390

муспи

преди 5 години

Виждате, без окончателното решение на еврейския въпрос нищо не може да се направи.

389

Анонимен

преди 5 години

Така става с всеки който се обяви срещу Сорос и неговите НПО-та. Които са имструментите на тайното правителство управляващо света. Ако слушкаш - ше папкаш. Ако не слушкаш - шамар.

388

Анонимен

преди 5 години

Не му е много чиста работата на Орбан................но ще видим, ако поживеем още малко!!!

387

Анонимен

преди 5 години

Накрая може да излезе, че Орбан е двоен агент, вербуван и от Англия, и от Русия..............с една единствена цел................да разклати ЕС.Защото и Англия , и Русия сега имат интерес от слаб ЕС ..............разбира се , от различни позиции!!!

386

Анонимен

преди 5 години

Има и друга хипотеза.............Орбан да е вербуван в Оксфорд от англичаните за да разклати ЕС, с тоя Брекзит сега , англичаните искат слаб ЕС, за да могат да получат по-благоприятни условия...................ах, тези английски колонизатори, как го измислиха...............гениален план на една империя и велика сила!!!А вие се хванахте на въдицата колко благороден е Орбан!!!

385

Анонимен

преди 5 години

Цялата логика на събитията ме убеждава в следното:ЕС е гениално измислех проект от няколко масонски клана за да се държат в подчинение народите от цял един континент.Политиците разиграват циркове , но може би всички са инструктирани тайно и са подписали да изпълняват тоя план...........това е много възможно!!

384

Анонимен

преди 5 години

Да видим сега дали ще накажат Унгария..................или Орбан ще клекне...........в последния момент!!Все пак Орбан има да храни 5 деца.................ако остане без работа, децата му ще умрат от глад!!

383

Анонимен

преди 5 години

Орбан ще се отблагодари по някакъв начин на Сорос...................за годината, прекарана в Оксфорд , с парите на Сорос.Пак се хванахте на въдицата колко благороден е Орбан, нали??Не видяхте цирка , който ви разиграват двамата заедно................Сорос и Орбан, нали??

382

Анонимен

преди 5 години

Някакви тук се упражняват да "съдят" унгарците...,това е смешно, защото тази нация е заставала и срещу татарите и срещу турците и срещу австрийците и срещу СССР !Орбан е унгарски и християнски герой !!!

381

Анонимен

преди 5 години

Или Орбан и Сорос са се скарали жестоко , или го играят на противници само,но иначе са си приятелчета, ние не знаем кое е вярното.Защото Сорос е пратил Орбан да изучава 1 година политически науки в най-престижния европейски университет- този в Оксфорд.Давам материал за размисъл, на тия, които могат да мислят!!

380

Анонимен

преди 5 години

Орбан има 5 деца, завършва право в университета в Будапеща , но изучава 1 година политически науки в Оксфорд със стипендия на Сорос. Интересни факти за Орбан, нали??

379

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе ти луд ли си или носиш на лудите дрехите ? какви 60 милиарда те гонят бе тъпчо ,газда борисов изтегли толкова заеми в размер на 70 милиарда лева ,инфлацията гони вече над 5% за таи година ,корупция кражби и далавери на всяка крачка, убийства ,самоубиства колкото искаш и само кьорчо като теб не ги вижда тези неща .Айде свали розовите джендърски очила и погледни истината в очите и беж да си сложиш още малко дрога във вените .

378

Анонимен

преди 5 години

Много интересно, че Орбан е завършил Оксфорд със стипендия на Сорос!!Небалагодарен излезна Орбан.................да тръгне срещу благодателя си!!!Май всичко ще излезе един голям цирк и накрая Орбан ще клекне и ще приеме мигранти!!

377

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен И не само на три морета щеше да бъде България ами много по богата .През 1941 година България и Германия сключват спогодбата Нойбахер ,в нея пише че България трябва да подпомага Немската армия с пари , стоки и всичко необходимо за нейното физическо съществуване на Балканите и по късно срещу войната им в Съветска Русия .За четири години Германия е ограбила България с повече от 30 милиарда лева по сегашен курс над 10 милиарда евро .На това му се вика ограбване от приятел.

376

Анонимен

преди 5 години

До 382Абе смешенн по времето на твоя Сив България има 10 млрд БВП и толкова външен заем. Сега България има над 60 млрд БВП и 10 млрд БВП. Бизнеса работи с модерни технологии , страната е сред най добрите в Интернет технологията и мн др. На времето имаше 100 Москвича в държавата , сега има 1 милион коли. Аре лягай си пенсионерр хамавв. От големия ви Сив правихте консерви да не умрете от глад

375

Нико

преди 5 години

Няма вечни съюзи има вечни интереси скърцането в ес е започнало отдавна и както москва през соца така и брюксел диктуват на всички та чак до краставиците криви или прави да са и еднолично някой да вкарва хуни от третия свят с милиони всичко е гвоздеи в ковчега Е С

374

Ким Чен Ун

преди 5 години

Да Виктор Орбан е мъжкар отвсякъде ,но се налага да му се припомни Унгарското въстание през 1956 година и как тогава Унгарците рипаха срещу СИВ и Варшавският договор .Та да го питам ,абе господин Орбан с какво СИВ и Варшавският договор бяха по лоши от сегашният европедалски съюз и нато ? Който постоянно искат да ни затрият като етно национални държави ,насаждат и истанбулски конвенции содомия и зоофилия ,травестити ,наркомани и други деградирали ценности .

373

Анонимен

преди 5 години

Типичен представител на балканите. Като всипко е хубаво е първи. Като стане проблем първи бяга от отговорност :) Балкански вид мишка. Браво на ЕС че му удариха шамар ! Това са мъже ...приеха 1 мил. Бягащи от война , без да реват . Сега по мъжки и му биха един шут. Респект.

372

Анонимен

преди 5 години

Орбан е уникален. Кога ще се ядат кюфтетата е първи на масата, обаче кога ще се спазват договорки все гледа да клинчи и говори популистки истории.Неслучайно младите в Унгария колко пъти протестираха. А иначе никой няма да напусне ЕС.Всички виждат какво се случва с Англия, която се поддаде на популистките брътвежи на Фараж. На Орбан това му намекват ,ама той не се спира

371

Анонимен

преди 5 години

А какво ще стане ако Вишеградската четворка, Гърция, Италия, Австрия и Португалия - все държави, които не са съгласни с политиката на Германия, гласуват за отнемане правото на глас на Германия от ЕС?Защо това ми се струва невъзможно? Защо в цял съюз, където над 50% от държавите НЕ ИСКАТ мигранти, НЕ ИСКАТ да им се налагат "либерални" диктати и т.н. нямат право да си го кажат и да отнемат право на глас на двете, трите държави, които го налагат на всички?