана! Позор - това не е съюз а диктат на една шепа чиновници начело с ялова баба...

398

х

преди 1 седмица

До Ким Чен Ун

Възстанията в Унгария през 1956г. са внесени отвън,те не са били естествени или предизвикани отвътре.
Прочети истинската биография на генерал Дьо Гол,той е последния,който се опитва да спаси суверинитета на страната си и за това плаща голяма цена.В последния момент,след като той не вижда изход от ситуацията,се обръща за помощ към руснаците,но те не реагират,защото на Унгария им се спретва революция отвън от противниците му.Спечелва човека който е фашист и заробва Европа - аденау

397

муспи

преди 1 седмица

Виждате, без окончателното решение на еврейския въпрос нищо не може да се направи.

396

Анонимен

преди 1 седмица

Така става с всеки който се обяви срещу Сорос и неговите НПО-та. Които са имструментите на тайното правителство управляващо света.
Ако слушкаш - ше папкаш. Ако не слушкаш - шамар.

395

Анонимен

преди 1 седмица

Не му е много чиста работата на Орбан................но ще видим, ако поживеем още малко!!!

394

Анонимен

преди 1 седмица

Накрая може да излезе, че Орбан е двоен агент, вербуван и от Англия, и от Русия..............с една единствена цел................да разклати ЕС.
Защото и Англия , и Русия сега имат интерес от слаб ЕС ..............разбира се , от различни позиции!!!

393

Анонимен

преди 1 седмица

Има и друга хипотеза.............Орбан да е вербуван в Оксфорд от англичаните за да разклати ЕС, с тоя Брекзит сега , англичаните искат слаб ЕС, за да могат да получат по-благоприятни условия...................ах, тези английски колонизатори, как го измислиха...............гениален план на една империя и велика сила!!!
А вие се хванахте на въдицата колко благороден е Орбан!!!

392

Анонимен

преди 1 седмица

Цялата логика на събитията ме убеждава в следното:
ЕС е гениално измислех проект от няколко масонски клана за да се държат в подчинение народите от цял един континент.
Политиците разиграват циркове , но може би всички са инструктирани тайно и са подписали да изпълняват тоя план...........това е много възможно!!

391

Анонимен

преди 1 седмица

Да видим сега дали ще накажат Унгария..................или Орбан ще клекне...........в последния момент!!
Все пак Орбан има да храни 5 деца.................ако остане без работа, децата му ще умрат от глад!!

390

Анонимен

преди 1 седмица

Орбан ще се отблагодари по някакъв начин на Сорос...................за годината, прекарана в Оксфорд , с парите на Сорос.
Пак се хванахте на въдицата колко благороден е Орбан, нали??
Не видяхте цирка , който ви разиграват двамата заедно................Сорос и Орбан, нали??

389

Анонимен

преди 1 седмица

Някакви тук се упражняват да "съдят" унгарците...,това е смешно, защото тази нация е заставала и срещу татарите и срещу турците и срещу австрийците и срещу СССР !
Орбан е унгарски и християнски герой !!!

388

Анонимен

преди 1 седмица

Или Орбан и Сорос са се скарали жестоко , или го играят на противници само,но иначе са си приятелчета, ние не знаем кое е вярното.
Защото Сорос е пратил Орбан да изучава 1 година политически науки в най-престижния европейски университет- този в Оксфорд.
Давам материал за размисъл, на тия, които могат да мислят!!

387

Анонимен

преди 1 седмица

Орбан има 5 деца, завършва право в университета в Будапеща , но изучава 1 година политически науки в Оксфорд със стипендия на Сорос.
Интересни факти за Орбан, нали??

386

Ким Чен Ун

преди 1 седмица

До Анонимен Абе ти луд ли си или носиш на лудите дрехите ? какви 60 милиарда те гонят бе тъпчо ,газда борисов изтегли толкова заеми в размер на 70 милиарда лева ,инфлацията гони вече над 5% за таи година ,корупция кражби и далавери на всяка крачка, убийства ,самоубиства колкото искаш и само кьорчо като теб не ги вижда тези неща .Айде свали розовите джендърски очила и погледни истината в очите и беж да си сложиш още малко дрога във вените .

385

Анонимен

преди 1 седмица

Много интересно, че Орбан е завършил Оксфорд със стипендия на Сорос!!
Небалагодарен излезна Орбан.................да тръгне срещу благодателя си!!!
Май всичко ще излезе един голям цирк и накрая Орбан ще клекне и ще приеме мигранти!!

384

Ким Чен Ун

преди 1 седмица

До Анонимен И не само на три морета щеше да бъде България ами много по богата .През 1941 година България и Германия сключват спогодбата Нойбахер ,в нея пише че България трябва да подпомага Немската армия с пари , стоки и всичко необходимо за нейното физическо съществуване на Балканите и по късно срещу войната им в Съветска Русия .За четири години Германия е ограбила България с повече от 30 милиарда лева по сегашен курс над 10 милиарда евро .На това му се вика ограбване от приятел.

383

Анонимен

преди 1 седмица

До 382
Абе смешенн по времето на твоя Сив България има 10 млрд БВП и толкова външен заем.
Сега България има над 60 млрд БВП и 10 млрд БВП. Бизнеса работи с модерни технологии , страната е сред най добрите в Интернет технологията и мн др. На времето имаше 100 Москвича в държавата , сега има 1 милион коли. Аре лягай си пенсионерр хамавв. От големия ви Сив правихте консерви да не умрете от глад

382

Нико

преди 1 седмица

Няма вечни съюзи има вечни интереси скърцането в ес е започнало отдавна и както москва през соца така и брюксел диктуват на всички та чак до краставиците криви или прави да са и еднолично някой да вкарва хуни от третия свят с милиони всичко е гвоздеи в ковчега Е С

381

Ким Чен Ун

преди 1 седмица

Да Виктор Орбан е мъжкар отвсякъде ,но се налага да му се припомни Унгарското въстание през 1956 година и как тогава Унгарците рипаха срещу СИВ и Варшавският договор .Та да го питам ,абе господин Орбан с какво СИВ и Варшавският договор бяха по лоши от сегашният европедалски съюз и нато ? Който постоянно искат да ни затрият като етно национални държави ,насаждат и истанбулски конвенции содомия и зоофилия ,травестити ,наркомани и други деградирали ценности .

380

Анонимен

преди 1 седмица

Типичен представител на балканите. Като всипко е хубаво е първи. Като стане проблем първи бяга от отговорност :) Балкански вид мишка. Браво на ЕС че му удариха шамар ! Това са мъже ...приеха 1 мил. Бягащи от война , без да реват . Сега по мъжки и му биха един шут. Респект.