430

Пешо

преди 5 години

Браво на ЕС, че се събуди и почна да действа в своя защита. Дано не е твърде късно, защото на националпопулизма трябваше да се реагира много по-рано.

429

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 425Какви рубли, *** неадекватен? Само рубли са ви в главите на герберските западнопоклоннически ***. За Сорос и Ротшилд вземи прочети няколко реда, барем нещо ти влезе в празната олигофренична тиква. Деня на въжето идва за тия като тебе, и то бързо!

428

Анонимен

преди 5 години

СмъртЗа БрюкселскотоСоросоидно котило и неговите чобани отвъд океана, американскитеЧифути!!!

427

Анонимен

преди 5 години

Орбан, ако беше толкова неудобен, отдавна да са намерили начин да го отстранят политически, в краен случай - и физически.Щом това не се е случили, значи масоните имат друг план за Унгария. Не може да знаете какво става в масонските глави..............да видим какво ще стане с Унгария.Сега се смейте или давайте минуси , но един ден да не излезе, че съм бил прав!!!

426

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Нено Ти България за богата ли я смяташ ? Или искаш да ставаш шут на ЕС и да разсмиваш хората тук .

425

Ким Чен Ун

преди 5 години

До До 427 Аз пък се смях на пияните английски и германски сви.не дошли на алкохолен и нарко туризъм в България ,като ги гледах как се търкалят по улиците пияни и дрогирани и мръсни и потни с миризма на пор .Направо се отвратих от тях

424

Анонимен

преди 5 години

Вижте какво,либералите са група от хора от около 5-6 държави,които държат всичко в ръцете си и цоцат отвсякъде,поне така го представиха в Тубата,такива са Германия,Франция,щатите и други силни.Те са свързани и с разните там банки,фед,мед и тралала всички организации,държащи парите и властта и прибиращи облаги.И затова интересите на по-силните в Европа,никога няма да съвпадат с интересите на останалите европейски държави.Но разпадането на Европа също не ми харесва.

423

big enough

преди 5 години

Да наказваш държава за това, че е отказала да вземе сумати имигранти известни със своята примитивност и агресия е много силно доказателство, че цялата идея зад "бежанския потоп" не е от благородни и хуманни съображения, а е зловещ и пъклен план, и че тиквите от Брюксел не са никакви лидери, а СЛУГИ!

422

Анонимен

преди 5 години

Защо всеки като Орбан,който се опитва да защити държавата си и интересите ие мачкан?Някой има ли обяснение?

421

Анонимен

преди 5 години

Следващия път,когато говорите за банани и тоалетна хартия,които всъщност ги имахме,спомнете си,че източна Европа е хранила и запада,пълнейки златните им резерви,спомнете си че Източна Европа спаси запада и от банкрут!И бъдете бладодарни.

420

Анонимен

преди 5 години

До До 427Ами запада е бакрутирал когато СССР спират да им изпращат злато.Към 1944 г. англичаните и австралийците вече бяха напълно изчерпали своите златни запаси. Само Сталин продължаваше да пълни сейфовете на Форт Нокс със злато. Така продължи чак до 70-те години, когато СССР напълно изплати на Вашингтон последнитедългове по ленд-лийза. Изплати ги напълно със злато.И тогава настъпи първият шок. Реално САЩ обявиха банкрут и на 15 август 1971 г.

419

Анонимен

преди 5 години

А знаеш ли как може да се разпознае българин в Москва ?Ходи като ударен самолет плюе по улиците пуши цигари говори на висок тон общо взето селяния до шия !Срам !

418

Анонимен

преди 5 години

Аз преди няколко седмици се върнах за малко в България и наистина смех но не на Русия :)Хората гладни злобни и черни !С такива впичатления останах още два дена и си бия шута от тази клоака !!!!!

417

Анонимен

преди 5 години

Браво на гс.Орбан !Нашите кО р Ви кога един път ще застанат като мъже ?Кога тоя дебелея ще се опъне на тези кърлежи в ЕС ?Никога !!!Защото го държат за топките, а е мръднал ........Отставка и напускане на ЕС !!!!!!!Оглозгахте я тази държава само администрация и никакъв бизнес !!!!!

416

Анонимен

преди 5 години

"....И тогава настъпи първият шок. Реално САЩ обявиха банкрут и на 15 август 1971 г. президентът Ричард Никсън съобщи за отмяна на златното обезпечение на долара........САЩ бяха вече победена държава, но не от външен противник, а от вътрешната си върхушка. Но това в СССР и социалистическите страни не беше разбрано. Същото се отнасяше и за Китай, с когото Никсън успя да сключи съюз срещу СССР."Сега разбирате ли,че превземането на източна Европа е спасило запада от банкрут?

415

Анонимен

преди 5 години

До Лицето на ЕС-тоБойко и герберите ги създадоха фашистка организация на Аденауер,която зароби Европа,разбрахме го много късно.Затова,той никога не може да бъде Орбан,нито някога ще защити българските интереси,хората живеят в концлагер.

414

Анонимен

преди 5 години

Марш, унгарците от Европа! Нахални дървеници, които Симеон Велики трябваше не да заселва в Панония, а направо да ликвидира!Стига сте ми го яли, *** с Ротшилд или Сорос!Освен за рубли, хабер нямате от нещата!

413

Анонимен

преди 5 години

Накратко - "Тя не беше нито Втората световна, нито съпротивата във Франция. За нея не се знае почти нищо. Опитват се да я наместват в така наречената конспирация, т.е. да я омаловажат. Но това беше най-важната война на генерал де Гол, която в крайна сметка, той загуби. С нея обаче започна войната срещу САЩ и техния долар, която е основната причина за ставащото сега на планетата."

412

Лицето на ЕС-то

преди 5 години

За да дават на правителствата да крадат еврофондовете, те трябва да слушат ЕС-то. Така си продадоха родината и Боеко и много други. Само Орбан защитава страната си.

411

Американ

преди 5 години

До АмериканИмам пред вид чукундурите гласъвали срещу Унгария