410

Американ

преди 5 години

Тия чукундури май ще затрият ЕС както са тръгнали..

409

ko

преди 5 години

До Анонимен 414Ти да видиш ! тц тц тц

408

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАбе вие добре ли сте?За една жена някъде в миналото,Ротшилд ще си разваля отношенията с България?Аз разгледах написаното по този повод,няма такова нещо,той си има друга жена след това!Само пишете пропагандистки теории.

407

Анонимен

преди 5 години

Имайте предвид, че и тоя Орбан не е стока! Не е читав, популист е човека, често говори глупости, обаче в ЕС са още по-зле. И помнете ми думата. Най-виновна за всичките страдания на Европа е Германия! Първа световна война, втора световна война, сега вкараха мигранти, единствено те искат мигрантите. Немците искат да командват цяла Европа и да си избиват комплексите на другите народи. Те винаги така правят. Само че тая работа няма да продължава така.

406

Анонимен

преди 5 години

Да ви разкажа каква е историята за Ротшилдови и България.Един от тях е бил женен за една българка, но тя го оставила(явно е разбрала, че те са сатанисти) и той се е заклел, че тая държава(България) ще бъде унищожена много скоро. Истина е , има много инфо за това в нета.

405

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига глупости!Защо Ротшилд да мразят България,като те бяха дори и с Тодор Живков и работеха с него?Президентът ни завърши също тяхна военна школа,стига глупости!

404

Анонимен

преди 5 години

Ами орбанее като защитава страната ...Да вземат да му върнат унгарците по Европа :) Да ни върнат и Български мигранти . Проблема е ниска топка. Или казано гледам си собствения г ъз в обща компания :) Всяка компания има по един такъв орбанито. Изобщо не ми е интересен или свеж. Аман от такива в ежедневиетоо. Какво е направил за унгарците докато е на власт ? Някой реално да каже ? Вдигна им стандарта 2 пъти или какво ?

403

Анонимен

преди 5 години

Това, което виждаме ние е само проекция на вътрешната война м/у няколко масонски клана и различни масонски ложи .............можем само да гадаем какво ще се случи, защото всичко се решава на много високо ниво!!!

402

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРазбира се, че Ротшилд е над Сорос, но има и други влиятелни масонски кланове.Ротшилд много мразят България................и искат да я унищожат(не знам до коя година, но си имат такъв план...в близки срокове).

401

Анонимен

преди 5 години

Решението считам, че е правилно, защото европа взе да се плъзка в плоскостта на фашизма, облечен в целофана на "родолюбието и патриотизма" и ограничението свободата на личността

400

Анонимен

преди 5 години

Ами смятам скоро Орбан ще прекрати вноските си в бюджета на ЕС. След като не му дават да се изкаже за какво да им плаща?

399

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСпоред мен,Ротшилд е над Сорос,но на мен Ротшилд ми харесва,защото имат много добри идеи.Разгледайте ги.Те искат да съберат най-доброто от света в едно и да работят заедно.

398

Анонимен

преди 5 години

Орбан е голям пич!И защото защитава страната си и не им цепи басма,му свиха перките.Той беше един първите поздравени от Тръмп,а европейците незнайно защо са противници на Тръмп и му свиха перките на Орбан.

397

Анонимен

преди 5 години

Големият въпрос е кой стои зад Сорос....................дали Ротшилдови или някой друг от влиятелните масонски кланове???

396

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАми доколкото знам,Орбан промени курса и вече е консерватор,дори гонеше Соросовите организации от Унгария и искаше да закрива университета им.

395

Анонимен

преди 5 години

Имайте предвид, че Сорос не е сам, зад него стоя още по-властни и още по-богати хора!!!

394

х

преди 5 години

Спечелва фашиста Аденауер и Европа става зависима,която фондация създаде и герберите.

393

Анонимен

преди 5 години

Орбан или е голям идеалист, или играе някаква игра за да заблуди унгарците, бил е на стипендия в Оксфорд 1 година, пратен там от Сорос.Сорос не праща случайни хора да учат в Оксфорд политически науки, значи Орбан дължи кариерата си на Сорос и е малко вероятно да тръгне с/у Сорос.

392

Анонимен

преди 5 години

Единствената смислена държава в ЕС е наказана! Позор - това не е съюз а диктат на една шепа чиновници начело с ялова баба...

391

х

преди 5 години

До Ким Чен УнВъзстанията в Унгария през 1956г. са внесени отвън,те не са били естествени или предизвикани отвътре.Прочети истинската биография на генерал Дьо Гол,той е последния,който се опитва да спаси суверинитета на страната си и за това плаща голяма цена.В последния момент,след като той не вижда изход от ситуацията,се обръща за помощ към руснаците,но те не реагират,защото на Унгария им се спретва революция отвън от противниците му.Спечелва човека който е фашист и заробва Европа - аденау