458

Yan

преди 9 месеца

На запад има хóра, а в България хорá! Затова няма управия!

457

Анонимен

преди 9 месеца

Няма да се отнеме гласът на Унгария защото досега вече две държави са заявили че ще наложат вето на решението за наказание на Унгария а именно Полща и Чехия,очаква се и Словакия да се присъедини.Според гласуването на БЪЛГАРСКИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ които се явяват пратеници на българските граждани България в лицето на ББ също ТРЯБВА ДА НАЛОЖИ ВЕТО.Българските евродепутати в мнозинството си са гласували ПРОТИВ МЯРКАТА ЗА ОТНЕМАНЕ ГЛАСА НА УНГАРИЯ!ББ да не се ослушва отново като лалугер а да бъде "пич"!

456

До 448

преди 9 месеца

По добре искай руско гражданство, там тъпaци като теб са на почит!
Пример:дебелата френска свинjа Депардийо!

455

Анонимен

преди 9 месеца

Този гъзoлизец-путьoВЕЦ отдавна трябваше да бъде издухан от ЕС!

454

Анонимен

преди 9 месеца

Защо криете новината че Полша е заявила че ще наложи вето и стига сте се заканвали на Унгария.

453

Европеец

преди 9 месеца

Европейския съюз е като червива ябълка...

452

1

преди 9 месеца

комунистите,като орбан,не са желани в ЕС.

451

Анонимен

преди 9 месеца

До КОНСТАНТИНОВ

И като го напуснем,къде ще отидем?Ние не щем другаде,освен в ЕС.

450

КОНСТАНТИНОВ

преди 9 месеца

ДАНО ПО СКОРО СЕ РАЗПАДНЕ КОЛОНИАЛНИЯТ Е.С. ПОЛША И УНГАРИЯ ДАДОХА НАЧАЛОТО.БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ ПОСЛЕДНА ЩЕ ГО НАПУСНЕ.

449

Анонимен

преди 9 месеца

В ЕС никой не е държан на сила. Това е договор по силата, на който държавите доброволно приемат да спазват определени правила във всякакви области. Не е само договор за безмитна търговия. Всички искат да черпят от фондовете на ЕС, но не всички искат да правят компромиси, когато се налага. Без компромиси ЕС няма как да съществува. А Орбан и унгарците, като не приемат правилата да напуснат. ЕС няма да се разпадне. Британците първи берат плодовете на самонадеяността си.

448

Анонимен

преди 9 месеца

Туй с половите или безполовите трябва да се доказва с медицинска справка с документ пред комисия такава нещо като ТЕЛК удостоверяваща диагнозите на заболяванията и нарушенията в организма до степени на инвалидност от нормалното анатомично физическо развитие на организма на определените етапи,че по важна от нея-генна нещо кат от типа и как там я нарекат,коет значи,че трябва да ги изследват,диагнозират,удостоверят имат ли си всичко въпросните желаещи по полове/безполови или са с генни нарушения.

447

Анонимен

преди 9 месеца

Мисля да искам унгарско гражданство

446

Анонимен

преди 9 месеца

полша блокира опита на брюксел за наказания на орбан. сега орбан може да реши да излезе от ес, а платените на сорос пак цвъцкат малоумности

445

Възмутен

преди 9 месеца

И това ми било "демократичен" Евросъюз! Като са толкова демократични и либерални, защо не признават правото на една суверенна държава, със законно избрано правителство САМА да определя как иска да живее, с кого НЕ иска да живее и как да подрежда собствения си дом? Явно, диктатурата на либералите не се различава много от диктатурата на пролетариата! Точно заради това и подобни гласувания вотът на национлистите на изборите за Европарламент няма да изненадат никого.

444

Анонимен

преди 9 месеца

"Цял свят знае, че тоя посегнал на кулите близнаци е агент на ЦРУ, захапал ръката на господарите си"

Ми като гледам, ти не знаеш!
Агент на ЦРУ - да... захапал ръката на господарите си - не!
То точно ЦРУ са си били напълно ОК с това да се сринат кулите близнаци. И Мосад са знаели за това, че ще стане и ЦРУ са знаели.

443

Анонимен

преди 9 месеца

И кво стана сега? Орбан уж го величаехте като голям пичaга, много мъжкар беше, готин, това-онова... А накрая лапнa жезъла и той!

442

Анонимен

преди 9 месеца

Цял свят знае, че тоя посегнал на кулите близнаци е агент на ЦРУ, захапал ръката на господарите си, като е ползвал техните инструкции как да убива и да заличава следите си по света. Обаче се правят на разсеяни и не си признават грешката, сега вербоваха сто хилядна армия и я натикаха в Сирия да избива една цветуща държава преди пълчищата да нахлуят.

441

Изгърбич Задвратян

преди 9 месеца

До Мишо

демокрация не е да го биеш дебел и мек от масата и да приказваш кво ти дойде. ако тоя демократ беше се изцепил така по времето на СиВ, да са го изтропали с танкове. а с танковете, умира демокрацията.

440

Мишо

преди 9 месеца

Така умира демокрацията!
Всеки който мисли различно от стадото му затварят устата.
Така умира демокрацията!

439

Анонимен

преди 9 месеца

До Пешо
Виж никой няма в статията, а чичко м о д ТИ БАМНА 9 МИНУСА МОМЕНТАЛНО. Все по-жалка става соросоподобната пета колона и отвратителната и медийна хибридна пропаганда срещу българите. Европа се събужда и скоро и у нас ще има Орбановци и ще се освободим от тия самонатрапили се натрапници.