90

Анонимен

преди 5 години

Обкръжението - грешка

89

Анонимен

преди 5 години

Малко му е на руския агент, направо да го изгонят от ЕС! да върви при руснбаците да им се жалва! Ама не щеееее! Що бе, путинофили? Щото запалтата в Русуя е 3 пъти п -ниска от унгарската бе! А защо - щото немските работодатели им я дават. А никой не иска руснак да му плаща, всеки се натиска за западни инвеститори. що бе, нещастници ?

88

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Австрия, Гърция и Италия да напуснат ЕС.Там ще остната само пръд льовците България и Румъния - просяците на Европа.

87

Анонимен

преди 5 години

Напоследък се говори за ОРбаномика - икономика тип "орбан". Дори по-нестандартните Икономисти го сочат за пример.

86

Анонимен

преди 5 години

90 ще ти са ама глей фо тогава дали ще я има твоята Рисия

85

От 49

преди 5 години

Изобщо не греша. Казват, че в Унгария е ад, почти тоталитаризъм. Самият Орбан не бил крадец и мошеник, но обкражението му се състояло от изпечени мошеници.

84

Анонимен

преди 5 години

В антиевропейска Унгария отварят заводи на Мерцедес, в проевропейска България икономиката е скара, бира и туризъм.

83

Анонимен

преди 5 години

Фактът, че СЛЕД като ОРбан одържави редица важни предприятия свързани с топлоподаването, водата, и т.н. нивнеститорите не само не избягаха, ами днес са в пъти повееч отпреди говори много.

82

Анонимен

преди 5 години

Не виждам проблем. Просто Полша ще наложи вето на отнемането на глас на Унгария, а след това Унгария за полската процедура. Гласуванията в Европарламента са безсмислени.

81

Анонимен

преди 5 години

87 Орбан наистина е руска подметка нощо чудно да си е техен шпионин

80

Анонимен

преди 5 години

айде бе, пудели спасявайте се от мракобесния съюз, заминавайте за Москва! Тука знаете ли къв банкет ще направим?

79

Анонимен

преди 5 години

ПРОЦЕДУРАТА ТРАЕ ОТ ТРИ ДО ПЕТ ГОДИНИ И НАКРАЯ КАТО СЕ ГЛАСУВА, ЕДНА СТРАНА АКО ГЛАСУВА ПРОТИВ, НЕ СЕ ВЗЕМА РЕШЕНИЕ.А ДОТОГАВА МОЖЕ И ДА НЯМА ЕС.

78

ЦК на БКП

преди 5 години

За да гарантираме 100 процентовото единодушие при приемане на важни решения по пътя към настъпване на светлото бъдеще в Отечеството, от днес опозицията няма да бъде представена в парламента.

77

Анонимен

преди 5 години

83 - ей затова няма да се оправим. Човек който защитаав независимостта си веднага става "руска подметка". За твое сведение през 1989 Орбан е излязъл на площада да скандира срещу комнустическия строй и е бил в челните редици. Къде е бил твоя лидер - ББ - тогава? търкал е ушите на Тато! Унгарците защитаваха независимоста си от СССР с кръв, днес я защитават от ЕС. А ние?

76

Анонимен

преди 5 години

"корупция и нагласени обществени поръчки с европейски средства" - Ако това беше истинската причина, отдавна да са ни изхвърлили от съюзът като мръсно коте.България е номер 1 по точене на европейски пари и корупция. Това става по най-очевиден и неприкрит начин. Но слушаме и изпълняваме каквото ни се нареди. Затова се правят че не ни виждат. По добре управниците... мафията да краде трохи, а ЕС легално да дои България.

75

Гробокопач

преди 5 години

До НеноАз искам излизане от ЕС, *** евриете са сложили Бойко д апази от излизането, затова ще бутнем Бойко, а теб ще те пратим в изгнание, заедно с него и Цветанов!

74

до 66

преди 5 години

Защо да напуска, изгонете го сами ама не можете щото сте едни шмиргели. Унг-ария не приема бежанци, задръжте си бежанците и си игрaйте на демокраиция много ви здраве На Виктор Орбан не му трябват вашия ЕП и никакъв глас там, този глас тъй или иначе е глас в пустиня.

73

Орбан

преди 5 години

Не Зная дали ЕНП ще успее да спечели ИЗборите. Вярвам, че ЕНП е последната голяма партния която може да управлява. това което ви предлагат социалистите и либералите е кошмар. Само ЕНП е в състояние да защитава христинянските ценности. Ако ЕНП загуби ще падне и последната крепост

72

Анонимен

преди 5 години

Интересното е, че другият популист Курц също му заби нож в гърба на Орбаня. Това им харесвам на популистите, никога не пропускат да си ругатни ножове в гърба един другиму. Българските евродепутати от популистките партии също му рухнаха ножа. Все пак това е задачата спусната от знаете къде, да се разединява съюза.

71

Анонимен

преди 5 години

Казано по-простичко - Орбан изгони Сорос и му разтури НПО-тата и вдигна среден пръст на баба Шмъркъл за мигрантите. Това са причините за тази ситуация